Buraya yazdıklarımdan linç yiyebilirim ama olsun. Türkiye'de üniversite eğlence mekanı ile korku evi arasında gider gelir. Üniversite değildir. Kaldıki çok yüksek puanlarla alan ODTÜ, İTÜ vb. üniversitelerde dünya çapında bakınca bir bka yaramayan üniversiteler. Diğer anadolu üniversiteleri ise sal gitsin düşünmeye gerek yok. Kağıt parçası almak için okunulan okullar. Şahsi görüşüm askeri okullara girin. Çalışkan, başarılı olursanız çok iyi çalışma koşulunuz ve sosyal olanaklarınız olur. ya da meslek lisesinden devam edin alanınıza. Bir diğer seçenekte yurtdışında bir üniversite. En kötü yurtdışı deneyiminiz olur.
Kesinlikle hayır. Kendim yuksek lisans yapiyorum. Lisansta da bölüm 1. si idim. İş bulmada hala sorun yaşarken, Lise mezunu olup da bir işte calisarak, kendisini uzmanlastiran arkadaslarim şu sıralar hem evleniyorlar hem de memur maasina yakin maaşları var. Eğer kendinize ait ofis acacak bir paraniz ve yeterli bir cevreniz veya bir universite idealiniz yoksa, kesinlikle sadece iş bulmak adina okumamanizi tavsiye ederim.
En İyi Cevaplar