Önceden izlediğiniz çok yararlı oldu dediginiz türkçe için youtube kanali var mı önerebileceğiniz
Ve neler yapmam gerekir sizce günlük olarak
Her gün 50 soru çözüyorum paragraftan
Ve neler yapmam gerekir sizce günlük olarak
Her gün 50 soru çözüyorum paragraftan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Paragraf sorusu çözmen çok hoş, tonguç akademi youtube 10 dk lık dil bilgisi videoları var ya mutlaka izle onları, onun dışında kc akademi korhan hoca dinle, zaten türkçe zevk işi, bunu unutma.. ben 34 e 6 yapmıştım geçen yıl ise 35 e 5 yapmıştım.
Türkçe için dil bilgisi denemesi vardı, istersen direkt yayın ismi de söyleyebilirim, dil bilgisi ve yazım kuralları da çok önemli unutma, paragraf sorularında vakit kazanabilmek için iyi bir dilbilgisi ve yazım kuralı bilgisi şart
Çok çok teşekkür ederim umarım bende sizin gibi hedefim için yüksek netler yapabilirim. Söylediğiniz denemenin adını verir misiniz acaba :)
Bir şey daha soracağım size önceden mezuna bırakmış birisiniz galiba sizce bir seyler icin gec kaldım mı?
Yayın denizi dil bilgisi denemesi, işlerden alabilirsin.
Ben mezuna kalmadım, üniversitede hazırlık okurken sınava hafiften çalıştım, sınava dair çok tecrübem var ama öncelikle mf misin tm mi
Anladım
Mf yim ben
Mf ise bol bol soru çözmek şart, ilk yılınız mı acaba ve de mezuna kalırsan dershane gitmen şart çünkü sürekli çok zamanın olacağı için bunalabilirsin, ya da arkadaş çevren nasıl, mezuna kalsan sadece ailen mi olacak yoksa arkadaş grubun var mı
Sorunu yanlış okudum özür bsbshshs
Ilk defa gireceksin sanırım ve doğru zaman bence, şu an ne durumdasın peki denemelerin nasıl
11. Sınıf olduğun için genellikle okulda deneme oluyoruz ve şu durumlardan dolayı okulumuz yok bu sıralar :( tyt ye de henüz doğru düzgün icin netlerim pek iyi degil hatirladigim kadariyla yapıyordum sorulari ama tyt netim 53 olmuştu calismiyorum o yüzden çok kötü deme lütfen dheywnsuwk
Daha yeni başlıyorum
Düzenli çalışmak şart ama koç gibi birinden ders planı ya da haftalık plan yapan biri varsa yardım al.
Sizede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi günler :)
Kaç bin istiyorsun peki,
İlk 25 bin
Güzel hedef ama ne olmak istiyorsun meslek olarak peki, ben de yüksek sıralama istiyordum, iyi sıralama yapınca bölümü seçerim diyordum ama saçma oldu sanki bu seçimim.
Kusura bakma bildirimini görmedim
Önemli değil bende yeni görüyorum :)
Diş hekimliği istiyorum ama hayırlısı nasip olsun
Bu arada tyt türkçeyi bitireceğim az kaldı netlerim de fena değil :)
Youtube değil de kitap okumanı tavsiye ederim. Ben video cok az izledim yani bunun için böyle diyorum.
Dil bilgim kötü :(
Kadir gümüş kesinlikle rüştü hoca iyi gelmedi bna
Evet bende rüştü hocayı begenmedim pek
Dediginiz gibi kadir hoca çok güzel anlatıyor teşekkürler
Rüştü hoca siddetle tavsiye ediyorum.
Teşekkürler kesinlikle bakıcam
Rica ederim kolay gelsin 🌸
İnşallah yaparsın ne diyim :)
İnsallah yaparım guzel temmeniniz icin sagolun