Bu okul nasıl bitecek bir moral motivasyon verin :(((?

Matematik muhendisliği 2. sınıf oğrencisiyim. Ailemden uzak yerde universite okuyorum. lisede matematiğim çok iyiydi ama uniye gelince isler değişti. Durum şoyle, ortama şehire ilk zamanlar çok zorlandım. Çoğu derslerim alttan kaldı. 1. sınıftan toplam 2-3 ders verebildim 2. sınıftan 2 ders verebildim. verdiğim derslerde bolumun en baba dersleri. çalışınca yapabiliyorum ama sıkıntılar peşimi bırakmıyoki. derslere gitmiyorum devamsızlıktan kaldığım dersler hepsi. ailem en fazla 1 sene uzatma hakkı verdi bu arada bolumum 4 yıllık. sizce seneye yani 3. sınıfta adam akıllı kendimi derslere versem toparlama şansım varmı. hem 1. oğretm hemde 2. oğretm derslerine girerek toparlarmıyım. bana bir akıl bir moral verin lutfen. ailem beni okutmak için ne sıkıntılar çekti. ben naptım yiyip içip yattım. bu saatten sonra iş işten geçmedi dimi toparlayabilirmiyim :((
Güncellemeler
+1 yıl
Söyledikleriniz kendinize basit şeylermiş gibi, gelebilir ama ihtiyacım olan şeylerde bunlardı. Hepinize teşekkür, ediyorum. Sizn için bol bol dua etcem. Hayırlı geceler
Bu okul nasıl bitecek bir moral motivasyon verin :(((?