www. derszamani. net/oys-ortalama-yukseltme-sinavi-kalkti-mi.html
(boşluğu silin)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer öncelikle sınıfta kalmak dünyanın sonu değil 10 sınıfa kadar belge almış ve kalması imkansız gibi görünen ben kaldım. seni ve şimdi ki durumunu çoook iyi anlıyorum.senin yapman gerek şeylere gelicek olursam sakin ol hırçın ya da durumunu imkansız görmenin sana hiç bir faydası olmaz. geo. hocan soru bankasını çöz geçiriyim diyorsa hemen bir soru bankası al ve bir adım at.seni bu şartla geçirecekse yapacak bişay yok. beden öğr. konuş bu aralar herşey üstüme geldi bir anlık öfke patlaması yaşadığından bahset eğer gerçek bir öğretmense seni anlar ve seni dersten bırakmaz. ailene gelince bırak onlar tartışsın herkesin ailesi aynı, hem ilk defa senin durumun için tartışmıyolardır, eminim her zaman için tartışılacak konuları vardır. bu sefer ki konu sensin, bu konuya takılma sen. yine hayallerini gerçekleştir senin yazmana kimse engel olamazz. ort. yükselt. sınavının kalkıp kalkmadığını yarın okulda konuya hakim bir öğretmenden öğrenmelisin. çok uzun yazdım sanırım :) kısacası herşey geçer önemli olan sensin ve hayat bir şekilde bizi taşlı yollara sürüklüyo senin yapman gereken düzlüğe çıkmak için yürümek :)
Çook teşekkür ederim. Bu ruh haliyle yazını 5-6 saniyede okumuşumdur. Çözüm arıyordum ve sanırım buldum. Hepinize teşekkürler. Benim hayattan bir türlü alamadığım ders köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin meselesi sanırım. Her şeyi olduğu gibi söylüyorum. Son zamanlarda başıma dert olmaya başladı yine konuyu dağıttım kusura bakma :)
Cevap yazan bütün herkese teşekkür ederim. Belkide sınıfı geçmede değil, genel yaşantımda da sizin sayenizde birçok takıntımdan kurtulacağım. Bir an önce düzlüğe çıkmam lazım :D Tekrar teşekkürler herkese iyi akşamlar.
Problemlerini yaz, ya da içini birine dök rahatlarsın.Düşünmemeye çalış.İleride daha iyi olacağım, her konuda diye olumlu düşün.Başkalarının dediklerini umursama.Ne hocanın ne ailenin.Kendinle ilgilen duyma onları.Sen sadece olumlu düşün, sinirlenmemeye çalış.Gerekirse psikoloğa git o sana doğru yolu gösterir.
beden hocana güzel bir hediye al ve özür dile yalandan ailemde şu şu şu sorun vardı sinirliydim affedin hocam de o okulda o hocayla olduğun sürece bedenden geçersin bu ilk adım
git yaprak test bul sabaha kadar arkadan bak cevapla yalandan karala soruların altına 3-5 tane rakam yaz hocaya da deki hocam soru bankasını bitiremeyeceğimi biliyordum o yüzden yaprak test yaptım de bir ikinci adım
sosyal hayatını düzene sokmak içinse küçük adımlarla başla bir gün bir arkadaşınla gez onun sorunlarıyla ilgilen hem kendi sorunlarını unutursun hem arkadaş bağın güçlenir ertesi gün başka bir kişiyle dışarı çık eve çağır vsvsvs
kendi kendini eğlendirmeyi bil sanatla uğraş
her şey gelip geçici kendini üzmeye değmez karanlığa küfür edeceğine mum yakmayı dene
uuu ne felsefe yaptım neyse sen dediklerimi yap
Bu arada bir kafede gitaristim. Aslında dışarıda dehşet neşeli birisi sayılırım. Ama yalnızlığımı ve dertlerimi fazlasıyla içime atıyorum. Belkide kabuğumu kırmam lazımdır. İyi fikir aslında kesinlikle bunu yapacağım çok teşekkür ederim.
rica ederim.
Kardeş bende sınıfta kaldım ama şuanda hayatımdan çok memnumum çevremde Mal damgası bile yedim ama yılmadım sana tavsiyem şiddetle Açık öğretime yazıl tabi başarabileceğini inanıyorsan gerçekten kebap yılın belirli bir gününde SBS tarzı bir sınava girip çıkıyorsun dersini çalış ve oradan tamamla normal diplomadan hiç bir farkı yok alacağın diplomanın ben Meslek açık okuyorum çok, çok rahatım alacağım belgenin haddi hesabı yok derslerimde düzelmeye başladı Allahın izniyle bu hafta sınavım var onları verip çıkıcam bu işin, içinden. :) Sende çok takma kafaya derim hayatın sonu değil. :)
Bu sene kalırsam denerim cevabın için teşekkürler. 5 haziranda bu konuya bir daha uğrarım :) İyi akşamlar
Hayırlı akşamlar kardeşim kafana takma ve kendi hayatını ve geleceğini düşün hayatın sonu değil her yerden bir kapı açılıyor mezun mutlaka olursun açıkçası sınıfta kaldığımada pek pişman değilim tamam 1 senemi kaybettim ama kazandıklarım bam başka Açık öğretim sayesinde o yüzden ben mutluyum sende inan. :)
Cevap
3Cevap
Her insanda olabilecek şeydir herkes sınıfta kalabilir dünyada okadar sınıfta kalan insanlar var ki..Bence kendini üzmemelisin çünkü senden daha kötü şeyler yaşayan bir çok insan var.Hem ne malum sınıfta kalacagın belki ögretmenler sana 0 vermeyecek onlardada vicdan var sonuçta kalmassın bence hem kalsan ne olur 1 sene geç mezun olucan :) Boşver...
beden hocanla aranı düzelt. geometri hocanla konuş. Kalmazsın korkma. ortalama yükseltme sınavlarında mutlaka verirsin. kolay oluyor o sınav. kaçıncı sınıfsın ki sen.
İş krediye kalmaz. Yani çoğu dersimi 2 yapmaya çalışıyorum. Fazla kitap okumanın zararları işte. Ders çalışmaya vakit bulamamışım. "Film+Kitap" düşünen öğrenci için zararlı gibi bu ikisi.
merak etme bizde sınıfta kalmıştık bir zaman hayat kaldıgı yerden devam ediyo.
Abartma be, çoğu milyoner okul terki
Belkide yıllarca okulda dersleri iyi olan kişi mükemmel insandır diyerek büyütüldüğümüz için böyle bir algı oluşmuştur. Fakat moralim dehşet bozuk. Sosyalleşmek için tiyatroda yaptım. Hani az insan görürüm insanlarla etkileşim falan iyide iş çıkardım buranın sağlam bir tiyatro grubundan da teklif geldi. Ama sınavlarım kötü olunca kaplumbağanın kabuğuna çekilmesi gibi odama kapandım. Yine dünyadaki sorunlara yönelttim kendimi. tek başıma dünyayı kurtaracağımı sanıyordum. Ama düzenin bu olduğunu görüp dünyayı kendi haline bıraktım. Şimdide kendi problemlerime sardım ki asıl problemin bende olduğunu gördüm. Yaşadığım hayatın hakkını vermiyorum. Köy okulundaki zeki çocukları gördükçe kendime kızıp, hakaret ediyorum. Kendimi haddimden fazla eleştiriyorum. Konuyu fazla dağıttım sanırım. Bu konuda haklısın doğru söze ne denir diyebilirim.
Sende suçluluk kompleksi var. Söylediklerinde ve düşündüklerinde haklısın ama bırak köy okullarındaki çocuklar köy okullarında kalsın. İnsanın her davranışı eninde sonunda bencil bir tatminkarlığa temellenir. Köy okullarındaki çocukları al şehre koy, orada doğsunlar. 180 derece değişirler. Çünkü kişinin köyde çevresi ile kurduğu çıkar ilişkisi farklı, şehirde farklıdır. Onlar da köy içerisindeki pohpohlanmayla gelen tatminkarlığı arzuluyordur belki. İkisi karşılaştırılamaz.
Derslerini boşlama ama dersten kaldın diye de yıkılma. Dünyanın sorunlarına, köşesine çekilip kuruntulara boğulan tipler değil; yaşamaktan keyif alabilen tipler daha gerçekçi çözümler getirebilmişler. Oturduğun yerde anca kendince çözümler oluşturur, bunları benimseyecek insanlarla karşılıklı tatmin olursun.
Dostum teşekkürler aradığım cevaptan biri buydu.
Bnde kaldım o kadar berbat bisey ki bu psikoloji yi atlatmak cok zor. 😞😞
Birakirsa cagir bizi dovek o adami
Şiddete karşıyım dostum. Belkide adam doğrusunu yapıyordur. Bedenci değil ama Geometri hocası belkide bırakmakta haklıdır. Ama desteğin için teşekkürler. Ama şiddet uygulayana şiddet uygulayacaksın orası ayrı neyse konuyu dağıtmayayım teşekkürler kolalı kahve.
Rica ederik kardesik yanindayiz
sen , bensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar