Eğitim & Kariyer Tyt'de türkçede 25 çıkarmak zormu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor dil bilgisi yok benim sınava 5 gün kaldı. Güncellemeler+1 yıl 25 net Tyt'de türkçede 25 çıkarmak zormu? Cevapla TYT Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka illa 25 yapman gerekmez 19 et diğerlerinden et barajı geçersin moral bozma 40 soru var 12 tanesi dil bilgisi olsa diğerleri paragraf oluyor 1 12 Yorumla Soran +1 yıl 19 kurtarmayabilir 25 yapmalıyımbirde sosyal'den 10-15 arası yapsam bana yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bugün toplam mat ve fen hariç 30 net yaptım 200 aldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani 180 barajı geçmek için toplam 24 net yapman lazım Yorumla Soran +1 yıl türkçeden 30 net helal olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türkçe değil sos ve türkçe genel 30 net Yorumla Soran +1 yıl benim hedefim obp'siz 300 puan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 45 net yaparsan o puanı alırsın ama ben 1 senedir calisiom obsiz 300 alamadım skskskss Yorumla Soran +1 yıl puango dan bak 60 net istiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mat yapabiliyon ku Yorumla Soran +1 yıl yaparım 15 tane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam gecersin ne bolumu istion Yorumla Soran +1 yıl farketmez iç mimarlık olabilirdi ama ayt hiç çalışmadım Yorumla
lujiryaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl moralini bozmak istemem ama bu yıl dilbilgisi çok soracaklar gibi geliyo anca paragrafı fullersen 25 yaparsın 1 17 Yorumla Soran +1 yıl peki 5 günde ne kadar dil bilgisi arttırabilirimnoktalama işaretlerini'de biliyorum Yorumla lujiryaaa +1 yıl knk dilbilgisi basit ya şey var genel tekrar videoları onları izle bide ses ve yapı bilgisine biraz ayrıntılı bak Yorumla Soran +1 yıl ses bilgisini hiç anlamadım geri kalan konularına bakayım 10 soru çıksa bunun 4ünü yapsam dahi benim türkçede 25 net yapmama ışık tutar Yorumla lujiryaaa +1 yıl ya yaparsın kasmaa Yorumla Soran +1 yıl sosyaldan 10-15 net yapılabilirmi? sadece coğrafya bilgim var. birazcık felsefe ve dine göz gezdirsem tarihde mantık yürütsem 12-13 net falan yaparım diye düşünüyorum Yorumla lujiryaaa +1 yıl sosyal full mantık yaparsın yaparsın Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla lujiryaaa +1 yıl ben böyle rahat konusuyorumda bakalım ben napcam jsjkf senin hedefin ne Yorumla Soran +1 yıl 320bine girip iç mimarlık olabilir ama ayt hiç çalışmadımsenin hedefin ne Yorumla lujiryaaa +1 yıl diş hekimliği gelmezsede ftr ya da hemşirelik Yorumla Soran +1 yıl inşallah Yorumla lujiryaaa +1 yıl 300 binlerde mühendislik bölümleride var düşünebilirsin Yorumla Soran +1 yıl ayt yok ama bende tyt 60 net yapsam , birazda ayt mat çalışsam 300bine girip mühendislik okuyabilirmiyim sence? Yorumla lujiryaaa +1 yıl okursun ya ayt zaten bilgi ne calısırsan onu alırsın son günlerde bilgilerde kalıcı olur aytdenn eksik oldgn konularda video falan izle bence Yorumla Soran +1 yıl logaritma diziler polinom parabol karmaşık sayılar bitermi sence? hepsine 2 saat ayırsam Yorumla lujiryaaa +1 yıl biter videoları hızlandırarak izle bide soru çözüm videolarına bak Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
BurayaYazzz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl zor değil sadece dikkatli olman lazım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl iyi odaklanırsan 25 net çıkarırmıyım Yorumla BurayaYazzz +1 yıl çıkarırsın Yorumla Soran +1 yıl inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka illa 25 yapman gerekmez 19 et diğerlerinden et barajı geçersin moral bozma 40 soru var 12 tanesi dil bilgisi olsa diğerleri paragraf oluyor
19 kurtarmayabilir 25 yapmalıyım
birde sosyal'den 10-15 arası yapsam bana yeter
Ben bugün toplam mat ve fen hariç 30 net yaptım 200 aldım
Yani 180 barajı geçmek için toplam 24 net yapman lazım
türkçeden 30 net helal olsun
Türkçe değil sos ve türkçe genel 30 net
benim hedefim obp'siz 300 puan
45 net yaparsan o puanı alırsın ama ben 1 senedir calisiom obsiz 300 alamadım skskskss
puango dan bak 60 net istiyo
Mat yapabiliyon ku
yaparım 15 tane
Tamam gecersin ne bolumu istion
farketmez iç mimarlık olabilirdi ama ayt hiç çalışmadım
moralini bozmak istemem ama bu yıl dilbilgisi çok soracaklar gibi geliyo anca paragrafı fullersen 25 yaparsın
peki 5 günde ne kadar dil bilgisi arttırabilirim
noktalama işaretlerini'de biliyorum
knk dilbilgisi basit ya şey var genel tekrar videoları onları izle bide ses ve yapı bilgisine biraz ayrıntılı bak
ses bilgisini hiç anlamadım geri kalan konularına bakayım 10 soru çıksa bunun 4ünü yapsam dahi benim türkçede 25 net yapmama ışık tutar
ya yaparsın kasmaa
sosyaldan 10-15 net yapılabilirmi? sadece coğrafya bilgim var. birazcık felsefe ve dine göz gezdirsem tarihde mantık yürütsem 12-13 net falan yaparım diye düşünüyorum
sosyal full mantık yaparsın yaparsın
teşekkür ederim
ben böyle rahat konusuyorumda bakalım ben napcam jsjkf senin hedefin ne
320bine girip iç mimarlık olabilir ama ayt hiç çalışmadım
senin hedefin ne
diş hekimliği gelmezsede ftr ya da hemşirelik
inşallah
300 binlerde mühendislik bölümleride var düşünebilirsin
ayt yok ama bende tyt 60 net yapsam , birazda ayt mat çalışsam 300bine girip mühendislik okuyabilirmiyim sence?
okursun ya ayt zaten bilgi ne calısırsan onu alırsın son günlerde bilgilerde kalıcı olur aytdenn eksik oldgn konularda video falan izle bence
logaritma diziler polinom parabol karmaşık sayılar bitermi sence? hepsine 2 saat ayırsam
biter videoları hızlandırarak izle bide soru çözüm videolarına bak
tamam
zor değil sadece dikkatli olman lazım
iyi odaklanırsan 25 net çıkarırmıyım
çıkarırsın
inşallah