Çalışma saatlerinde yapılacaklar listesi hazırlayarak
Aynı anda farklı işleri yapmaya çalışmayı bırakarak
Gün içinde verdiğim molaları kısıtlayarak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim firmamda aynı durumda, ancak ofiste birileri kalması gerekiyordu, o da gönüllü ben oldum, yaşadığın psikolojiyi seneler önce Bende yaşadım, yapacak çok fazla bir şey yok
Gün için de yapılacak listesi hazırla ve onun üzerinden git hepsini evde tamamlamak imkansız ama en azından yakın sonuçlar elde edebiliyorsun planlı gidersen yoksa hepsini aynı anda yapmaya kalkarsan herşey karışıyor...
Adaptasyon sorunu olmaz yahu. Yol sıkıntısı yok bir kere. Sabah 9-10 da kalkıp kahvaltını yapıp kahveni alıp oturacaksın işinin başına. Uyuduğun oda da çalışmazsan daha iyi olur.
Her zaman ki gibi erkenden kalkıp pijamalarından kurtulup kahvaltını yapıp işe başlayarak ve yaptığın işe odaklanıp o anda gerçekten iş yerindeymiş gibi düşünmelisin
Cevap
31Cevap
İnsan bir anda plazanın o görkemli atmosferinden ev ortamında çalışmaya geçmesine kolay kolay adapte olamaz çünkü iş yeri her zaman daha bir çekici gelir insana. Ben A şıkkını seçtim kendine bir program yap ve onunla ilerle zamanla alışacaksınız :)
Farklı bir oda ve ortam.. Gayet güzel evden çalışmak:)
İşi verimli yapabilmek için dikkatinizi dağıtacak şeylerden uzak durmak gerek. Ne bileyim yanınızda biri varsa ve sürekli konuşuyorsa ya da bir şeylerle ilgileniyorsa odaklanmak zor. Çalıştığınız ortamda tek olmanız daha faydalı bence.
Direk uyanır uyanmaz sırf evde çalışıyorum diye işe yönelmemek gerek. Güzel bir kahve ve tamamen gözünü açmak şart.:)
Home office çalışmaların en ağırıdır bence. Birçok kişi alışık değil ve verimlilik sıkıntısı yaşıyor olabilir. Dikkatinizi dağıtacak şeylerden uzak durun.
Arada pc başından kalkıp gözlerinizi dinlendirin.
Ofiste herkesin 9 saate bitirdiği işi ben zaten 2 saatte yaptığım için hiç zorlanmıyorum. Uyanır uyanmaz 2 saat çalışıyorum günün geri kalanı benim :)
Planım oluyor çünkü rapor vermem lazım ve normalde kaçta işe başlıyorsak öyle başlıyorum gün içinde ulaşmak isteyen olur diye böyle takılıyorum işte
Yalnız veya yanında kafadengi sadece bir kişiyle birlikte yaşayarak. Ev baya baya bir aile yaşıyorsa zordur o iş.
Home Office çok verimsiz bir çalışma şekli, dışarıdan güzel görünüyor ama gerçekten çok zor ve verimsiz. Bende alışamıyorum.
Zordur eminim ben de yapamazdım adapte olamazdım. Hele ki bizim evde hiç konsantre olamazdım Annem ve kardeşlerim sağolsun.
Yapılacakları listelemek her zaman işi kolaylaştırır.
Deneme yanılma yöntemiyle en verimli olduğun saati saptayarak
Ay veririmlilik yariya dustu, olmuyor olmuyor.
Hele evde birileri varsa hicten olmuyor
Görseldeki vaziyetle zor olur tabi boşalt odanın birini adam gibi office yap home officein görseldeki şeyle uzaktan yakından alakası yok.
1.5 sene çalıştım don atlet yazın elimde sigara oh miss
Biz it gibi iş arayıp bulamıyoruz aylardan beri. Ablamiz gelmiş evden calismaya nasıl uyum sağlarim diyor. Lükse bak lükse
It gibi iş arıyorum hem de
Benim firmamda aynı durumda, ancak ofiste birileri kalması gerekiyordu, o da gönüllü ben oldum, yaşadığın psikolojiyi seneler önce Bende yaşadım,...
Aynı saatlerde kalk
Kahvaltını yapıp işe basla
Pc için ayrı bir yer ayarla iş saatlerınde orada bulun
Ogle arası vs mola aynı saatlerde ver
Sabah hafta sonu lahvaltısı yapma
İş bulduk da çalışması kaldı. Derde bak be insan hayret ediyor.
bu şekilde dershaneler de kapalı
Home ofis belli işlerde geçerli bütün meslek dallarında uygulanamaz. Mesela bizim işimizde uygulanamaz. Coronadan sonra boşanma oranları ve aile içi şiddet davaları islerimizi artıracak
Ayni ortam ne yazıkki olmuyor iki gün dayanabildim sonra ise gittim
Adapte olamazsın. Zaten mod düşmese kimse plazalara kira ödemez personeli evde çalıştırırdı
Çalışma saatlerinde yapılacaklar listesi hazırlayarak, işini kolaylaştırabilirsin.
kesinlikle güzel bir program ile her şey halledilebilir...
Kendini aydınlık bir odaya kitle ve dısarıyla bağlantını kes mümkünse sandalyede otur birşeyler yiyip içme su dışında
Çok güzel konsantre olunur.
Ortam aynı olmuyor fakat zorlamak gerekiyor.
Pek inandırıcı gelmedi :D
Amaç belirlemen ve çalışma alanını ayırarak
Calisma saatleri verimini arttiracaktır
tam olarak ne iş yapıyosun orda
Ben bir günde oldum. Harika birsey!!!
Plan program yapacaksın ve uygulayacaksın.
Ac bir kamera karsısında soyun olu bitti
Yatarak
Ortamı iyileştirin
Sakin
_aeternitas_ ?
Evde kaldıkça alışılır.
Ben 20 sene çalıştım
Pijama ile
Ne olacak böyle
Bizde bilmiyoruz şu virüs belasindan kurtulabilsek keşke.
Evde bunaldım bende otur otur nereye kadar ya
A dedim
Ne iş yapıyorsun
Olmuyor
Alışırsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?