yarın fizyoloji sınavım var ve ben çalışmadım ne yapacağım :(
Cevabın nedir?
+1 yılHangi bölüm okuyon ki :P bizim de fizyoloji sınavı var ama bakalım napacaz. Bence bu vakitten sonra boş ver tabi hoca sınavda soracağı soruların bir kaçını vermişse onlara çalış :P ben vizeden 27 almıştım sonra finale girdim yine aynı notu aldım sonra büte kaldım. Hoca bütle finali aynı sormuş bende de finalin kağıdı vardı bütten 96 aldım geçtim :P
06 Yorumla- +1 yıl
haha hemşirelik ben :) sen :? sorun ya valla sevmiyorum ezber dersleri bu nası mantık anlamadı okula sayısalla giriyoruz derslerin sayısalla alakası yok. soru filan da yok of of
- +1 yıl
benim ki psikoloji.. ayh bilmiyorum ya isimler adlandırmalar bana o kadar yabancı geliyo ki.. kadın da artık şaşırıyo biz bilmiyoruz ya hani.. geçen türkçe bir kelime söyledi sonra duraksadı siz bunu biliyo musunuz dedi biz dedik hocam bu zaten türkçe biliyoruz tabi ki diye :P ve o dersi dinlerken inan sıkılıyorum en son dersinde ilk defa güldüm eğlendim herhalde çünkü hoca kendi hastalarından başka hastalardan kesitler anlatmıştı.
- +1 yıl
haha :D psikoloji de fizyolojide m varms :) allah yardım etsin varya size daha çekilmez gelir biz alışkınız yıne :D notlar nası bari
- +1 yıl
Notlar iyi durumda değil bu dönem kurtarmam lazım artık finallerde yoksa yusuf yusuf :)
- +1 yıl
cok güzel ya hep yatkınlığım var psikolojiye tek aa düsen dersmdi sanırım gecen dönem :D kıymetni bil... :D
- +1 yıl
Hahah :D o zaman seni bölüme de bekleriz komple gel :D
En İyi Cevaplar
+1 yılsınava gireceksin tabi ki yapamayacaksın büte kalacak.Sonra büte eşşek gibi çalışacaksın ki geçeceksın.Bende vizeden 45 almıştım finalde yalayıp yuttum bütün konuları ve geçtim...
011 Yorumla- +1 yıl
çan var çaan 60 la cc ile geçiyorum 81le geçemediğim dersler var :( :)
- +1 yıl
heee o zaman iş başka biz 60 la geçiyoruz ondan dedim
- +1 yıl
keşke öyle olsa ya. yararı olduğu kadar zararı var şu çanın böyle bir çalışkan sınıfta olunca hayatında calısmadığın kadar calısıyorsun
- +1 yıl
kolay gelsin valla şimdi sizde soru falan bulunca kimse kimseye vermiyodur da...
- +1 yıl
bak nası biliyo. hayvan gibi calıstım gecen bir derse afedersn sabah 7 de uyudum ve btün snfa yaklaşık soru varmış haberim yok yine ortalamanın altında kaldım
- +1 yıl
gayet normal çünkü bizde çan man yok bizde bile millet birine not verirken kimsde görmicem haa diye tembihliyo...
- +1 yıl
sizin bölüm ne
- +1 yıl
hemşireyim beenn :DD
- +1 yıl
ayy :D beyaz melekler sizi :D hangi okul :)
- +1 yıl
tamam canım bu kadar senn bölümü de ben öğreneyim yeter :)
- +1 yıl
haha tamam :) hemşireyim bende :)
+1 yılValla biz arkadaslarla sinav zamani girgir samata yapardik. Aksam nasil olsa bakariz diye. Aksam olurdu. Yarin sabah baksak yeter derdik. Sabah olurdu. Okulda calisiriz derken okula giderdik. Kizlardan notlar alir biraz bakar gecerdik. Allahtan bitirdik. Sanada kolay gelsin :)
02 Yorumla- +1 yıl
ayy aynen öyle 3 gündür yarın bakarım aksam bakarım sabah kalkar bakarım tee su ana kadar geldm sor simdi yarın kalkıp calıscam ):
- +1 yıl
Hersey bizim elimizde simdi uyu yarin sabah sakin kafayla halledersin
+1 yılgırgırla halının üstündeki kırıntıları almaya başlayabilirsin şimdiden
08 Yorumla- +1 yıl
haha :D neden
- +1 yıl
her seferinde fuck the system yazan kız ya balkonda çamaşır asıyodur ya da üstte yazdığımı yapıyordur çok yatkınsın bu duruma yinede açıkça söylememe izin ver;
ben okul okumadım, kitap okudum.. çalışarak biriktirip özel eğitimlere gittim ancak ortaokul mezunu olarak; çok çalışmalısın mezun olmalı ve cv' ne yazack birşeyler bulmalısın yoksa benim gibi ortaokul mezunları seni işe almaz, sevgiler - +1 yıl
teşekkür ederim ortaokul mezunu 10 yıl sonra görüşürüz :D
- +1 yıl
lisance' ınız yetmez, bir ihtimal elektronik okuyup türksat' ta ve aselsan' da staj yaparsanız sizide içinde bulunduğum savunma sanayisine dahil edebilirim.. pardon bayan olmanız sebebiyle bir ihtimal kamuflaj geliştirme ayağı düşünülebilir.. zira ahy:( ama bu silah olmaz insanlar öldürülüyor diye duygusala bağladığınızı görmek nasıl desem bu işe etik olmaz./ 10 yıl sonra sizi değerlendireceğim genç bayan.
- +1 yıl
bakalım görelim kim kimi değerlendircek ben lisansla kalacak mıyım ah ahh se benim içimdeki yükselme hırsını bilsen ortaokul mezunu :D
- +1 yıl
ah, ortaokul mezunu:) hiç unutmam bir kız arkadaşım vardı bayağıda sosyal birisiydi bana ezik, 27 yaşına gelmişsin için bomboş gibi şeyler söylemişti ama bak kitaplarım_? diyerek c++ kitabını göstermiştim bumu kültür olm_? diyerek okuduğu roman ve kişisel kitaplarını ele almıştı.. bir sayfasına bir ayımı ayırdığım kitabımı yerlere attı.. taksimde büyümüş bir kızdı 18 yaşındaydı ve tübitak ile birlikte çalışan bu genci yerle bir etmeye kalkıştı, ah.. diş macunum bitti tayyip istifa, çok yalnızım tayyip istifa.. ya da talking tom cat uygulaması ile tiyyip istifi tiyyip istifi.. taksimde olay çıksada gitsem diye yıkımı arzulayan bir bayan.. dışarı çıkarken saçını toplayıp çıkan kızdan zarar gelmez halbuki yanlış seçimdi
- +1 yıl
banane ki bundan ben gayet asosyal gayet hırslı etliye sutluye karışmayan bir bayanım sende ne yaparsan yap okuyamamanın acısnı böle laflarla çıkarma ayıp emek veriyoruz 13.yılım biraz saygı
- +1 yıl
saygılar tabiki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
Ben anatomi , fizyoloji , farmakoloji hiç birine çalışmazdım böle tenefüste arkadaşlar çalışırken aralarında gezer ne dediklerini dinlerdim 50 den aşşa almazdım :D
022 Yorumla- +1 yıl
off siz erkekler cok zekisiniz
- +1 yıl
hayır ciddiye aldı inanmıyorm :D senin bölüm ne
- +1 yıl
vaay ne cıkıslısın :) bizde söyle bir sorun varki 60 la da gecemiyosun bırak 50 yi 50 bir not değil bizim için :)
- +1 yıl
hayyır çan var ve ortalama 60 ın altına inmiyor :)
- +1 yıl
yok ünv hemşirelik :)
- +1 yıl
evvet maalesef :)
- +1 yıl
evvet oturup hastaların sanki Glomeruluslarda, bowman kapsülüne giren afferent arteriyol, kapsül içinde kapiller damar yumağını oluşturduktan sonra, bowman kapsülünü efferent arteriyol olarak terk eden yolda sorun var diyeceğiz sacmalaık :) sen lise mi
- +1 yıl
emin ol senden iyi biliyorum aynı zamanda sml mezunuyum yine hemşirelik okudum yani stajada çıktım pratikle bu ilgilerin alakasının olmadığını senin kadar biliyorum :D
- +1 yıl
eh işte ahmaklık :D sizin standartlar dha iyi ya 48 filan tutabiliyonuz oh mis :D bir kere sordum bir daha soruyorm ne cıkıslısın
- +1 yıl
hıh yani kolay kolay sml mezunu olmayan att okuyamaz :) sen nye atanmadın
- +1 yıl
kafa uçtu kb :) tamam tamam yatıyorum iyi geceler :)
kanka yaparsın ya.fizyoloji cok zevkli hem onemli olan elinde kalan zamani degerlendirmek.Gecen zamana ahlanip vahlanma ve hemen elindeki sureci iyi degerlendir.
05 Yorumla- +1 yıl
değil mi değil mi daha 14 saat 32 dk var :)
- +1 yıl
cok zekiyiz allahım esirgesin senin bölüm ne :)
- +1 yıl
aynen. bölüm? okul?
benim de mitoloji sınavım var ben de çalışmadım oluyo böyle şeyler dert etmemek gerek :D
20 Yorumlafizyolojiden korkma ya çok rahat geçmiştim ben sunumları oku çıkmışa bak yeter
023 Yorumla- +1 yıl
sunumlardan bsey anlasam keşke cok karışık yaa.
- +1 yıl
10 konu var
fizyolojiye giriş
Uyarılabilen Dokular, Aksiyon Potansiyeli ve Kas Fizyolojisi
kan fizyolojisi
solunum sistemi fizy.
dolaşım sist. fizy.
sind sis fizy.
boşaltım sist. fizy.
genital
sinir
PSS
:S - +1 yıl
zaten gecen dönem anatomi aldık ordan cat pat bseyler var:/. sen ne okudun ki :)
- +1 yıl
tıp filan diyomusum hemşirelik :) bana fizyoloji daha zor geliyor ya bu arada bölümğn cok güzel
- +1 yıl
1.dönem büte kalmadım ben anatomiyi bile bütsüz verdm :/
- +1 yıl
ben sevmiyorum amaa :D var slaytlarım var alt tarafı 10 tane aslnda inek olsam oturup sabaha kdar yne ezberlerim saat 2 de sınav. adreste vereym mi :D fesyo
- +1 yıl
seninn neresi merak ettm :) bu arada söledm ben cevabı kızms gibi oldm ama :)
- +1 yıl
vuhuu cok güzel :) seneye okulu dondurup sınava hazırlancam ftr ya da diyetisyenlik için
- +1 yıl
diyetisyenlik de öyle özeller de dahil deli gibi öğrenci alıyyolar ve her hastanenin alabileceği fizyoterapist ve diyetisyen sayısı belli.ben mezunolana kadar yığılır zaten
- +1 yıl
hoho :) yandal filan yaparsın ya da yükseklisans notlarını yüksek tut en iyisi :)
- +1 yıl
o da güzel. diyetisyenlik yap avantajın olur :) olmaz mı:S bizde olduğunu biliyorum da ondan dedm :D
- +1 yıl
biz yeteri kadar yükseğiz mi diyorsun :D
Eğitim & Kariyer konusunda 339 cevap paylaştı. Benimde diferansiyel denklemler sınavım var. Seninle aynı durumdayım. Battı balık yan gider moduna geçtim. Tavsiye ederim.
010 Yorumla- +1 yıl
ama ben kalacağım :(
- +1 yıl
1...
- +1 yıl
bişey diycem hangi bölüm bu ya. valla benimki rezillik daha birde kaldı derler güya zekiydi bu kız o kadarda calıstı derler dalga geçerler hem kalırsam dönem değil sene uzayacak
- +1 yıl
mat mühendisliği filandır heralde
- +1 yıl
hmm güzel bölümm
- +1 yıl
atanmak filan
Benim de yarın Yeni Türk Edebiyatı sınavım var, aynı dertten muzdaribim.O kadar çok makale ve konu var ki dert etmemeye çalışıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
biz olduk soruları vereyim mi
çalışmadan hangi ders geçiliyor ki? üniversite bu acımasız..
00 Yorumlayarın iktisat tarihi sınavım var ben de çalışmadım :D
03 Yorumla- +1 yıl
final haftası böle cevaplar geliyor galiba :D
- +1 yıl
fizyoloji sınavn yoksa uyu :D
+1 yılBurada hala vakit geçiriyorsan çalışacak vaktin kalmayınca kendine kızma.
020 Yorumla- +1 yıl
kendime kızıyorum sabahtan beri yatıyorum normaldir kime kızayım kimse bsey yapmadı kı yarın 2 de sınav oturup calısam yine bitecek sanırım
- +1 yıl
Sen elinden geleni yap vicdanın rahat olsun gerisini pek önemseme..
- +1 yıl
bir kere yaptm burnumdan geldi bir dha da calısasım kalmadı sabah 7 ye kdar ders calıstım sınıfta sorualrı almış yine ortalamanın altında kaldım ne anladık bu işten
- +1 yıl
Büt yok mu? Varsa bütte halledersin sıkma canını.
- +1 yıl
var büt hayırlısı olsun ya
- +1 yıl
Aynen.. Ben nasıl çalışcm orası muamma.. Öğüt vermeye gelince iyiyim :)
- +1 yıl
haha neye calısacan :)
- +1 yıl
3 sınavım var :) Henüz nereden başlasam bilemedim.
- +1 yıl
ohaa bşde bana diyor hemen kapa derse basla :)
- +1 yıl
Zamanım var benm yoksa burada olmazdım :) Sen ne zaman gidiysn?
- +1 yıl
yarın saat 14.00:S
- +1 yıl
hangi üni?
- +1 yıl
adreste vereyim mi :D
- +1 yıl
Yok kasıp kasmaman için sordum.. Dağılalım istersen :)
- +1 yıl
hı çan var böyle diyeyim snıf ortalamsı da hep 60 larda geziyor :)
- +1 yıl
:) O zaman büte selam söyle..
- +1 yıl
ben yatıyorum yarın erkenden kalkıp ders çalışıyorum iyi geceler :D
- +1 yıl
ok başarılar şimdiden.
- +1 yıl
tesekkurleer
- +1 yıl
Ne yaptın kaldın mı?
yarın java sınavım var bende çalışmadım nasılsa dönem uzıcak sanırım takmıyorum artık
05 Yorumla- +1 yıl
benim 12 kredilik bir dersim var hersey ona bağlı onu veremezsem bunu vermemin bir anlamı yok nasılsa onun için kendimi motive edemiyorum
- +1 yıl
rezillk değil mi sencede
- +1 yıl
off cok moralim bozuk ya
- Eğitim & Kariyer konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmadan o dersten geçmen imkansız gibi bse :)
01 Yorumla- +1 yıl
oyysss elime biraz soru geçse yapcam kalıplar hep aynı
Allah yardımcın olsun
01 Yorumla- +1 yıl
tesekkurleeer
+1 yılvizede yaptığını :D nese bütte verin :D
06 Yorumla- +1 yıl
yetmez ki :D
- +1 yıl
bu gün banda yetmedi :D https://www.ohadiyorumm.com/butlerde-gecerim/
bununla idare et ;) - +1 yıl
haha daha genciz seneyede verebilirim aslında acelesi yok :D
- +1 yıl
benim mezun olmam lazım bu yıl :D
- +1 yıl
nolcak seneye olursun :D
- +1 yıl
rahatsın :) 1 yıl geçikmesi kötü olur be :D
+1 yılcamdan atla yanlışlıkla oldu de kurtarır bence :D
01 Yorumla- +1 yıl
o kaadar yani :D
+1 yılSeneye alttan alırsın
06 Yorumla- +1 yıl
geçebilirsem :) 12 kredi esasları veremedğim taktirde seneye alçak kredi kalmıyor tek bu olsa sorn yapmam ama bununda kötü olması kötü etkiliyor
- +1 yıl
Sınıf tekrarı yap
- +1 yıl
geçemezsem okulu bırakcam inş ünv sınavına bir daha hazırlancam zaten nefret ediyorum bir de uzamış sekilde cekemem
- +1 yıl
Sen daha üniversite öğrenciliğinin felsefesini öğenememişsin..,
- +1 yıl
öğretsene
- +1 yıl
Olur... Ama racon öğretmenin bedeli var :)
+1 yılsonuçlarına katlanacaksın artık.
01 Yorumla- +1 yıl
ben katlanırımda ailem?
+1 yılBenimde var ben napacam
03 Yorumla- +1 yıl
fizyoloji mi?
- +1 yıl
Haayirr ticaret sinavim
- +1 yıl
sen geçersin o zaman ya :)
+1 yılb.ku yedin
00 Yorumla
+1 yılfarmakolojidir o
00 Yorumlabüt var rahat ol :)
04 Yorumla- +1 yıl
tatile gidcektimmmmm :(
- +1 yıl
hoho okulu brakıp ev kızı olcam
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Yarın fizyoloji sınavım var ve ben çalışmadım, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler