Çocuklar şu an tatil yapıyor, yaz tatiline gerek yok. Sinavlar da ağustos gibi yapılır, Eylül de sonuçlar açıklanır. Okullar normalde eylül ortası açılıyordu, şimdi en çok 1 ay ötelenir, ekim sonu açılır.
bence zor bırak 4 mayıs'ı ben 4 temmuz'a razıyım. gerçi 4 temmuzda okul olmaz ama en azından seyahat yasağı kalksın o tarihe kadar her şey normale dönsün, millet işine gücüne geri dönsün.
😊😊 sağolun bende linke girip baktım ve okudum az önce. Yapacak birşey yok. Yaz tatilinden 2 ayı alıp kaybedilen haftaları telafi etmek için kullanıcaz gibi birşeyler söylüyorlar. Öğretmenler 2 ay yaz tatilini yapacaklar diyor ama eksik kalan eğitimi de bir şekilde tamamlayacaklarını söylüyor.
Bence bu sene eğitimin başlaması zor. Yazın pandemi düşer diyorlar ama Avustralya 30 dereceler de geçirdi, yine kayıpları var. İsrail, Irak, Kıbrıs, çok sıcak yerler olduğu jalde az da olsa yaşadılar. Bakalım görelim.
Şu koşullarda okulları açmak hiç iyi bir fikir değil gibi geliyor bana :) Çünkü okul demek trafik demek yoğun kalabalık ortamlar demek virüs için iyi bir şey değil bu da.