Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, normalleşme sürecine ilişkin bilgi verdi. Erdoğan burada yaptığı açıklamada YKS ve LGS gibi sınavların tarihine ilişkin kararları açıkladı. Peki, YKS sınavı ne zaman? 2020 YKS tarihi değişti mi? Yüksek Öğretim Kurumları (YKS) sınavı 27 - 28 Haziran'da, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) 20 Haziran'da, Askeri Öğrenci Sınavı 14 Haziran'da yapılacaktır. Üniversiteler 15 Haziran'da akademik takvime dönebilecekler. Adliyeler ara verilen duruşma, keşif, yargı süreci, icra iflas takiplerinin durdurulması uygulamaları 15 Haziran'da sona erecek.
YKS ve LGS sınav tarihi geri çekildi! Öğrencilerle dalga mı geçiliyor?
Bu ülkenin vatandaşı ne zaman önemsendiki... Siz bizim geleceğimizsiniz diyorlar?¿ İnsan geleceğini bile düşünmüyorsa ben artık hiçbirşey demiyorum.. Önce sınavı erteliyorlar, öğrencilerin mevcut planını bozup daha seyrek çalışma şekline geçiliyor, öğrenciler rahatlıyor sonra tekrardan sınavı geri aldık hahahaha 😂 😂 deniyor.. Bide kalemlerin üstüne emanetiniz emanetimizdir yazmaları yok mu¿?
Sözlerimi şununla tamamlamak istiyorum.. Müslüman olmadığı halde, müslümanları aldatmak için müslüman görünen kimselere münafık denir. Münafıklığın bazı alametleri vardır. Bunlar: 1. Yalan söylemek (Bu artık klasikleşti herkes yapıyor) 2. Sözünde Durmaz (Yks sınavı 25 26 temmuz) 3. Emanete ihanet eder (Yukarıda açıkladım) ...
Sadece bu olayda değil, komple eğitim sisteminde dalga geçiyorlar. Hatta şimdi tyt sınavının süresi uzamış, bir de barajı 170 yapmışlar. Bu da yaptığımız saçmalıkları nasıl telafi ederiz adlı çalışmaları. Eğitim denen şey bizim ülkemizde sıfır.
Ailelerin temmuz ayında sınav yüzünden tatil yapamayacakları sebebiyle öne çekildi. Yanlış bir karar oldu. Turizm ekonomisine katkı sebebiyle öğrencilerin hayalleri ile oynadılar.
Demeyin ole bizi düşünüyorlar tabikide tatil gelecegimizden önemli yani ben bir sene Hawaii de tatil yapamasam olur biterim asla gelecegim icin yaz planlarimi çöpe felan atmam
Arkadaşım sınava girecekti aradı iki saat sövdü ağladı ağlayacak. Hem konuşuyor hem de ders masasında oturuyor filan. Psikolojilerini bozacaklar insanların çok yazık ya.
Zaten ilk dönem konuları çıkacak ve başkan dediki sınav kolay olcak hala ağlamanın manası yok 45 günde bitiremeyen girmesin zaten sjdj he sövmekte haklılar o ayrı
Sınav kolay olacaksa eşek gibi çalışanlarla biraz çalışanlar nasıl ayrılacak? Sınavın eleyiciliği çöp oldu çöp. Tytninde süresinş arttırmışlar. Bu sınav zamanı iyi kullananın başarılı olduğu bir sınavdı...
@SEVVAL28 bu puan sınavı değil sıralama sınavı illaki zor soruda olur önemli olan şimdi daha çok çalışmak böyle ortamda hala öyle oldu böyle oldu deöenin manası yok. Belki 2. Dalga gelecek günlük binin altına inmek yerine 5 bine çıkacak yine ertelencek yani şöyle oldu böyle oldu demenin manası yok