Bakan Selçuk en son yaptığı açıklamada uzaktan eğitimin 30 Nisan'a kadar devam edeceğini açıklamıştı. Buna göre 1 Mayıs'ın Cuma gününe denk gelmesi nedeniyle okulların 4 Mayıs'ta açıklaması planlanıyor. Okul tatili süresinin uzayıp uzamadığı konusunda yeni bir açıklama bulunmuyor.Aradaki öğrenim kaybi telafi edilebilirinir mi? https://www.hurriyet.com.tr/galeri-telafi-egitimi-nasil-olacak-yaz-tatili-kisalacak-mi-mecliste-kabul-edildi-41495580
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Tam anlayamadım 4 Mayıs ta açılması mı planlanıyor? Yoksa açıklama mı o tarihte bekleniyor?
Ve bu ilk ve orta öğretim için mi?15 Yorumla- +1 yıl
Inan ben de anlamadım 😊
- +1 yıl
Hay Allah merak da ettim ama şimdi. Bu haber yeni mi acaba?
- +1 yıl
Evet bu sabah a ait
- +1 yıl
😊😊 sağolun bende linke girip baktım ve okudum az önce. Yapacak birşey yok. Yaz tatilinden 2 ayı alıp kaybedilen haftaları telafi etmek için kullanıcaz gibi birşeyler söylüyorlar. Öğretmenler 2 ay yaz tatilini yapacaklar diyor ama eksik kalan eğitimi de bir şekilde tamamlayacaklarını söylüyor.
- +1 yıl
Açıklama bile resmen kaos 😀açıklama olmasa napcaz hiç bilmiyorum 😀😀
En İyi Cevaplar
Benim görüşüm eylül bile şüpheli..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çocuklar şu an tatil yapıyor, yaz tatiline gerek yok. Sinavlar da ağustos gibi yapılır, Eylül de sonuçlar açıklanır. Okullar normalde eylül ortası açılıyordu, şimdi en çok 1 ay ötelenir, ekim sonu açılır.
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 537 cevap paylaştı. Bence bu sene eğitimin başlaması zor. Yazın pandemi düşer diyorlar ama Avustralya 30 dereceler de geçirdi, yine kayıpları var. İsrail, Irak, Kıbrıs, çok sıcak yerler olduğu jalde az da olsa yaşadılar. Bakalım görelim.
10 Yorumlabence zor bırak 4 mayıs'ı ben 4 temmuz'a razıyım. gerçi 4 temmuzda okul olmaz ama en azından seyahat yasağı kalksın o tarihe kadar her şey normale dönsün, millet işine gücüne geri dönsün.
10 Yorumla- +1 yıl
Şu koşullarda okulları açmak hiç iyi bir fikir değil gibi geliyor bana :) Çünkü okul demek trafik demek yoğun kalabalık ortamlar demek virüs için iyi bir şey değil bu da.
10 Yorumla "Okullar ne zaman açılacak?" sorusundan ziyade "Açılmalı mi?" sorusunu daha yerinde buluyorum her nedense
10 Yorumla- +1 yıl
Açılacağını sanmıyorum bu dönem yeni sezona biterse virüs belki
10 Yorumla - +1 yıl
Bence hemen açılmamalı. 1-2 Hafta içinde pik yapacak bu iş. Böyle olacaksa açılmaz.
10 Yorumla - +1 yıl
Ramazan Bayramından önce sanmıyorum. O da en iyi ihtimal bence.
10 Yorumla Bence kesinlikle uzamalı. Özellikle genç nüfus ciddi taşıyıcı konumunda.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Belli değil her halde okullar açılmayacak bu gün bakan öyle demeye getirdi..Çünkü bu işlerin iyi gitmediğini gösteriyor..
00 Yorumla30 nisanda yeniden uzatılıcak bence
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 545 cevap paylaştı. Bu gidişle açılması zor.
10 Yorumla- +1 yıl
Bakalım işte belli değil ki...
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. bu sene açılmaz eylüle kadar belki
10 YorumlaAçılmaz daha.
10 Yorumla- +1 yıl
Eylül de
10 Yorumla - +1 yıl
Eylül'de bence
10 Yorumla - +1 yıl
Ay sonu
10 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı