Öncelikle merhaba ben 10 gün sonra MSÜ ye girecem bu konuda bilgisi olanlar için iki sorum var
1) internette deniz harp okulu için eşit ağırlıktan almadığı yazıyor ama tercih yapmada eşit ağırlık ta yazıyor
2) ikinci seçim aşamaları için barajı geçmek mi yeterli yoksa birinin taban puanını mi almalıyız ben deniz astsubay myo istiyorum eşit ağırlıktan taban puanı 234 örnegin 215 alsam 2. secim aşamasına çagırırmıyim sporda kendime çok güveniyorum. Şimdiden teşekkürler
1) internette deniz harp okulu için eşit ağırlıktan almadığı yazıyor ama tercih yapmada eşit ağırlık ta yazıyor
2) ikinci seçim aşamaları için barajı geçmek mi yeterli yoksa birinin taban puanını mi almalıyız ben deniz astsubay myo istiyorum eşit ağırlıktan taban puanı 234 örnegin 215 alsam 2. secim aşamasına çagırırmıyim sporda kendime çok güveniyorum. Şimdiden teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence hiç kasma. Askerlik zor meslektir. Yıllarca tırmalarsın. Sonra başındaki amiral sana tatbikat yalanıyla İstanbul boğazını kapattırır bir bakarsın ketenpereye düşmüşsün. Sonra hooop kodese. Hakim sana der ki;
Sen Nurocusun.
(Fetoşş vol.2 Bu sefer adı Nuro. Feto biter Nuro başlar. Bizde yavshack çok)
Hava harp okulu okuyan gencecik çocuklar şimdi içerde ki hiçbir suçları yokken. Birinin boğazını kesip öldürmüşler bile.
Başımızdaki kravatlılar askere olan saygıyı bitirdiler bu ülkede! Yazık yazık!
Ki ben her iki taraftan da asker torunuyum. Dedem emekli astsubay, büyükbabamın babası, Önderimiz Mustafa Kemal Atatürkün sınıf arkadaşı ve kurtuluş savaşı kahramanı.
Gerisini sen düşün.
Pruvan neta olsun. Çanakkale boğaz seyri Kilitbahirden selamlar. Rotamız İsrail!
Haklisin bizim ülkemizde çok haksızlık oluyor falan ama bizde ülkemize sırt çevirirsek bu ülkeyi kim toparlayacak en azından denemek lazım diye düşünüyorum
Doğru söylüyorsun. Ama o riski almak bence büyük yürek ister.
Zamanında Mustafa kemal atatürkte o riski almıştı
Kazım Karabekir paşanın iki dudağının arasındaydı. İstanbul tutuklanıp getirilmesini isterken o;
"Ben ve ordum emrinizdeyiz paşam." dedi.
Ama şimdi arkasından küfreden kansızlar var Atamızın.
Ah o phustlardan biri elime düşse güvertede onu ne yararım! Calaskala bağlar g. tünden grandi silyonuna toka ederim!
Dünyada 28 29 ülkede heykeli var o 28 29 ülkede heykele saldıran sadece bizim ülkemiz
Nankör bir milletiz. Yazık hem de çok.
1-) Alım türü her sene değişiyor diye biliyorum
2-) Taban puanı almalısın.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!