• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Doktor maaşı ortalama kaç TL sizce?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Hakettiklerini almadıklarını düşünüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz?
Doktor maaşı ortalama kaç TL sizce?
Maaş Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Ponkitonki
    Ponkitonki Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Net maaşı 7 bin civarı bunun üstüne döner sermaye geliri alabilir bunun net bir rakamı yok 0 alan da var 3-4 bin alan da var ama bunun için hastanesi çok para kazanmalı ve kendisi de aralıksız hasta bakmalı bunlara ek olarak fazladan yaptığı mesai için ücret alır saati 22 liraydı yanlış hatırlamıyorsam ama acil yoğun bakım veya ameliyathane gibi zor yerde saati 32 lira oluyor bayram tatilinde kalırsa daha fazla nöbet ücreti alır aylık çalışma saati normalde 180 saat 250 saat çalışıyorsa fazladan 1500 lira alır
    tutacağı nöbet de branşına bağlı asistanlar çok nöbet tutar aylık 11 nöbete kadar çıkan var ama devlet bunların sadece 7 tanesinin parasını ödüyor çünkü yasal olan bu ama korkudan şikayet edemiyorlar bir de asistan doktorlara nöbet ertesi izni verilmiyor pazartesi sabah 9 da işe başlayan asistan salı akşam 5 te çıkıyor çarşamba sabah 9 da tekrar gidiyor uzman doktor olmak 10 senelik liseyi de katarsak 14 senelik bir emek istiyor ve bunun 1 yıl intern 4 yıl asistan olmak üzere 5 yılı uykusuz ve köle gibi çalışarak geçiyor bozuk uyku düzeninden psikolojileri alt üst oluyor kendine ayıracağı zaman yok hepsi geç evlenmek zorunda kalıyor bunca emeğe sonrasında da yattığı yerden kazanan yok normal memurlardan çok daha uzun süre çalışıp çok daha riskli işler yaparak en fazla 12-13 bin lira civarı para geçiyor ellerine o da işte maksimum çalışma kapasitesinde çalışıp insani sınırları zorlarsa ama insanlar zannediyor ki 1 gün çalışıp 3 gün dinlenerek 13 bin lira alıyorlar öyle bir şey yok hiçbir doktor 3 gün dinlenme hakkına sahip değil nöbetlere fazla kazanmak için kalmıyor kimse zorunda olduğu için kalıyor sorsan 1500 lirayı vermeyin ben de nöbet tutmıyım der hepsi hele branşında tek uzmansa icap nöbeti (Evde nöbet) tutturmak yasak ama hastaneye çağrılırsa gitmek zorunda (İcap nöbeti zaten bu anlama geliyor) ve nöbet adı altında olmadığı için parasını da almıyor dışarda gezme lüksü de olmuyor evi bile hastanenin yanında olmak zorunda her an çağrılabileceği için. Sadede gelirsek tıp kazanmak diğer bölümlerden çok daha zor tıp eğitimi diğer bölümlerden çok daha uzun sürer eğitim çoğu bölüme göre de ağırdır uzman doktor olmak için TUS gibi bir sınava girersin sonrasında hastaneden başka hayatının olmadığı asistanlık süreci başlar uzman olunca da rahat etmezsin insanlar her zaman ilgisiz olduğun için seni suçlar darp edilirsin ama devletin hasta başına uygun gördüğü muayene süresi 5 dakikadır 10 dakikada bir randevulu hasta onların arasına bir de randevusuz hasta girer bunların hepsine bakmak zorundasındır 5 dakikalık muayene süresinde de yanlış bir şey yaparsan milyonluk davalar açılır her zaman bunun kaygısıyla yaşarsın senelerce uğraştığın mesleğini kaybetme riski ve vicdanı rahatsızlık da cabası bütün bunlara rağmen hâlâ maaşını çok bulan varsa da bir şey diyemiyorum asgarî ücretle kıyaslayanlara da anlam veremiyorum onların da çok zor şartlar altında çalışanı var asla hak ettiklerini aldıklarını düşünmüyorum ama doktor olmak için alınan eğitime haksızlık olarak görüyorum ben bu kıyaslamayı

0
    1 Yorumla
    • Ponkitonki
      Ponkitonki
      +1 yıl

Parayı beğenmiyorsa yapmasın kimse zorla doktor yapmadı diyenlere de şunu söyleyeyim zaten artık hiç kimse cerrahi branşları seçmiyor herkes hastayla en az görüşeceği şeylere yönelmiş durumda o yüzden bundan 15 20 yıl sonra mevcut doktorlar da öldüğünde sezaryena girecek doktor falan bulamayacaksınız kimse o paraya gece gündüz çalışmak istemediği için kontenjanı boş kalıyor asistanken bırakıp tekrar TUS'a giren de bir sürü insan var o zaman bu beğenmiyorsa yapmasın diyenlerin tepkisini çok merak ediyorum

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Valla bu memlekette kimse maaşını beğenmiyor ki. Ama şu var ki kamuda en çok çalışıp en az maaşı alan doktorun haricindeki sağlık çalışanlarıdır. Sağlık çalışanları en az maaşı alıyor. Asgari ücretden biraz fazla alıyolar. Günlerdir Twitter da orda burda seslerini duyurmaya çalışıyorlar haklarımızı verin maaşlarımızı iyileştirin diye. Takan yok. Diğer memurlara gôre birçok haktan mağduruz. Emekli olduğumuzda az bir maaş alıyoruz. Pandemi sürecinde sanki maaşları iki kat ödendi gibi algı oldu. Halbuki çoğunun hesabına hiç yatmamış normal maaşı hariç. Bu işin kaymağını da doktorlar yiyor. Hizmetcisinden tut teknikerine kadar herkes aynı risk altındaydı hakları yendi. Yani bence doktorlar yine çok iyi kazanıyor.

1
    12 Yorumla
    • arslanibrahimoglu
      arslanibrahimoglu
      +1 yıl

Kardeş en iyi ihtimalle 4 sene üniversite okuyup (ki çoğu lise mezunu) doktor düzeyinde maaş almayı bekleyemezsin , haklısın sağlık personellerinin şartları diğer çoğu memuriyet alanlarından çok aşağıda fakat kendini doktorla mukayese etmen yanlış , unutma ki birbirimize lazımız , siz olmadan biz çok zor durumda kalırız ama biz olmazsak siz bir hiçsiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@arslanibrahimoglu arkadaşım şu 6 sene okuma mevzusunu ne çok büyütüyosunuz. Altı üstü 4 sene okuyandan 2 yıl fazla okumuş oluyosunuz. 4+2 yani anladın mı. 2 yıl fazla okuyorsunuz diye 20-30 yıl fazla fazla maaş almayı hak ettiğinizi düşüyosunuz. Biz de mezun olup Kpss ye hazırlanıyoruz yıllarca işsiz kalıyoruz. Ayrıca ben doktorlar kadar maaş almalıyız gibi birşey söylemedim. Şunu da söylemeliyim ki insanlar bir mesleği yapabilme ehliyetine sahip olabilmek için okurlar. Tıp okuduysan bunu bilerek okudun. Tıp okuyup çalışmasaydın sana bu beyefendi 6 sene okumuş vah vah buna 10.000 maaş bağlayalım demezlerdi dimi. Senin gibi çok insan var arkadaşım mühendis olmuş çalıştığı yerde 3-5 kıytırık iş yapıyo en az 3-4 bin maaş bekliyo. Zaten işveren seni mevzuat gereği mecburiyetten çalıştırıyo yaptığın birşey yok sana o maaşı neden versin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben de çoğu doktor için aynı şeyi düşünüyorum biliyor musun. Sağlık çalışanları olmasa neyi halledebilirsiniz ki çoğu doktor kan almayı bile bilmez. Hastalara git kanını kendin al tahlilini kendin yap röntgenini de bir zahmet çek getir dersiniz. Kendini o kadar önemseme bay bilmiş. Herkesin yeri dolar. Asıl hastalar olmasa siz bir hiçsiniz

Yorumla
    • arslanibrahimoglu
      arslanibrahimoglu
      +1 yıl

Birincisi 6 sene okumak bile en basit seçenektir ki senin bildiğinin kat be kat fazlası bilgi yüklenir bize , ikincisi ben 6+5 okuyorum bu işin uzmanlığı da var sonuçta , geri kalan dediğin her şeye de katılıyorum zaten bu şartların farkında olarak seçtik bu mesleği onda sıkıntı yok zaten yazdığım yorumda da doktorlar çok daha fazlasını hak ediyor gibi bir şey de yazmadım Allaha şükür kazançtan memnunum sevdiğim işi de yapıyorum , çoğu doktor kan almayı bile bilmez demişsin , bu tarz basit işleri 5 kere yapsan profesyoneli olursun fakat benim bildiğim tıbbi bilgiyi her şeyini versen feda etsen yine öğrenemezsin sen zaten eğer öğrenebilecek olsan zamanında tıp kazanırdın , haksız olduğunu fark edince de en sonda demogoji yapmaya çalışmışsın hasta olmasa siz hiçbir şeysiniz diye , benim söylediğim şeyi gram anlamamışsın orası belli , ayrıca ben yerim dolmaz diye bir iddiada da bulunmadım sadece dedim ki BEN OLMAZSAM SEN BİR HİÇSİN , şunu da kabul ediyorum ki sen benim en büyük destekçimsin , son olarak da şunu ekliyorum herkesin bir görev tanımı vardır mevzuatta kimin ne yapacağı bellidir , tıbbi tanı ve tedaviye yardım etme amacıyla yapılan her şey senin işindir , yardımcı sağlık personelisin yani , ast üst ilişkisine göre benim altımdasın , bu şuna benzer , bir şirkette her şeyini vererek çalışan düz mühendisin departman şefiyle aynı maaşı almak istemesi gibi bir şey , ha şuna da deyinmeyi unuttum ben hemşireler doktorlarla aynı alsın demedim demişsin , evet öyle dememişsin fakat doktorlar haksız yere fazla alıyor demişsin , yani buna şuna benzer , benim adım ali değil de ali benim adım demek gibi bir şey, cümlede anlam konusunda da eksiklerimiz var sanırsam

Yorumla
    • arslanibrahimoglu
      arslanibrahimoglu
      +1 yıl

Ayrıca zaten yukarıda da yardımcı sağlık personellerinin diğer memuriyet alanlarına göre çok daha kötü şartlarda çalıştığını söyledim , iyileştirilmesi de gerek kesinlikle fakat doktorla kendini mukayese etmen olmamış , çoğu hemşirede zaten bu kompleks gördüğüm bir şey ancak severler beni çünkü bilirler ki haddini aşmayanı baş tacı ederim ben , süper geçiniriz hemşire arkadaşlarımla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@arslanibrahimoglu sen hayel dünyasındasın galiba. Ciddiye alıp iki yorum yazdım diye ne bu havalar. 22 yaşında neyin doktorusun acaba. Yok hemşireler sever bilmem ne. Profilindeki oyuncu doktor kadar gerçeksin. Tıp okuyorum desen neyse de. Belki tıp okuyasan şunu da söyleyeyim tıp kazanan insanlar diğer insanlardan daha zeki değildirler sadece çok daha çalışkandırlar. Herkes sizin gibi inek bir öğrencilik hayatı yaşamıyo bil yani. Benim ilk kez lise sonda test kitabım oldu. Eğitime önem veren bir ailede yetişmedim. Okula gider gelirdik önemli olan sınıf geçmedik bizim için. Yani her öğrenci tıp kazanan öğrenciler gibi bir eğitim hayatı yaşasaydı üniversite sınavlarında herkes tıp kazanamasada 400 puanları geçemeyen olmazdı değil mi. Ayrıca herkes aynı şartlarada sahip değil dir hayatta tabi bunlar senin gibilerin anlayacağını şeyler değildir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kat be kat bilgi yükleniyor demişsin ya üniversiteye giden herkes birsürü şey öğrenir ezberler. Ama yıllar için de bunların çoğu unutulur gider. Gerekli olan kullandığı bilgiler hep taze kalır. Öyle olmasaydı doktorlar tusa çalışmazdı değil mi ne de olsa gördükleri şeyler. Kendinden bir bilgisayar gibi bahsetme öğrendiğim şeylerin çoğunu unutacağını sen ben de çok iyi biliyoruz. Çalışkansın ama akıllı değil sin. O da doğuştan gelir. Sen çalışmaya devam et. Ayrıca ben hemşireler değilim

Yorumla
    • arslanibrahimoglu
      arslanibrahimoglu
      +1 yıl

Yaşımı bilerek küçük yazdım 25 yaşındayım , tıbbı bitirdim ve son yapılan tus sınavında da plastik cerrahi kazanmış bir hekimim , profil fotoğrafım ve kullanıcı adım işin ironisi , biz de imkanı olmayan tonla tıp öğrencisi gördük ya geç bu hikayeleri , bir başarıyı elde edebilmek için her şeyden önce yeterli zekan olmalı gerizekalıysan ağzınla kuş tutsan gene yapamazsın, eğer sen zeki değilsiniz ineksiniz diyorsan sadece kendini kandırırsın ve hayat boyu da bununla avunursun ama şunu da söyleyim senin yazdığın mesajlardan karakterin baya iyi belli oluyor , aşağılık kompleksi var sende , 400 puanları geçemeyen olmazdı demişsin , o kadar belli ki cahil olduğun ben ne adamlar gördüm 3 sene üniversite sınavına eşekler gibi çalışıp 250 alamayan ohooo , sen gerçekleri henüz idrak edememişsin demedi deme , hadi kolay gelsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hemşire değilim.

Yorumla
    • arslanibrahimoglu
      arslanibrahimoglu
      +1 yıl

Son yazdığın mesajda rüştünü gayet güzel ispatlamışsın , söylenecek bir şey yok , eğitim sistemimizi iyi çözmüşsün , avun sen böyle tamam 👏🏻👏🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@arslanibrahimoglu Benim avunmaya ihtiyacım yok ama senin var galiba tamam çok zekisin oldu mu. Bugün dünyadaki çoğu insan şunu bilirki başarılı insanların en önemli özellikleri çalışkan azimli kararlı disiplinli olmalarıdır. Sen zeki de olabilirsin bunu bilemem. Ama her zeki insan başarılı değil dir. Bunu bütün uzmanlarda bilir ve söyler. Herkesin hayatı bambaşkadır. Kimi zekidir ama kendine güvenmez korkakdır cesareti yoktur ya da imkanları kısıtlıdır. Bununla ilgili çok söylenecek çok şey var sen anlamazsın. Sana çok bile yazdım.

Yorumla
    • arslanibrahimoglu
      arslanibrahimoglu
      +1 yıl

Tamam ne güzel yazmışsın işte doğru , bir başarıyı elde etmek için kesinlikle çaba sarfetmek çok önemli , tek başına zeka da yetmez bu da kesinlikle doğru ama sen diyorsun ki zeki değilsiniz ineksiniz , işte işin bu kısmında problem var , çünkü maalesef tek başına çalışmak da yetmez , herhangi bir alanda çok iyi bir başarı için o alana çok da fazla yeteneğinin zekanın olması gerek o da allah vergisi , son yazdığına da güldüm sadece sen anlamazsın yazmış bir de 😂😂😂 hayatı sınavla geçmiş biiir sürü öğrenci tipiyle yan yana bulunmuş ve insan psikolojisiyle alakalı eğitim almış biri nasıl bundan anlamaz orası da ayrı mevzu , neyse ama bence de bana çok bile yazdın helal olsun iyi direndin , normalde ilk mesajda hebele hübele yapman lazımdı bravo👏🏻👏🏻

Yorumla
  • OzgurGüneş
    OzgurGüneş Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Pratisyen hekimlerin (doktorların) maaşları görev yaptıkları yerin bulunduğu bölge sırasına ve yararlandıkları ek özel hizmet tazminatı ödemeleri de dikkate alınarak hesaplanmaktadır. Pratisyen hekim unvanlı kadrolarda görev yapan devlet memurlarının 15 Ocak 2020 tarihi itibarıyla aldıkları aylık en fazla net maaş 7 bin 570 TL olmuştur. Bu tutar üzerinde asgari geçim indiriminden kaynaklanacak artış ile olası enflasyon farkı zammı dikkate alınmamıştır. Aylık net 7 bin 570 TL maaş alan pratisyen hekimler, 1/4 devlet memuru statüsünde olup 7. bölge içinde görev yapan doktorlardan oluşmaktadır.
    * Meslekte 5 yıl deneyimi bulunan uzman doktor ortalama 8.250 TL
    * Meslekte 10 yıl deneyimi bulunan uzman doktor ortalama 8.500 TL
    * Meslekte 15 yıl deneyimi bulunan uzman doktor ortalama 8.750 TL

2
    0 Yorumla
  • MerraklıKöfte
    MerraklıKöfte Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

Memur tabiatlı ise döner vs 12 15 bin. İdealist ve girişimci ise çok çok daha yüksek rakamlara ulaşabilir. Maaş konuları çetrefilli konulardır. Hiçbir meslek gurubu aldığı maaşın hakettiği düzeyde olduğunu söylemez. Herkese bol kazanç😊

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

31

Cevap

• tosunpaşa16
    tosunpaşa16 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

10 bine yakın alıyor çoğu.
    Hakettikleri maaşın da büyük bir kısmını alıyorlar kimse kusura bakmayacak :D

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadar okumaya 10.000 tl maaş haksızlık en az 50.000 olmalı

Yorumla
    • tosunpaşa16
      tosunpaşa16
      +1 yıl

Gereksiz yaygara yapma.
      10-15 bin tl paralar gayet iyi, beğenmiyorlarsa o parayı gitsinler 3 bin liraya mühendislik yapsınlar

Kimse onları zorla doktor yapmadı, kendileri seçtiler

Yorumla
    • tosunpaşa16
      tosunpaşa16
      +1 yıl

Türkiyede en kolay iş bulanlar da Doktorlar ayrıca.

Yorumla
  • atszzz
    atszzz Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

beyin cerrahı tanıdıgım vardı kırklı yaşlar da net maaşım 6000 lira ekstralarla aylık 18000 lira diyordu. bence gayet iyi para

1
    3 Yorumla
    • MasterPloKoon
      MasterPloKoon
      +1 yıl

O adam için yetersiz ben çok daha basit bir işe başlıyorum bu civarda kazanıcam üstelik o adaöın işi gibi hayati bir iş değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

En çok Cerrahlar kazanıyormuş galiba. Özellikle Beyin ve sinir cerrahları. Doğru mu?

Yorumla
    • atszzz
      atszzz
      +1 yıl

Benim pek bilgim yok. Adamla iş vesilesi ile tanıştık. Muhabbet ilerleyince ben sormadan söylemişti.

Yorumla
  • Addammm
    Addammm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 83%
    +1 yıl

Kıdem branş yoğunluk gibi bir çok faktöre göre değişkenlik gösterir ama yeni mezun pratisyen hekim 7 bin maaş + 1-5 bin arası döner alıyor

1
    0 Yorumla
  • _Expendable
    _Expendable Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 43%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 560 cevap paylaştı.

Düz maaşlarının yanında ek gelirleri ve döner sermayeleri de var. Ayrıca cerrahi dallar ekstralar yapabiliyor.

1
    0 Yorumla
  • yagmuuradam
    yagmuuradam Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 572 cevap paylaştı.

10-15 bin civarı kazanıyorlar diye biliyorum ben, ki bu Türkiye şartlarında çok iyi bir para zaten.

1
    0 Yorumla
  • Kralex09
    Kralex09 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 75%
    +1 yıl

Doktordan doktora fark var. Pratisyen var uzman var. Uzmanlar arasında cerrah olanı var olmayanı var. ve yine doçent olanı ve profesör olanları var. değişken olur yani.

0
    0 Yorumla
  • Uyedegilimben
    Uyedegilimben Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 509 cevap paylaştı.

Hakettikleri ne kadar sence? 😂 doktor maaşlarını çok iyi biliyorum bakalım ne kadar alıyorlar biliyor musun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne kadar alıyorlar😂

Yorumla
    • Uyedegilimben
      Uyedegilimben
      +1 yıl

😂 branştan branşa değişiyor. Ama boşver maaşlarını

Yorumla
  • 99bondagegirl
    99bondagegirl Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Herkesin her mesleğin bir uzmanlık alanı vardır ve bunları sınıflandırmamak gerekir ben doktorların abartıldığını düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Maaşı az diye meslek değiştiren bir doktor hiç tanımadım. Bırakın şu doktor yalakaligini.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Özelde 50.000TL civarı alanlar var. Daha fazlasıda vardır daha lüKS hastanelerde.

2
    3 Yorumla
    • zeytin_peynir06
      zeytin_peynir06
      +1 yıl

O 50.000 veya fazlasını alanlar alanlarının en iyisi olan doktorlar. Çoğu plastik cerrah yani estetik vs. gibi işlemler yapanlar. ya da kalp-damar cerrahi uzmanları üst düzey.
      Ortalama uzman doktor maaşı 12-15 bin tl arası.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@zeytin_peynir06 Özelde ortalama bir hastanede kadın doğum uzmanı tanıdığım alıyordu ama biraz yoğun çalışıyordu, doğum sayısı fazlaydı.

Yorumla
    • ruletci03
      ruletci03
      +1 yıl

Senelik olmasın o 😂😂👏

Yorumla
  • Çocukgelișimcii
    Çocukgelișimcii Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Maaş alma durumları değişiyor..10bin civarı alıyorlar. Ameliyat, küçük operasyonlarda ek ücretleride vardır. Yaklaşık 10-12bin arası.

0
    0 Yorumla
  • okannn_gunnn
    okannn_gunnn Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 73%
    +1 yıl

her doktor degil cogu bence cok bile alıyor adam hastalıgın ne diyor neden geldin bunun için diyor

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cerrahlar da öyle mi diyor? Her doktor aynı değil

Yorumla
    • okannn_gunnn
      okannn_gunnn
      +1 yıl

işini iyi yapana lafım yok ama cerrah olup ameliyatta yalnıs yer kesen ya da yanlıs organ alan ya da içeride malzeme unutanda var

Yorumla
    • Ponkitonki
      Ponkitonki
      +1 yıl

Bu olay acilde yaşanıyorsa poliklinik hastasısındır ve acili gereksiz meşgul ediyorsundur doktor haksız sayılmaz poliklinikte gerçekleşiyorsa saçmalamıştır ama ben hiç öyle diyen görmedim paronayakça sayılacak şeyler için gittiğim halde

Yorumla
    • okannn_gunnn
      okannn_gunnn
      +1 yıl

@Ponkitonki aile hekimi dedi

Yorumla
    • Ponkitonki
      Ponkitonki
      +1 yıl

O zaman haklısın öyle bir şey diyemez istersen burnum kaşınıyor diye gidersin onun haddine değil

Yorumla
  • Irresponsible
    Irresponsible Takip Et
    Yoda Yaş: 26
    +1 yıl

Üniversite mezunun asgari ücretle çalıştı bır ülkede çok bile alıyorlar

0
    0 Yorumla
  • kajmer_dede
    kajmer_dede Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

Maaşını bilmem ama asker polis doktor hemşire 1. Sınıf ve öncelikli

0
    0 Yorumla
  • aleyna38736
    aleyna38736 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

pratisyen doktorlar 5-6 bin alıyorlar alan doktorları ise en az 8-10 bin aliyolar

1
    0 Yorumla
  • arslanibrahimoglu
    arslanibrahimoglu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Ortalama 10 k , daha düşük alanı da çok daha yüksek alanı da fakat ortalama değer bence budur

1
    0 Yorumla
  • Öpsünseniamcan
    Öpsünseniamcan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 41%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 841 cevap paylaştı.

14.000 Allah daha çok versin

1
    0 Yorumla
  • dönüşyolu
    dönüşyolu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

10 bin veya daha üstüdür diye tahmin ediyorum.

1
    0 Yorumla
  • BirCentilmen06
    BirCentilmen06 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 69%
    +1 yıl

Hak ediyorlardır herhalde

1
    0 Yorumla
  • Kvlsntavsanlar
    Kvlsntavsanlar Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

Hak ettiklerini alıyorlar şu ülke şartlarında

2
    0 Yorumla
  • HotMannn
    HotMannn Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 82%
    +1 yıl

Bu ülkede kimse hakettiği maaşı almıyor ki

0
    0 Yorumla
  • Scapegoat345
    Scapegoat345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl

7500 den baslar devlettekiler

0
    0 Yorumla
  • Stella1967
    Stella1967 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

10 binin altında değil

0
    0 Yorumla
  • yağız_delikanlı
    yağız_delikanlı Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

bence aldıkları çok değil ama yeterli

0
    0 Yorumla
  • 1991limehmet
    1991limehmet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

14-15 bin TL vardır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Asgari ücretliyi de düşün.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Branşına göre değişiyor.

1
    0 Yorumla
  • İYONİZER1
    İYONİZER1 Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

600 bin

2
    2 Yorumla
    • Öpsünseniamcan
      Öpsünseniamcan
      +1 yıl

Silah kaçakçısı maaşı sormadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dalga geçmeyin ciddi bir şey sordum şurada

Yorumla
  • Cemregündoğdu1
    Cemregündoğdu1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

2 trilyon.

1
    0 Yorumla
  • ezgi010203
    ezgi010203 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 78%
    +1 yıl

10 bin olbilir

0
    0 Yorumla
  • bağımlıbiradam
    bağımlıbiradam Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Doktordan evlenme teklifi mı aldın kız. :)

0
    0 Yorumla
  • zafer09048
    zafer09048 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

6 bin

1
    0 Yorumla
  • Ultrasonreyz
    Ultrasonreyz Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

6b..

0
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Ürolog fazla alır

0
    0 Yorumla
  • MasterPloKoon
    MasterPloKoon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Yetersiz alıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Ceyda_arslan
    Ceyda_arslan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

En az 6000 canım

1
    0 Yorumla
  • sedatcinn
    sedatcinn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Aynen

1
    0 Yorumla
  • Eʂɱҽɾ_şҽყƚαɳ
    Eʂɱҽɾ_şҽყƚαɳ Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

6-8 bin arasi gibi

0
    0 Yorumla
  • EdebiPsikolog
    EdebiPsikolog Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

8.000

0
    0 Yorumla
  • Sude20000
    Sude20000 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Bilgim yok

0
    0 Yorumla
  • Xyder
    Xyder Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

8k falan

0
    0 Yorumla
  • öylesineebiriisi
    öylesineebiriisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

8 milyar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

14bin

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Doktor maaşı ortalama kaç TL sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Doktor maaşı ne kadardır? 11 cevap verildi
Doktor maaşı ne kadar? 4 cevap verildi
Doktor maaşı ne kadar? 3 cevap verildi
Doktor maaşları ne kadar? 4 cevap verildi
Doktor maaşları ne kadar? 5 cevap verildi
Doktor maaşları ne kadar? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨