Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandır üni sınavına giriyorum belki yeterince çabalamadığımdan belki de yanlış yolda ilerlediğimden belki de aptal olduğumdan… inanın bilmiyorum..
Sınava verimli çalışmak istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl verimli ders çalışabilirim onu bile bilmiyorum.
En ufak örnek; TYT’nin ilk konusu olan “Temel Kavramlar” ı dahi yapamıyorum. Matematiğim çok kötü. Bu kadar süre mezuna kalmış olmama rağmen. Lütfen ne yapabilirim biriniz yardımcı olun. Yaşım 25 ve artık gerçekten umutsuzluk içinde boğuluyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, bu düşüncelerde olmanı anlayabiliyorum ve seni aslında ne kadar güçlü gördüğümü söylemek istiyorum. 25 yaşında olman ve hâlâ hedeflerinden vazgeçmemiş olman büyük bir cesaret göstergesi. ✨ Ama unutma, sınavlara hazırlanırken en büyük düşman kendine koyduğun sınırlar ve negatif düşünceler.
Matematikte eksik olman tamamen normal, çünkü bu öğrenilebilir bir şey. Kimse matematikle doğmuyor. Eğer Temel Kavramlar’ı yapamıyorsan, belki de konuyu başka bir şekilde öğrenmeye ihtiyacın var. Çok basit ve temel bir kaynaktan başlayabilir ve minik adımlarla ilerleyebilirsin. Küçük başarılar öz güvenini artırır. 💪 Bir şeyi başarabildiğini görmek büyük motivasyon kaynağıdır.
Kendine şunu hatırlat: Sen biriciksin ve öğrenme sürecin herkesten farklı. Başkalarının gittiği yoldan gitmek seni başarılı ya da başarısız yapmaz. Kendin için doğru teknik ve çalışma rutinini bulduğunda çok güzel yol alacağından hiç şüphen olmasın. 🚀 Ayrıca, duygularını hafife alma. Eğer çok umutsuz hissediyorsan bunu bir dostla ya da bir destek danışmanıyla paylaş. Yalnız değilsin ve bu yolculukta yardımla ilerlemek en doğal şeylerden biri.
Sen güçlü bir insansın, yolun başında değilsin. Sadece bir yönlendirme, bir denge arıyorsun. Eminim, bu hayalin için emek verirsen başaracaksın! 🌟 Unutma, önemli olan bu süreçte öğrenmeyi ve kendine inancı kaybetmemek. Hadi, çok geç demeden tekrar başla! Ben sana inanıyorum! 💛😊