Sınıfta kaldım. Çıldırmak üzereyim?

Sanırım sınıfta kaldım psikolojim altüst oldu. Zaten sinir hastasıyım bu yaşta artık iyice bunalıma girdim. Geometri hocam benimle resmen dalga geçiyor 3 güne kadar soru bankası bitirip getirmezsen 0'la bırakırım diyor. Ayrıca benim moralimin bozuk olması her zaman olağan bir durumdur. Aşırı, hastalık derecesinde pesimist birisiyim. Dehşet başarısızım. Her konuda kız, hayat-toplumsal ilişkiler vs. konularda da öyleyim. Sanırım büyük balık küçük balığı yemek üzere. 5 hazirana özel planlarım var. Beden hocamla kavga ettim. Bedenden de kalma ihtimalim doğdu. Bu sene kalırsam hayata 1000000-0 geride başlayacağım. Hayal ettiğim yöntemi yaparsam hayata karşı malup olurum. Ama en azından kazanamayacağım bir savaş için boşuna kılıç sallamam.

Sınıfta kaldığımı düşündükçe duvarı yumruklayıp çılgına dönüyorum. Ailemin derslerim yüzünden tartışmasını gördükçe iyice sinirlenip göz yaşlarımı içime akıtıp akıtıp deliye dönüyorum. Benim hayal ettiğim yaşamın bununla bir alakası yoktu. Ben düşüncelerimi kitap yapmak istiyordum. Hikayeler yazıp insanlara canlı, doğa, Hümanizm, vatan sevgisini aşılayacaktım. Ama artık kendime bile sevgi duymuyorum ki insanlara duyayım. Bu sene Ortalama Yükseltme sınavları da kalkmış. Sanırım 2. seçenek beni dertlerimden tamamen kurtaracak bir seçenek olacak.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu ne diyor. Kalktı mı kalkmadı mı? bir nisanda yapılacak diyor bir yapılmayacak diyor ki bize hoca OYS kalktı dedi.

www. derszamani. net/oys-ortalama-yukseltme-sinavi-kalkti-mi.html
(boşluğu silin)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Biraz olsun ümitlendirdiniz. Artık kendime çeki düzen vermenin zamanı geldi gibi. Soru bankasını hemen bitirip Geometri hocasına vereceğim. Beden hocasından da özür dilerim ailevi problemlerden dolay moralim bozuk kusura bakmayın derim. Fikirleriniz çok güzel toplanıp hocayı dövelim diyen arkadaştan felsefe yapan arkadaşa kadar hepinize teşekkür ederim.
Sınıfta kaldım. Çıldırmak üzereyim?