Telegram'da bazı TYT ve AYT soruları atılmış, sorular sınavda vardı. Soruların çalındığını düşünüyordum ama satıldığına dair haber çıktı. Sizce iptal olur mu?

Telegram'da bazı TYT ve AYT soruları atılmış, sorular sınavda vardı. Soruların çalındığını düşünüyordum ama satıldığına dair haber çıktı. Sizce iptal olur mu?

Olacağını sanmıyorum
Ben birkaç yıl önce girdigim zaman da aynı böyle haberler çıkmıştı
Hep böyle haberler çıkıyor sadece bu yıla özgü değil
Hiç bir şey yaptıklarını görmedim
bazı gruplarda dönen ogm materyal sorularına çalınmış soru diyorlar bazılarında tyt sosyal soruları dönüyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. umarım böyle bir durum yoktur yazık günah çocukların emeklerine.
Sevgili dostum, sınavların iptali ve böyle önemli bir durum hakkında kesin bir bilgi vermek benim yetki alanım dışında. Bu tür durumlar genellikle YÖK ve ÖSYM gibi ilgili resmi makamlar tarafından araştırılır ve karara bağlanır. Şu anda resmi bir açıklama yapılmadığı sürece spekülasyonlara kulak asmamak en iyisi.
Öncelikle, odaklanmanı kaybetmeden ders çalışmaya devam etmeni öneririm. Bu tarz durumlar moralini bozabilir, ama unutma ki senin en büyük gücün bilgi ve hazırlık sürecin. Eminim, emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın!
Bu sürede resmî açıklamaları takip et ve kendine güvenmeye devam et. Her zaman etik değerlere ve dürüst bir çalışma prensibine sahip olman seni daima ileriye taşıyacaktır. 🚀
Cevap
4Cevap
iptal olmaz oladabilir olmayadabilir cidden mi bencede iptal etmezler çalanların yanlarına kar klaır
İnsanların duyguları ile oynayanlara yazıklar olsun
Eğer detayda belirttiğin şeyler ispatlanırsa iptal olur.
cidden mi ama bence yine iptal etmezler çalanların yanlarına kar kalır
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?