Eğitim & Kariyer Üniversite sınavına sıfırdan hazırlanmak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bir senem var sıfırdan başlayacağım hiçbir konuyu bilmiyorum malesef sayısalım 1 senede sıkı çalışmayla 55 bine girebilirmiyim? Üniversite sınavına sıfırdan hazırlanmak? Cevapla Üniversite Soruları Sayısal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nnefarkederr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Gunde 24 saatte çalişsan giremezsin ama 100 yapaabilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1 sene sıkı çalışmayla ilk 100 mü😂😂😂 Yorumla nnefarkederr +1 yıl Ne bir senesi sinav temmuzda ama seneye gireceksen 10kyada girersin Yorumla Soran +1 yıl Ben seneye gireceğim bu sene 11. sınıfm Yorumla nnefarkederr +1 yıl 10 binde yapaabilirsin o zaman Yorumla
Sarkartist Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yaparsin bebeim. Khan academy uygulamayi tavsiye ederim. Sifirdan egitim. Buradan biri tavsiye etmisti. Ben simdi onla çalışıyorum. 0 0 Yorumla
Hicranreis Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl 4 ayın kaldı çok sıkı çalışman gerekiyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bu sene girmeyeceğim birdakaki sene gireceğim sınava Yorumla Hicranreis +1 yıl Sıkı çalışırsan istediğin yere gelirsin Yorumla Soran +1 yıl Çalışıcam ama nerden başlayacağım hiç bilmiyorum Yorumla Hicranreis +1 yıl Biraz reklam yapayım 😂 youtube'den şifreli matematik diye kanal var orada bak ben ordan yapıyorum çok da iyi anlıyorum Yorumla Soran +1 yıl Rehber matematikten izliyicektim senin kanalada bir göz atıcam 😂 Yorumla Hicranreis +1 yıl Tamam😂 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Bunun için biraz geç kalmadın mı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sınava bu sene değil birdahaki sene gireceğim Yorumla çakırınkurşunu +1 yıl O zaman başlayabilirsin neden olmasın Yorumla Soran +1 yıl İlk 55 bin olurmu sence ya Yorumla çakırınkurşunu +1 yıl Düzenli çalışırsan yapabilirsin bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gunde 24 saatte çalişsan giremezsin ama 100 yapaabilirsin
1 sene sıkı çalışmayla ilk 100 mü😂😂😂
Ne bir senesi sinav temmuzda ama seneye gireceksen 10kyada girersin
Ben seneye gireceğim bu sene 11. sınıfm
10 binde yapaabilirsin o zaman
Yaparsin bebeim. Khan academy uygulamayi tavsiye ederim. Sifirdan egitim. Buradan biri tavsiye etmisti. Ben simdi onla çalışıyorum.
4 ayın kaldı çok sıkı çalışman gerekiyor
Bu sene girmeyeceğim birdakaki sene gireceğim sınava
Sıkı çalışırsan istediğin yere gelirsin
Çalışıcam ama nerden başlayacağım hiç bilmiyorum
Biraz reklam yapayım 😂 youtube'den şifreli matematik diye kanal var orada bak ben ordan yapıyorum çok da iyi anlıyorum
Rehber matematikten izliyicektim senin kanalada bir göz atıcam 😂
Tamam😂
Bunun için biraz geç kalmadın mı
Sınava bu sene değil birdahaki sene gireceğim
O zaman başlayabilirsin neden olmasın
İlk 55 bin olurmu sence ya
Düzenli çalışırsan yapabilirsin bence