Sen olayi tamamen okudun mu? Eğer okuduysan geçemedikleri dersi seneye tekrar vermeleri gerektiğini biliyorsundur. Ve yaşın olmuş 30 hala neden öğrencilere karışıyorsun. Bırak geçsinler ne var bunda?
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşım 30 olduğu için öğrencilere sesleniyorum. Doğru düzgün eğitim almiyordunuz şimdi hiç almamaya başlıyorsunuz. Hayatınızı Instagram fenomeni ya da YouTuber olarak idame ettiremezsiniz. Aklınızı başınıza toplayın
- +1 yıl
Tamam da bir sene gectiler diye youtuber ya da intagramer mi oldular bne anlamiyorum. Bu sene gectiyse seneye sinifta kalabilir tembel ogrenci her sekilde. Neden bu kadar kafaya taktiniz? Zaten seneye de kaldiklari derslerin sinavina tekrar giricekler yani. Siz uzulmeyin meb baskani bizimle ilgileniyor
En İyi Cevaplar
+1 yılBu sene okulu sallayan kişilerin şanslı olduğunu düşünüyorum:)
Unutmamaliki, illerki dönemlerde illaki bu sorun yaratacak. Sınıfı her sene sorunsuz geçenler bile, üniversite yı ilk sınavda giremeyenler varken...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yıl1. Sınıfta bile sınıfta kalmıştım. Heba olan 1 yılımı geri istiyorum o zaman. Bu ne saçma bir sistem böyle ya ne demek geçecekler ee o zaman bilenin bilmeyenden ne farkı kalacak?
Bence bir yerlerde hata yapıyorlar kendileri bile farkında değil. Şuraya mutsuz bir ben bırakıyorum. 1. Sınıfı tekrar okumanın acısı tekrar aklıma gelince beni bir hüzün sardı. 😄11 Yorumla- +1 yıl
Hata yaptıklarının farkındalar. 17 yılda 17 kere eğitim sistemi değişti. Doğru iş yapmış olsalar birinde sabit kalırlardı
+1 yılZaten doğru düzgün eğitim verilmediği için çok da dert değil işte tam olarak 😃
Ben salgın durulduğu takdirde hiç yaz tatili yapılmadan eğitimin sürmesi gerektiğini düşünüyorum. Israrla çocukların tatilini yemek istemiyorum diyor bakan ama zaten tatildeler, dönemler icinde de gerekli tatilleri yapıyorlar. Yani 1 yaz tatil yapmamaları eğitimden daha önemli gelmiyor bana.11 Yorumla- +1 yıl
Yahu öğrenciye zaten full tatil habire resmi tatil. Bende gerekirse yazın hatta Eylül ekime kadar eğitim almaları gerekirse önümüzdeki sene tatillerini dahi iptal edip 2 yılı 1.5 yılda yapmaları taraftarıyım
+1 yılÖğrenciler de çok çektiler ama zaten normalde de çok iyi değil eğitim sistemi kitaplara bağlı kalınıyor bunaltıyor öğrenciler, bence bu sene zaten olağanüstü bir durum var hoş görmek gerek bu sene daha fazla daraltmadan öğrencileri tatillerini yaptırıp uzun bir 3 aylık tatil verdikten sonra seneye daha dolu bir programla başlamak daha iyi, sınava girenler için ise sanal ortamlardan gereken destekler verilmeli sadece onlar okullara alınıp özel olarak haziranda hızlı bir şekilde sınav tekrarı yapılırsa mükemmel olur
21 Yorumla- +1 yıl
Aşağıda uygunsuz yorum var şikayet eder misin, kemalist eğitim sistemi ne alaka, sistem Şu an kim yönetirse ona aittir cahil arkadası engeller misin senin için de uygunsa
+1 yılÖğrenciler 2 aydır evdeler , 3 ayda yaz tatilinden... Milli Eğitim Bakanı sırf sevilmek için öğrencilerin tatillerinden yemeyeceğim diyo ama bu çocukların gelişimi de önemli
5 ay boyunca yatan öğrencilerin beyin tembelliği nasğl giderilecek? Bunu kimse düşünmüyor14 Yorumla- +1 yıl
Ama geri kalınan konular Ne olacak
Sanki öğrencilerin hepsi dört dörtlük mü de bir üst sınıfa geçiliyor - +1 yıl
@aleesia00 Allah için ne bir yaz tatiliniz var ya. Yıl 365 gün okul resmi olarak benim zamanımda 90+90 180 gün açıktı. Yani 6 ay Sadece o 180 günden resmi tatilleri şimdi çıkan ara sömestr kar tatili bağlanan bayram tatillerini vs vs eklersen hepi topu 5 ay okula gidiyorsunuz. 7 ay size kalıyor.
Özel okulda okuyan öğrenciler ne yapsın aynı dönem için tekrar para mı ödesin? Özel okullar parasız aynı dönemi vereceklerini hiç sanmıyorum. Bu gibi kararlar ekonomi baz alınarak verilir. Konu asla sağlık eğitim psikoloji değildir her zaman ekonomidir
20 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim önce bir sınav olucagı, sınava göre geçirilip getirilmeyeceği
16 Yorumla- +1 yıl
O değişti ya da değiştirmeyi düşünüyorlar diye duydum bende
- +1 yıl
Henüz resmî bir açıklama yapılmadı baktım çünkü şimdi ,
Olsada şaşırmam gerçeği ama , bu emek harcayan öğrenciler ve o öğrencilerin ailesi olan bizlere haksızlık olur..
Dilerim böyle bir hata yapılmaz - +1 yıl
Teorik olarak çok mühim değil aslında. Zaten çarpım tablosu bile bilmeden lise mezunu olanlar var.
- +1 yıl
Öyleleri yok demiyorum, ama olmayanlar için haksız bir geçiş olur
- +1 yıl
Eğitim sistemi < Instagram... Welcome to Turkey
- +1 yıl
🤭🤭
+1 yılEe napacaklar başka. Dünyayı etkiye alan bir hastalık var. Keyfî yapmıyorlar bunu. boş boş konuşmayı kesin.
30 Yorumla
+1 yılAltı üstü bir kaç ay mk ben 6 sınıfta kalma yok dediler hiç gitmeden geçtim 8 sınıfta kalma yok dediler sadece 1 gün gittim karnemi bile arkadaşlarım getirmişti yine geçtim
20 Yorumla
+1 yılSınıfta bırakmak değilde diğer seneye telfi etmek daha maltıklı olur ki büyük ihtimal konu eksikleri bırakmazlar 12. sınıfım telefide edemiyecem kurtuldum heralde xjxh
10 Yorumla
+1 yılÇok çok çok saçma. Madem öyle yapacaklardı eba tv ne die yapıldı. Hadi öyle herkes geçecekse bunu neden duyuruyosunuz. Çocukların eba tv yi izlemesine, ders çalışmasına gerek yok demek ki
10 Yorumla
+1 yıl30 semedir düzgün bir eğitim yokki biz hala ne konuşuyoruz sürekli bir sistem değişirse nasıl gelişicez mesela her konu bir ideolijiye göre anlatılıyor buda toplumları ayırıyor
10 YorumlaZaten eğitim mi var ki? Üç dersten ikisi din kültürü zaten. Açıkta imam hatipli bırakmama gayesinde çalışıyorlardı başardılar...
10 Yorumla
+1 yılGeçirmeseler bu sefer de neden geçirmiyorlar diyecekler. Biliyosun sen devlet hükümet ne yapsa tersini sürekli ınkar eden batınin köpekliğini yapan zihniyetler var
10 Yorumla
+1 yılZaten formaliteden okula gidiyor çocuklar. bir cacık öğrettikleri mi var da sınav yapıp ölçecekler. Geçsin hepsi sınıfı.
10 Yorumla
+1 yılUzaktan eğitim var daha zor oluyor evde senin birşeyden haberin var mı acaba boş boş atıp tutuyorsunuz burda.. Koca bir yıl yansın mı eksikler tamamlanır ins keyfiye yapılmıyor ya..
01 Yorumla- +1 yıl
Neden şu an okuyanlardan hiç birisi korona olayı bitince devam edelim demiyor hep 1 yılımız heba mi olsun olmasın. Okullar açılınca devam edin tatilinizi eksik yapın ne olacak
+1 yılvirüsten dolayı geçmelerine müsaade ettiler ama açıkçası bana adaletsiz geldi
10 YorumlaE zaten oyleydi diyebilirim cok degisen de bir sey olmadi
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ucuz gecilen siniflara ucuz universite diplomalari verilir. İşsizlik GARANTİ edilir.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılGeçtikleri sınıfta hepsi patır patır dökülecektir.
cut.10 Yorumla Bir sene tekrarlatsalar , bu seferde 1 senemiz kayboldu bu da hata diyecekler. :D
10 Yorumla
+1 yılTelafisi yapılacak. 2. Donem sinav olmamasi ogrencilere yaradi valla.
10 YorumlaBiz sınıfta kalıyoduk lan zamanında yeni neslin yaptıgı kıyağa bak sen
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılEğitim sisteminden ne bekliyorsun. Okulda sadece okuma ve temel eğitim veriliyor kendini geliştirmek senin iradene kalmis hayatta
10 Yorumla
+1 yılen kotu fıkır fıkırsızlıkten ıyıdır.. cozumlerı yok baska neyaparsın
01 Yorumla- +1 yıl
Acele edip bir karar almasınlar. Gerekirse kalan kısmı Ağustosta baslatsinlar. Zaten yılda hepi topu 140-150 gün okula gidiyorlar. 2 ay fazla gidiversinler
+1 yılHe saçma bir virüs yüzünden bir senemiz boşa mı gitsin?
Ayrıca eğitim önceden çok mu süperdi de şimdi takıldın buna11 Yorumla- +1 yıl
Okulun amacı 8 yılı 12 yılı tamamlamak değil eğitimi almaktır.
+1 yılBuna göre ders programladını değiştirirler çok büyük bir açık olacagını sanmam. Ama benim gibi bir üniversite öğrencisi için salak saçma ödevlere uğraşmaktan iyidir.
10 YorumlaBence çocukların 2. Dönemin dersleri diğer senelere dağıtılmalı böyle hiçkimse birşey anlamaz ve bu işlenmeyen konular ileriki yıllarda sınavlarda çıkarsa ne olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUsta zaten ülkede eğitim sistemi yokki. Doğal karşılıyorum
10 Yorumla
+1 yılŞu an can sağlığı önemli eğitimi bir şekilde telafi ederiz
00 Yorumlao çocuklar bok. u yedi mmk doktor olduğunu düşün ameliyat falan ettiklerini.
04 Yorumla- +1 yıl
Fonksiyonla ameliyatın alakasını düşünüyorum. Dhkwdhjwbs
- +1 yıl
Tıpçıları bilmiyorum bizi burada arkaya telefon koyarak sınav oluyoruz yaşasın jshdjsh
+1 yılFakat eğer geçirmeselerdi, 2,3 ay için 1 koca seneleri kaybolacaktı. Bence en iyisi bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSınıfta bırakılsa amcık*amcik* konuşacaksınız.
Sınıfi geçince amcık*amcik*konuşuyorsunuz
Ne istediğinizi biliyor musun lan şu hayatta siz ayak takımı...
Bu ülkedeki Kemalist eğitim sistemi insan yetiştirmiyor
Sadece ve sadece öğrenmeye kapalı tetikçi ruhlu mankurt yetiştiriyor
Bunu göremiyorsunuz da sınıfı geçmesine ya da kalmasına mı takılıyorsunuz
Dedim ya ayak takimısınız çapınız bu kadar03 Yorumla- +1 yıl
Kemalist sistem dediğin senin şu an övdüğün adamları yetiştirdi. 17 yıldır uygulanan sistem ise senin gibi mandafonlari.
Cevap sahibi+1 yılGötveren*dünyanın hiçbir yerinde eğitim sistemini hükümet kurtulamaz
eğitim sistemini devletlet kurgular
Hükümet sadece makyaj yapar
hükümet ile Devleti ayırt etmekten aciz beynini sikeyiim*senin...
Bu ülkedeki eğitim sistemini kurgulayan akıl hocalığını Siyonistlerin yaptığı Selanik dölleridir... Ak Parti değil gök parti de gelse hiçbir halt değişmez eğitimde... olmayan beynin umarım bunları algılayabilir. ..
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bunlar hükümete geldiğinde ben üniversiteyi bitirmiştim yani eğitimimi bitirmiştim
O yüzden bana verdikleri hiçbir şey olmadı
Senin gibi götoşlari* yetiştirdi diyeceğim ama o da mümkün değil... yaş olarak bunların hükümetine denk düşüyorsun ama beyin olarak 1930'ların bok Çukurunda kalmışsın. Bu dengesizlik de kendini böyle gösteriyor. Sikindirik*sorusu sıçarak.
+1 yılNapsınlar hacı koskoca bir seneyi yaksınlar mı?
11 Yorumla- +1 yıl
Yaksinlar. Bir sene geriden gelmek bilmediğin yerde önden ilerlemekten iyidir
Aa eğer öyleyse kesinlikle hata
12 Yorumla- +1 yıl
şu an herkes sınıfı geçti sayılacak gibi görünüyor. Eğitim öğretimde kalan kısım tamamlanmayacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüteahhit çocukları için bir kayıp olmadı çünkü meslekleri hazır :D
00 Yorumlaİnsallah universitelerde de olur kimseyi hiçbir dersten bırakmazlar
00 YorumlaNe yapsınlar? Önerin ne?
14 Yorumla- +1 yıl
Acele edip bir karar almasınlar. Gerekirse kalan kısmı Ağustosta baslatsinlar. Zaten yılda hepi topu 140-150 gün okula gidiyorlar. 2 ay fazla gidiversinler
- +1 yıl
Aynı durum futbol basketbol gibi Spor dallarında da yaşandı. Ama UEFA çekti çizgiyi. Ligleri kimse iptal etmeyecek gecikme de olsa maçları oynatacak oynatmayana ona göre davranırım dedi. Acele etmesin kimse kadar vermek için dedi. Olay şu. Futbol basketbol gibi şeyleri belirlemek için bekliyoruz ülke olarak neden büyük bir gelir kapısı ama eğitim söz konusu olunca tamam herkesi geçirelim diyip kestirip atabiliyoruz sana da tuhaf gelmiyor mu
- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılValla srec boyle gerektirdi yapacak birsey yok
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılValla inş ben de geçerim diyorum
10 Yorumla
+1 yılkeşke bizi de gecirseler be
10 Yorumla
+1 yılUlan sınıftan geçmek için g*tüm sökülüyordu amg
10 Yorumla
+1 yılKeşke okulu bırakmasaydım dedirtiyor
10 Yorumla
+1 yılMezuniyetten sonra uni uzamasa bari
10 Yorumlasınıfı geç evde kal dimi iki gözüm..!
10 Yorumla
+1 yılGüzel oldu ahahshs ben de devamsizliktan yirttim
10 Yorumla
+1 yılBn boyle b*ktan eğitim sistemi görmedim
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılEğitim zaten berbattı şimdi tüyünü diktiler
10 Yorumla
+1 yılYanlış ;
Zaten 1 sene heder oldu,10 Yorumla
+1 yılÜniversite öğrencileri için de yapsalardi güzel olacaktı aslında ama neyse...
00 YorumlaKeşke kpss den de atansak
10 YorumlaHerkese Torpil harika bisey hep yapsınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz kaçırdık bu rahatlığı
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılAlınmayan dersler ne olacak
01 Yorumla- +1 yıl
Hic bir şey.
+1 yılSüper bence. Ziya Selçuğun ellerinden öperim :D
00 YorumlaHaksızlık
10 Yorumlabence de
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle bencede öyle olmalı
10 YorumlaKanka ders verildi yalnız
10 Yorumla
+1 yıleksik kalmişlik
10 Yorumla