Sızce ayrı bı havası olan meslek hangisi şu meslegı yapmak ısterdım dedıgınız oldumu?
Cevabın nedir?
+1 yılkendim bizzat çok katılmamakla birlikte çok havalı olduğunu söylerler mesleğim için;
Savunma sanayisi, yeni silahlar.. yeni teknolojiler, stratejiler.. türksat, tübitak, aselsan, havelsan çalışmaları gibi.. bence en havalı meslek biyomühendislik, sevgiler:)31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Makine mühendisliği. ve bu aralar pilotluğa merak saldım. www.hvkk.tsk.tr/.../5685-B-20110418134023-11.jpg şunlardan birini kullanmayı çok isterdim.
04 Yorumla
Çok merak ediyorum çoğu kişi pilot demiş. Havalı dediğin için mi pilot dediler acaba. HAVAlı. Pilot hm. Sonuçta hava var.
11 Yorumla
+1 yılBir jandarma korgenerali mesela , gayet havalı bence
04 Yorumla- +1 yıl
Sevemedim bir türlü şu politikacıları :) ^^
- +1 yıl
Haklısın , çok güzel , özel bir meslek astronotluk
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
90Cevap
bizim ülkemizde en havalı meslek siyasi meslekler herkes önünde iki büklüm en olmadı savcı kaymakam vali tarzı meslekler milletvekili falansan zaten millet sana gök yüzündeymişin gibi bakıyor.
makine mühendisliği okuyorum bu arada ve hiç havalı değil bence048 Yorumla- +1 yıl
yok ya iş falan hazır tanıdık çevre falan var özelden yardıracam okul bir biterse 2 yıl var daha ama zor ama makine mühendisliği tıpı ders çalışmak istemediğim için istemedim matematik ve fiziğim iyiydi hocalar mühendislik yaz makine elektrik falan dediler biride demediki endüstri yaz yatarsın bende gittim belamı buldum burada işte
- +1 yıl
mühendislik istiyordum bende ama kaşındım işte ilkokuldan beri mühendis olmak istiyordum ama makine mühendisliği okunmazmış arada bir endüstriden ders alıyorum hatta dün akşam 7 de sınavına girdim sınavdan önce 1 saat arkadaşla formül kağıdı çıkartık sonra gittik tavla attık yemek yedik 2-3 saat oyalandık böyle 4 soru sormuş ilk 30 dk çıkmak yasak sorular bitti 3 kere kontrol ettim hoca hadi artık çıkmak isteyen çıksın dedi düşün 30 dk bile sürmedi sınıfın yarısı kağıdı verdi çıktı o kadar rahat ve kolay hatta dedim ki kendime keşke o bir saatte tavla atsaymışız boşuna formül kağıdı çıkarmışız pineklemişiz 1 saat
Home business. Millet emekliliğini beklerken sen Malezya' da tatil yaparsın, para ve lüks açısından.
Şöhret açısından en havalı meslek Amerikan başkanı olmak tabi ki. Ama Çin'in başkanı olursan daha fazla insan tarafından tanınabilirsin.01 Yorumla
+1 yılDoktorlar cok saygınlar yanı ınsanlar onlara saygı duyuyor. Ama hukuk kesınlıkle gucu olan bır meslek. Hukuk okuyorum mutluyum ama doktorları da severım. Ben olamam doktor cunku o tarz ısler hosuma gıtmıyor orası ayrı
17 Yorumla- +1 yıl
Dedıgım gıbı ben meslegımı sevıyorum ama bunu yapmıyor olsaydım sanırım kendımı doktor olmaya zorlardım :) Ama yıne de evet haklısın. Insan oldukca tıp da olur hukuk da. Ve ınsanlar yerı geldı mı ayagı agrır doktora gıtmez ama bırısıne 1 ay ozgurlugun elınden alınacak de en ıyı avukatı arar. Sınırlı olan hayatı sınırlandırmak ıstemeyız hıcbırımız
- +1 yıl
Bu arada senın meslek?
- +1 yıl
Arıyorsan bulursun umarım. Artık ısletme gıbı bolumlerde okul cok onemlı
+1 yılHavası değilde vatana millete insanlığa faydalı olması ve layığıyla yapılması önemli sanıırm meslegin.. Ben Kimya Mühendisiyim ve işimi severek yapıyorum..
013 Yorumla- +1 yıl
Her mesleğin kendi içinde dinamikleri var.. Her meslek güzel.. Sonucta hepsine ihtiyacımız var;-)
- +1 yıl
Yani muhakkak hiyerarşik düzen hayatın her alanında var.. Aile içinde bile.. Bana bugune kadar mesleki anlamda emir verebilecek kimse olmadı olamazda.. Ancak ricada bulunabilirler..
- +1 yıl
Kimya çok geniş bir alan.. Ben yapı Kimyasallarının geliştirilmesi konusunda çalışıyorum.. Sektör sektör yapılan işler farklılık gösterir.. Ben arge mühendisi olarak calısıyorum..
- +1 yıl
Inşallah daha iyileri sizin olur inşallah
- +1 yıl
Amin inşallah :-)
Eğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı. 11 Yorumla- +1 yıl
"+1" gayet de havalı bir meslek , unutmuştum bunu
+1 yılAdam öldürmek bence bak tayyibi öldürsen türkiyenin %50'si arkanda sonra git Kemal Kılıçdaroğlu'nu öldür türkiyenin yarısı gene arkanda olacak bak Türkiye'de herkes seni sevecek çok havalı olursun çok.
23 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla saçmaladım neyse ben gideyim ^^
Bence helal kazanmak, severek yapmak ve ilerlemek önemli.
Bilgisayar mühendisi ve yazılımcıyım, diğer işlere değişmem :)111 Yorumlahollywood sayesinde avukat olmaya karar verdim ama tabi o zaman cem yılmaz yoktu kimse uyarmadı avukatlığın filmlerdeki gibi olmadığını :D
10 YorumlaFahişelik..
En azından, bedenindeki en değersiz organı satıyor.
Diğer insanlar gibi beynini, duygularını, emeğini ve karakterini değil.10 Yorumlaben otomotiv mühendisiyim serviste hergun değişik araçlarla test etme imkanı bence cok da havalı yani :D
00 Yorumla
+1 yılKlima Ve Havalandırma Sistemlerinde Teknisyen Olmak... .)
01 YorumlaUzay Mühendisliği.
Dünyayı bitirdik uzaya gidiyoruz sıkı tutunun :))06 YorumlaYorumları okuduğum hiçbirşey değil onlar bee :D
Ajan olmak gibisi yoktur. MITçi ya da CIA'ci :D123 Yorumla- +1 yıl
Program kaldırda websearcher_uninstaller diye bir uygulama var mı? varsa kaldırabilirmisiniz? Olmazsa Portal sepeti ile ilgili uygulama var mı onları kontrol edermisiniz?
Bundan başka seçenek olarak, Tarayıcıların Kayıt defteri ayarlarını sıfırlamak lazım. Onun için CCleaner bir deneyin uygulamasını deneyin derim. ASlında formata gerek yok ta ne işlem yaptığını bilmediğimiz için edindiğimiz tecrübe yöntemlerini ya da olabilecek tahmini adımları söylemekle yetiniyoruz. :) - +1 yıl
normalde artık bir sitenin güven kazanabilmesi zor! O yüzden herkesin daha çok tercih ettiği sayfalardan indirme yapmak son kullanıcı açısından daha güvenli oluyor. Son kullanıcılar yapacakları indirmleri, gezginler.net, tamindir vs. gibi siteler indirme yaparsa bu tip gibi illegal amaç taşıyan uygulamacıklardan uzak durabilirler. :)
bence akademisyenlik, isminin başında Prof. Dr. yazması bana bayağı havalı geliyor..
01 YorumlaArkeolog olmak isterdim doğrusu. kimsenin görmedigi eserleri görmek yerleri gezmek bence en havali meslek bu olsa gerek
12 Yorumlameslegin havalısı yoktur evine helal lokma götürenn her meslek havalıdır
40 Yorumla
+1 yılOto lastik işi bence akşama kadar hava bas şişir patlat işleri
11 YorumlaMimarlık ve doktorluğun ayrı bir havası vardır bizim toplumumuzda..
123 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeslek hakkında pek fikir yürütemeyeceğim ama okuduğum bölümü söylemek istiyorum. matematik mühendisliği okuyorum. sonranlar wuaauw onun mühendisliğimi var diyorlar
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmatematik duyulduğu zaman fen-edebiyat akla geliyor ilk. mühendis olunca işler baska :) onundamı müh. var bilmiyodum bak
+1 yılPolis bide özel harekat polisi olursan :D senin lafın geçse bile tırsarlar
01 Yorumlaşarkıcılık ya da oyunculuk
adamlar sırf havadan yaratılmış sanki01 Yorumla
+1 yılÇalıştığım yerde PC olsun yeter, yani PC taşısam bile yeter. PC'ye dokunayım yeter ki :D tabi hedefimiz de var, 3d animatör. Sırf PC yani :D
00 Yorumla
+1 yılhavalı meslek nedir komprasörle falan mı basılıyor havası? bana göre eve ekmek götüren herkesin mesleği havalı.. emek var işin içinde..
09 Yorumla- +1 yıl
yok anladım da bana göre her meslek kutsaldır..
- +1 yıl
mafya meslek statüsüne mi girmiş:D
- +1 yıl
bana sorarsan en havalı meslek subaylık.. üniforma var işin içinde:)
- +1 yıl
yaa sen o kışladaki havalarını bir görsen yıldızlıların ne demek istediğimi anlarsın:D
+1 yılİleride mesleğim olacağı için inşaat mühendisliği diyorum :)
01 Yorumlao değilde gerçekten formula 1 pilotu olmak isterdim...
12 Yorumlapilot asker polis üniformalı mesleklerin belli bir havası var :)
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılJinekolog. Adamdaki havaya bak. Günde onlarcası açıp gösteriyor...
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa tabi orası öyle iyisi de geliyor kötüsü de geliyorda. Ürolog olmaktan iyidir :P
Cevap sahibi+1 yılYok keşke öyle olsa. Onlarca sapla aynı ortamda bulunduğum bir iş... Makine...
Cevap sahibi+1 yılMaalesef...
Orman Mühendisi. Ne iş yapar bilmiyorum ama söylemesi çok havalı bence.
00 Yorumlabilgisayar mühendisliği (sabah akşam kod yazan coderlar gibi değil harbi mühendis :D)
07 Yorumla- +1 yıl
haha katilyorum bir bilgisayar muhendisi olarak bencede en havali meslek diyebilirim , ama kod yazmiyosan havasi kalmiyo malesef , muhendisligin havasi kod yazmakta kimse ne yaptigini anlamiyo yuz elli tane tusa birden basiyosun cin ler coutlar floatlar , pointerlar millet boyle napiyo lan bu , sanirsin dunyayi kurtariyoz , her bilgisayar muhendiside yeni mezunlar bilgisayarin basina oturdummu bir steve jobs edasi ile salinmalar falan aman allahim :)
- +1 yıl
bilgisayar mühendisliği okuyorum , aslında kod yazmaktan ve ve o kodun gerçekten bir boka yaradığını görmekten hoşlanıyorum ama bazen çok sıkıcı oluyor :D ben daha çok sistem tasarımı , var olan sistemleri kontrol eden eksiği gediği var mı bir bakayım diyebileceğim bir iş istiyorum. yani aslında sanki yıllarca kod yazmuşta artık yazma sen geç dinlen denen biri olmak istiyorum :D
benim mesleğim maden mühendisiliği he pis mis ama tıpası olan yerin altına sağken insin ;)
02 Yorumlameslek meslektir bence hangi meslek daha maaş kazandırıyor desen başka
10 Yorumla
+1 yılGemi kaptanligi ve turizm rehberliği bence havalı:)
10 Yorumlateymen yüzbaşı denizci asker. ben denizci askerdim kızlar laf atardı utanırdım :)
00 YorumlaYunus polisliği. (Sınavı kazanırsam yapacagım meslek)
04 Yorumla
+1 yılOperatör olmak bence (İnşaattaki vinç kullanıcısı). En havalısı o, herkese üsten bakıyorsun B)
08 Yorumla- +1 yıl
Yok havalı demişsin ya ondan diyorum :D En havalısı o işte :D Bilmem kaç metre yukarda hem havadarda :D
- +1 yıl
Havalı yani :D Hem yükseklerde ohh miss :D
Şakasına takılıyorum ya yoksa bir holding yönetmeyi kim istemez B) - +1 yıl
Paraya sahip olunca iman etmeyi unutmazsan olmaz be abla :)
- +1 yıl
Anlamadım ama tamam abla olmam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıliletişimciler çok havalı be ben endütri mühendisliği okuyorum ama keşke sözelci olsaymışım diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumculuk..adamdaki havaya bak sana yorum yap diye para veriyorlar..
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSpor, siyaset, ekonomi ne istersen yani. Futbol olması şart diil..:D
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada tus başarısı ile iyi doktor olunmuyor onu söyleyebilrsin arkadaşa. Teorik kadar pratik eğitim de önemli o da en iyi çapada şimdilik..;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGATA da tıp okuyup doktor-albay doktor-binbaşı falan olmak daha havalı :)
124 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsaçma :D türkiyenin en etkili tıp eğitimi GATA da verilir. her yıl tusta ilk 10 a girer gatadakiler. hacetepenin bile böyle bir başarısı yok
- +1 yıl
en yetersiz eğitimlerden biri GATA dadır evet, birçok tanıdığım da yanlış tedavi görmüştür, en yüksek TUS başarısı Cerrahpaşa İngilizce dedir
Cevap sahibi+1 yılGeçen senenin verilerine göre GATA en başarılı. cerrarpaşa falan değil. Anadolu tıpları fakülteden fakülteye değişir. erzurum tıp çok iyi olmakla beraber kütahya tıp bok gibidir öğretim kadrosu yok çünkü. İstisnalar kaideyi bozmaz GATA en iyisi. ama okumak sıkıntılı sonuçta askeri disiplinle okunmaz:d
Cevap sahibi+1 yılben tıptayım zaten:) GATA nın kitlesel bir başarısı olmadığı için cerrahpaşa veya hacettepeyi geçemiyor ama ilk 10 da 7 kişi GATA dan çıkıyorsa orda bir dur demeli :) GATA 20 binle alıyor çünkü hem askerlik yapıp hem okumayı kimse istemiyo
Cevap sahibi+1 yılsaat 02:30 bu saatte ne dersi allasen :) tıpçılar hep ders çalışmaz ayrıca. anlayın artık :D
Cevap sahibi+1 yılsosyallik de lazım :D aynen :)
Cevap sahibi+1 yılkız bulunmuyor tıpçı kızlar çok havalı :D.en havalı bölüm cerrahi bölümler :D en iyisi yok :) ben dahiliye istiyorum nasipse.
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen. tipsiz kızlar daha bir havalı oluyor :) sen ne iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılbaşarılar memur abla :) ilk maaşınla bana hediye alırsın artık D
Cevap sahibi+1 yılcoğrafya aynen ya :D baba parası yemeye devam yani kazanamazsan :p
Cevap sahibi+1 yılbaşarılar memur abla inş istediğin olur:))
Cevap sahibi+1 yılasosyallerin mekanı burası ondan :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPilot olmak bence. Hep havada.Hahahahahahahahayt be espiriye gel :D
00 YorumlaProfosor olmak hele bir de ilahiyat profosoruyse
01 Yorumla
+1 yılMimar.
Doktor.
Pilot.
Asker.02 Yorumla- +1 yıl
Hepsinin ayrı bir karizması var prenses.
+1 yılPsikolog ve psikiyatrlar
04 Yorumla- +1 yıl
havalı da duruyor hemde bence de hoş
- +1 yıl
aynen ideal :D
Çok üst düzey bir programcı olmak isterdim
15 YorumlaMesleğin havalısı, çirkini yoktur
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılDoktorluktan ötesi var mı
11 Yorumla Savaş uçağı pilotu kesinlikle. En büyük hayalim :)
01 Yorumlameslek para için kazanılır, hava atmak için değil.
22 Yorumlamimarlık çok havalı bence. ama mühendis olduk..
00 YorumlaPilotlar cok havali oluyor, serin serin ohh miss.
00 YorumlaSu ürünleri mühendisi.. Fazla havalı
00 Yorumlamimarlık tabiki de ulan hep olmak istemişimdir :'(
09 Yorumla... partisinin eşbaşkanı :D
01 Yorumla
+1 yılmımarlık dıyende ne azmıs moralım coktu pöf
02 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler ;)
Doktor, pilot, avukat...
00 YorumlaRock yıldızı tabi ki :)
10 Yorumlabelliki turkiyede hirsizlik
00 Yorumla
+1 yılTefecilik yani bankacılık
00 Yorumlapilotluk hem mecaz anlamda hem gerçek anlamda:D
09 YorumlaPolis , Kalp ve Beyin Cerrahi.
01 YorumlaAskeri Hakimlik ve savcılık
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026