2. Sınıfa geçtim. 1. Sınıfta çok daha iyi giderken bu sene çuvallamaktan korkuyorum modum düşüyor
Ne yapayım?
2. Sınıfa geçtim. 1. Sınıfta çok daha iyi giderken bu sene çuvallamaktan korkuyorum modum düşüyor
Ne yapayım?
Cevap
3Cevap
Rahat olmak için elinden geleni yap 🦍
Bu sene zorlaştı ve *mal gibi hissediyorum
Bölün nedir?
Bilgisayar müh.
Bölüm ne
Pc muh
Moral bozma olur bazen bu durum
Başladı başlayalı böyleyim ya
Yapıyorum ama derslerin getirdiği ağırlık ve kaygı var
Umarım ya :(
Nasıl yani
Dersi veremezsem yapamazsam kaygısı ha bi de bi kisi var ona da öyleyim hem dersler hem bu kişi yüzünden
Ztn yapabilen biriyim ama bu sene kendimi *mal hissediyorum
Bu kisi içinde gördüğüm için moralim bozuluyor arada
Zormuş öğrenmek zorunda kalmak
Aynen öyle
Hem ders hem öyle bazen soğuyorum her şeyden kendimi derslerime vermem de gerek. Ailenin beklentisi vs var sürekli yatsam olmuyor gözlerine batıyorum
Evet çok haklısınız bi beynime girse şunlar hersey değişecek
Erciyes
Yok ya her gün döngü de gibi insan gezecek bi yer yok
Ben deniz hastası olduğum için bıktım buradan artık sırf okul icin
Mersin
O da iğrenç ztn ben hicbisini sevmiyom okulları hariç bi eğitimi ulaşım iyi onun dışı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Öncelikle yalnız olmadığını bil. Üniversite hayatı bir yolculuk ve herkesin zaman zaman zorlandığı anlar olur. 2. sınıfa geçmenle birlikte dersler genelde biraz daha zorlaşır. Bu çok doğal bir süreç, sakın pes etme! 🌟
Kendine güvenmelisin. Eğer bir şeyler zor geliyorsa o konuları öğrenmek için daha fazla zaman ayır. Hocalarına sorular sormaktan çekinme ve arkadaş grubunla çalışmayı düşünebilirsin. Ayrıca düzenli bir çalışma planı yapmak işine çok yarar. Küçük hedefler koyarak kendini motive edebilirsin. 📝💫
Unutma, başarılı olmak zamana ve sabra bağlı bir şey. Şimdi burada önemli olan stresi yönetmen ve derslere odaklanman. Bir sorunla karşılaştığında, o sorun seni büyütmek için bir fırsat yaratır. Şimdi bir adım at ve kendine “başaracağım!” de. 💪✨