Eğitim & Kariyer 2020 tyt kimyada mol çıkacak mı, kaldırıldı mı? _Luminescence Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bizim öğretmenimiz olmiycak falan demişti? Güncellemeler+1 yıl Karbon kimyasina girişten gelcek şanirim. hangi konuya kadar gelir? Güncellemeler+1 yıl Bakabilir mi birisi soruya? 2020 tyt kimyada mol çıkacak mı, kaldırıldı mı? Cevapla Fal Soruları TYT Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nightboyslim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Kimyanın temelinde yok mu kızım mol 20 konu varsa 10 konu mol kavramını bilmeden yapılamaz diye hatırlıyorum 1 6 Yorumla _Luminescence +1 yıl Hayır hepsi molle ilgili değil Yorumla nightboyslim +1 yıl Yanlış hatırlıyorum :/ kolay gelee Yorumla _Luminescence +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla nightboyslim +1 yıl Rica ederimm Yorumla _Luminescence +1 yıl Güncelledim bakar mısınız Yorumla nightboyslim +1 yıl Çok oldu yaa hatırlamıyorum inan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her ne kadar yok deselerde çalışmak gerekiyor, soruların içinde gelme ihtimali var. Ebob-ekok da kalktı diyorlar, ama çalışıyoruz mesela. Riske atma derim, çalış 1 5 Yorumla _Luminescence +1 yıl Peki saol Yorumla deliadam12 +1 yıl Ebob ekolü salla ya ona çalışmayın, boş bir konu :) aptal denemeler hala soruyor ama sınavda çıkmayacak Yorumla deliadam12 +1 yıl Ekok* Yorumla _Luminescence +1 yıl @deliadam12 tamam saol. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @deliadam12 bazı problem sorularını ebok ekokla çözüyorum, çalıştığıma pişman değilim 😄 Yorumla
deliadam12 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Direkt bir mol sorusu gelmeyecek , ana ayt de soruların içinde gelebilir :) netler nasil bu arada merak ettim :) 1 5 Yorumla _Luminescence +1 yıl Kargom gelmiş bugün pttye yeni cözcem daha deneme 😭bir haftada ancak gelmiş keşke kitapcidan alsaydim Yorumla deliadam12 +1 yıl Acele et geç kalmış sin deneme için hızlı olman lazim, günde bir tyt bir ayt git bundan sonra Yorumla deliadam12 +1 yıl Ama ilk netlerin dusuk gelecek denemeler de alıştıkça artacak , kotu gelirse üzülme Yorumla _Luminescence +1 yıl Peki.14 ünde de MSÜ var kendimi denemek için gireceğim. tyt sanırım o. Yorumla deliadam12 +1 yıl Aynen tyt o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kimyanın temelinde yok mu kızım mol 20 konu varsa 10 konu mol kavramını bilmeden yapılamaz diye hatırlıyorum
Hayır hepsi molle ilgili değil
Yanlış hatırlıyorum :/ kolay gelee
Teşekkür ederim
Rica ederimm
Güncelledim bakar mısınız
Çok oldu yaa hatırlamıyorum inan
Her ne kadar yok deselerde çalışmak gerekiyor, soruların içinde gelme ihtimali var. Ebob-ekok da kalktı diyorlar, ama çalışıyoruz mesela. Riske atma derim, çalış
Peki saol
Ebob ekolü salla ya ona çalışmayın, boş bir konu :) aptal denemeler hala soruyor ama sınavda çıkmayacak
Ekok*
@deliadam12 tamam saol.
@deliadam12 bazı problem sorularını ebok ekokla çözüyorum, çalıştığıma pişman değilim 😄
Direkt bir mol sorusu gelmeyecek , ana ayt de soruların içinde gelebilir :) netler nasil bu arada merak ettim :)
Kargom gelmiş bugün pttye yeni cözcem daha deneme 😭bir haftada ancak gelmiş keşke kitapcidan alsaydim
Acele et geç kalmış sin deneme için hızlı olman lazim, günde bir tyt bir ayt git bundan sonra
Ama ilk netlerin dusuk gelecek denemeler de alıştıkça artacak , kotu gelirse üzülme
Peki.14 ünde de MSÜ var kendimi denemek için gireceğim. tyt sanırım o.
Aynen tyt o
ayy o konuyu ne severdim yaaa