Güncellemeler
+1 yıl
Ya da marmara universitesi mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkiside güzel üniversite. EA bölümlerde bilgi daha iyi olduğunu duymuştum. Ayrıca kampüs hayatı yaşamak istiyorsan Bilgi'yi tercih etmelisin. En doğru tercihi her iki üniversiteninde akademik kadrosuna ve ders içeriğine bakarak verebilirsin.
Burssuz çok zor. Bilgi bildiğini ticarethane. Akademi kadrosu İstanbul genelinde ortanin bir tık üstünde.
Mef mi bilgi mi dersen açık ara bilgi. En azından üniversite okuduğunu anlarsın.
16bin TL
16 bin ne ama burssuz mu
%75
75 için çok çok fazla. Sasirmadim. Demek ki 40 50 bin civarı burssuz. Yani ülke şartlarından çok alakasız ve her yıl daha çok koyan bir üniversite. 16 bin tl ile başlarsın ama gelecek yıl 19 20 bin tl olur o ciddi ciddi. 4 yılın sonunda 30 bin olur o rakam. Bunu bil. Çok arkadaşım telef oldu öderken.
Hayirlisi...
Burslu girmeye çalış. 75 için 16 bin diye düşünme.
Marmara universitede var ama bilgide hukuk cift anadali ve yurtdisi imkanlari genisk
Tam burslu 15k
Yildiz teknik de iyidir. Erasmus olanakları için ise o parayla yurtdışına çık derim. Polonya vs.. bilgi diye kasma yani.
Hayir bilgi ve mefin Amerika anlasmalari var. Ytu istemiyorum
Bilgide zaten bunun için pahalı. Fakat gittiğin zaman daha çok harcayacaksin. Ailenin bunu kaldıracak gücü varsa başla. Ama 16 bin de kalmaz. Amerika varsa dolar üzerinden de ücret alır. Konaklama vs.
Lisedeyken bilgi üniversitesine geziye gitmiştik olanakları daha geniş
Kaç para bakem ?
Mef13 bilgi16
Biz gazide sürunek sen 😀, bilgi daha iyi 13 veren 16 da verir bence bilgiye gir akademisyenleri daha iyi
Mefte ilber ortayli var
İlber ortayli sadece konferanlara katiliyodur napcan , bilgideki akademisyenleri araştir egitimin gayet iyi olcak emin ol
Hayir hoca olarsk gorev yapiyor
Hmm bilmiyodum , ama bilgi kaliteli egitim veriyor , akademisyenleri iyidir , turkiye genelinde taninmiş, ama sen ilber ortayliyi istiyosan gidebilirsin
Sahsen ben sayisalciyim , bizim burdada gayet iyi hocalar var hacettepeye göre
Bilgi
Bilgi tabiki.
Bitlis eren unisi