Ben izmirde lisans yapmak istiyorum. Ne kadar para istiyorlar yıllık? Nasıl bir universite? Tavsiye ediyor musunuz? Hiç bilgim yok.
iyi
değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sen kaçıncı sınıfsın? Ales gerekiyor mu diye sormuşsun aşağıda, bu kadar mı sistemden uzaksın? Ales yüksek lisans içindir, sen lisans istiyorsan ygs/lys' ye gireceksin.
Biri özel değil demiş, burslu olmazsam ne kadar veririm demişsin. Özel olmayan devlet üniversitelerine ikinci öğretim değilsen para vermiyorsun.
Ben yurtdışında yaşıyorum. Türk eğitim sistemden çok haberim yok. Biliyorum ki, yabancılar devlet universitesi olsa bile yine para veriyor. Ben 3. cü sınıfım. Benim verecrğim sınav ales olucak. Öyle duydum.
Devlet be bu kadar mı yontlaştınız. Öyle bizim fikirlerimizle bir yere gelemezsin, gör gez kendin karar ver.
Öyle şansım yok benim :(
Mükemmel bir okul ve özel değil. Ortam mükemmel, İzmir 3. büyük şehir ama insanları en azından kaliteli. Okulda iyi.
İnsanlar ne anlamda kaliteli? Kalitesiz insan nasıl oluyor? Yalnış anlama ama böyle şeyleri bilmiyorum ben. Bilmek istiyorum.
senin hayatını sorgulayıp kendilerini üstün görenler gözümde kalitesiz. Bir çok insanlar tanıştım orda, hala oğlum falan orda hem master yaptı hem mühendislik okudu.
Amcam ve halamlar orada yıllardır. Ne zaman gitsem kızlar rahat erkekler rahat insanlar rahat. Birbirlerine saygılı, kimse kimseyi sorgulamaz. Ama dışarıdan gelenler bu ortamı kirletmeye başlamış. Kötü yerleri de var. Genelde pis insanlar orda oluyor.
Teşekkürler bu kadar detaylı anlatdığın için. İzmir iyi seçim olucak o zaman :)))
Evet rahat huzurlu sakin bir yer istiyorum, kalabalıktan hoşlanmam. 1 arjadaşım var zaten benimle gelicek.
insan bir araştırır arkadaş nasıl öğrencisiniz. Ege çok iyi bir devlet üniversitesidir puanın tutarsa yaz
Ales sınavı gerekli değil mi? İstanbul mu iyi İzmir mi?
Ben yıllık 2000 dollardan fazla para veremem. İstanbulun izmirden farkı ne? Ne anlamda iyi kötü? Özür diletim kafanı da şişirdim
Çok pahalı şehir istemem ben. İzmir iyi. O kadar masraf yapıyorum okumak istiyorum gerçekten. Ne anlamda kendimi kaptıra bilirim? Benim hiç bilgim yok ondan soruyorum :(
Anladım. Teşekkür ederim :)
arkadaşlar yaşım 20 oldu üni başlamak için çok geçt kalmış durumdayım malum çevre arkadaş ortamı :) ege üni için ücret ve bölümleri hakkında detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlar bana numaramdan acil ulaşşınlar geç kalmışken yanlış adım atmak istemiyorum yaş tahtaya basarsam telafisi zor olur :D :D :D 0543 816 29 89 cinsiyet ayırt etmeden detaylı bilgisi olan biri yazarsa makbule geçer teşekkür ederim. mümkünse whatsapp dan yazın :)
Cevap
13Cevap
özel değil. Amacına bağlı eğer amacın okumaksa idare eder yok ortam çevre dersen tam yeri.
Evet okumak? Burslu olmazsa ne kadar para gerekli? İnsanları nasıl?
Teşekkür ederim :)
Özel değil..
bkz: https://tr.wikipedia.org/wiki/Ege_%C3%9Cniversitesi
Sen bu zihinle gitme bence izmiride mahfediyorsunuz. Ege universitesi 9 eylul gibi izmirin en koklu ve turkiyenin en iyi universiteleridir
Sen de önyarğıya devam et.. aferinn
Cahilim işte araştırmadım direk buraya yazdım. Google ne bilmiyorum evet evet aptalım
özel üniversiteye gidiyor musum haberim yok :D
Tavsiye ediyorum ortamı güzeldir :))
Ortamı ne anlamda güzel?
Her anlamda ; etkinlikler, çeşitlilik, kampüs, ulaşılabilirlik vs
Ne güzel... peki İstanbul mu iyi İzmir mi? Hangi şehrin insanları iyi? Ve ortam iyi?
İstanbul'u bilmiyorum , ben Ankara'dan geldim İzmir güzel diyorum.
İzmir'de her anlamda rahatsındır. Ortam yeri tam bura zaten çıkıyon üniden disco, kafe, bar :)
Son bir şey sorucam. İstanbul çok kalabalık şehir diyorlar. Bunun için İstanbul istemiyorum. Ben sakin bir yer severim. Ankara da çok sessiz bir yer. İzmir İstanbul gibi kalabalık değil demi?
yok yok İstanbul gibi degil , tam ortası işte :))
Tam bana göre o zaman :))) Teşekkürler :)
rica ederim gelirsen beklerimmmm :)))
Gelicem 1 yıl 6 ay sonra. Inşallah. . Amin :)
Bence bu cahillikle ege ye gitme kalite düşmesin egenin
Teşekkürler :)
Kötü diyenler boğaziçinde okuyo olsa gerek
bana kalırsa ortalama bir üniversite ayrıca izmirin en iyi üniversitesi.
ege özel mi:Dege iyi bir üniversite de hangi bölümü istediğine de bağlı
Güzel devlet üniversitelerinde harç yok
özele gitme
Universite parası ne kadar tutuyor?
özel değil ama ege gibi özel üniversite de bulamazsın gel egeye pişman olmazsın
durum nereye varıyor ya. azcık araştır
devlet ya cidden bazen sıze inanamıyorum
Devlet universitesi be o
İyidir ama özel değil.
Devlet üniversitesi iyi diyokat genelde
Devlet üniversitesidir
Gelip gör sor soruştur
türkiyenin en iyi üniversitelerindendir.
Özel değil sanırım.
Ön numara ortamı küçük parkta on numara
Pardon ben iyi yapicaktim
devlet üniversitesi
Yohaminiom
özel değil
iyi
...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar