Arkadaşlar hangisini seçerdiniz niye seçerdiniz?
Yardımcı olur musunuz?
Yardımcı olur musunuz?
bende psikoloji istiyorum ve bu alanda en çok istenen iki yerden biri diyebilirim.. ve ikiside oldukça iyi yani bence çok fark yok.mezun olduğunda hangisinden mezun olursan ol en iyi ünilerden birinden mezun olmş olucan.ama ben ist.okumak istemiyorum bu yüzden hacettepe..ama ist.okumak istiyosan daha iyi olsun dersen İstanbul u seç
Ben doğduğumdan beri Ankara'dayım bıktım açıkçası biraz. Ama İstanbul Üni'nin kampüsü kötü.
Hayatımı yeniden düzenleyebilir miyim İstanbul'da bilmiyorum
ank.da doğmadım ama çok uzun süredir burdayım.ve ben burayı seviyorum deniz i olmasada.. ist bana fazla karışık bunaltıcı geliyor tatilde arada gideriz oraya havası bazı yerlerde çok bunaltıcı yani ben daha sakin yerleri seviyorum.ankara da tam ortada kalıyor..ve kampüs öenmli ama çokta belirleyicimi bilmiyorum yani bir deniz kenarnda oturup çay bile içmen çok güzel olabiliyor..bunun dışında ist okumak daha zor gibi ankarayada bir sürü farklı öğrenci geliyor ama orda her türlü insn fazla fazla var..iyi düşün bide orda okuyanları faceden bulup konuşablrsn ben yapmıştım
Bir kaç bir şey sormak istiyorum sana ya :/.
Kafam çok karışık.
Gizli kullanıcısın soramıyorum :D
Açıkçası bölüm için bile aklım çelişkide şu an. İş imkanları nasıl ki. İst-üni Hacettepe arasında çok fark var mıdır ki?
Ben atabildim.:D
Ankara kadar çirkin bir şehirde bilmem kac yılını gecirebilecegine inanıyorsan gel
Ankaralıyım zaten :)
İstanbul üniversiteleri üniversite gibi değil pek emin olamıyorum işte.
İstanbul diyorum ama hacettepe daha iyi olur senin açından..hocaları çok iyi hacettepenin ve dindarların hastanelerinde çalışırsın..
Sizce neden İstanbul peki açıklar mısınız?
Siz psikoloji mi okudunuz hocam yoksa tanışıklıklarınızdan mı kaynaklanıyor yorumunuz?
ben elektronik mühendisliği okuyorum ve kuzenim beykent psikoloji okudu..şu an işsiz kendi şini yapmıyor.ama tavsiyem devlet olduktan sonra İstanbul olması..ben sana çok iyi arkadaş ortamı yaparım..sen benimle takıl..bak çevren geniş olacak..bütün okulların psikoloji bölümünde okuyan arkadaşlarım var..çevre yaparım sana diğerlerine bakma sen..ben 23 yaşındayım ve öğrenciyim hala ve rahat ol subay çocuğuyum kötü niyetim olmaz..
Tırstım lan biraz.
Kuzenin neden işsiz kaldı ki?
ankarada oturuyorsan hacettepe aksi halde hangi şehri daha çok seversen. uyarayım ankarada gece hayatı yok
Ankara dışında gelişmiş tek yer İstanbul ki.
Başka seçeneğim yok yani.
Evet ankaralıyım.
Cevap
0Cevap
Bence Hacettepe Ankara ya Ankaraaa
Neden? :)
Ben Ankarada okumayı çok istiyodum ama Ankara olmuyor bari sen git :)
Ankara niye olmuyor ki?
Ben üniversite bıraktım da yeniden gireceğim yanlış karar vermekten korkuyorum :)
Puanım yetmiyor çok yüksek puanları :(
Ama yinede ilk tercihim Ankara :D
Kaç puan aldın ki?
Ben 17,500 oldum girebilir miyim ki?
Ben 150.000 bilmem ki psikoloji bakmadım hiç
Senin çok çalışman gerek :)
Ben adalet istiyorum gözüm yüksekte değil :) bu sene olsunda sen çok mu çalıştın peki 17.000 yani
Çok çalıştığım söylenemez. 1'er kitap bitirdim ygs için. Mat ygs, Türkçe ygs , Tarih , Coğrafya olarak öyle.
Temelim sağlam onun etkisi var.
Ben çalışıyodum ama sınavda 6 soruyu işaretlemedim doğruymuş onlarda 350 falan bekliyodum 322 oldu hayırlısı buymuş ben elimden geleni yaptım
Bir yıl daha hazırlanırsın en kötü ne olacak :)
Hacettepe tabikide.
Neden peki neden iyi İstanbul'dan?
İstanbul dandik ya
Anlatır mısınız niye?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar