- Korona sürecinde verilemeyen yüz yüze eğitimler için 15 Ağustos’ta kolejlerde, 31 Ağustos’ta devlet okullarında telafi eğitimleri başlıyor.
- Okullar, koronavirüs tedbirleri kapsamında 16 Mart’tan itibaren yüz yüze eğitime ara verdi. Devlet okullarında okuyan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, TRT-EBA TV ile Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden uzaktan eğitim almaya devam ediyorlar. Özel okullar ise kendi yöntemleriyle uzaktan eğitimlerini sürdürüyorlar bildiğiniz gibi.

Telafi eğitimi özel ve devlet okulları arasında eşitsizlik yaratır mı, sizce telafi eğitimleri nasıl uygulanmalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Devlet okulları EBA TV ile özel okullar ise Zoom, Microsoft Teams gibi appler ile uzaktan eğitimi zaten çok başarılı tamamladı ama ilk başta 2 tarafta tökezledi hatta bazen düştü.
Örneğin; Zoom hacklendi, EBA'da ise kontrol dışı video yüklendiğinden dolayı montajsız videolara denk geldik. İyi eğitimleri sırf ses tonu yüzünden kötü yorumladık ama 2 taraf ile de çalıştığım için herkesin tüm emeğini gözümle gördüm, ben de o emekçilerden biriyim.
Online sistemde neler neler yapıldı. Sistem oturdu ve tıkır tıkır işledi ama burada aileler ne kadar çocukları bilgisayar başına oturttu onu bilemeyiz. Evde de sistemi aileler oturttuysa online tadından yenmez hale geldi. Daha sonra yazın yapılacak sistem yoğunlaştırılmış bilgi olacağı ve öğretmenler sınıfa göre şerbet vereceğinden harika olacak, içiniz rahat olsun ❤️❤️
Sevgiler
aycakuruakademi
www.aycakuru.com.tr
www.insragram.com/aycakuruakademi