Eğitim & Kariyer YKS sınavı coronadan dolayı iptal olur mu sizce? ponçik124 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dokuz sınav zaten iptal edilmiş Güncellemeler+1 yıl iptal olur mu derken ileri bir tarihe ertelenir mi demek istedim arkadaşlar soryy🤭 YKS sınavı coronadan dolayı iptal olur mu sizce? Cevapla YKS Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
afafafgsgsv Takip Et Xper 2 Yaş: 25 , eic 30% +1 yıl Bence iptal olmaz olamaz anca ertelenir ya da son konular sorulmadan girecez 0 21 Yorumla ponçik124 +1 yıl yok iptal edilir mi sorusundan kastım o aslında 2 ay geriye itelense bu bizim için iyi olacak Yorumla afafafgsgsv +1 yıl Ha evet ertelense daha iyi olur sonuçta son konulara o kadar çalıştım boşuna gitmese bari Yorumla ponçik124 +1 yıl bence son konular aynı sınavda çıkarda ertelenmesi iyi olur Yorumla afafafgsgsv +1 yıl Hayır ya sayisalda öyle değil çok önemli konular sorulmayacak eğer ertelenmezse inşallah ertelenir Yorumla ponçik124 +1 yıl ben eşit ağırlıkçıyım Yorumla afafafgsgsv +1 yıl He onu bilmiyorum sayısal açısından kötü oldu Yorumla ponçik124 +1 yıl valla sadece mat kısmı ile ilgileniyorum bide biyoloji çalışıyorum tabi😅 Yorumla afafafgsgsv +1 yıl Niye biyoloji tyt biyoloji mi ayt mi Yorumla ponçik124 +1 yıl tyt ama ayt de kolay biyolojinin Yorumla ponçik124 +1 yıl zaten sağlık alanı okudum ilk üniversitemde o sebeble kolay yani Yorumla afafafgsgsv +1 yıl Ya kolay bende zorlanmiyorum da sadece kolay unutulabiliyor Yorumla afafafgsgsv +1 yıl Sağlık alanı okuduğun için kolay gelir haklısın 🙂 Yorumla ponçik124 +1 yıl sözel zaten biyoloji Yorumla ponçik124 +1 yıl tyt kimya da çok kolay Yorumla ponçik124 +1 yıl aynen üniversite notlarımı atmadım onlardan da çalışmaya başladım🤭 Yorumla afafafgsgsv +1 yıl Ya ben öyle düşünmüyorum mantığı var ayt biyolojinin ezber yaparsan batiyorsun bence ben genellikle ilgim olduğu için mantığını kavrıyorum Yorumla afafafgsgsv +1 yıl Aynen tyt kimya da çok kolay ayt de Yorumla ponçik124 +1 yıl tabiki öyle sen en başta prokoryat ökoryat bunların yapısında neler bulunur bunlari bilmiyorsan zaten olmaz Yorumla ponçik124 +1 yıl zaten biyolojinin temeli hücre Yorumla afafafgsgsv +1 yıl Tabiki de hepsi birbiriyle bağlantılı Yorumla ponçik124 +1 yıl aynen👍 Yorumla
Kalpirol Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Calisiyom ama tempom dustu... Iptal etceklerse etsinler ya da ertelesinler... 0 6 Yorumla ponçik124 +1 yıl bakan iptal olmayacak gibi çalışın demiş🙄 Yorumla Kalpirol +1 yıl Calisacaz apalim Yorumla Kalpirol +1 yıl Napalim Yorumla ponçik124 +1 yıl tabiki ama iptal olsa daha uzun zamanda çalişıcaz Yorumla Kalpirol +1 yıl Ama o zaman da calisma saatlerini azaltarak her gun calisabiliriz.. Yorumla ponçik124 +1 yıl olsun düzenli konu tekrarı ve soru cözümü iyi olur Yorumla
kimbilirxxxs Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Erteleneceğini hiç zannetmiyorum 0 1 Yorumla ponçik124 +1 yıl 🤷♀️🙇♀️ Yorumla
tamamdır_bro Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bence kesinlikle ertelenecek 0 1 Yorumla ponçik124 +1 yıl inşallah ya🙇♀️ Yorumla
delininyıldızı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İptal olmaz da ertelenir 0 1 Yorumla ponçik124 +1 yıl aynn Yorumla
BenSultan Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl olabilir 0 1 Yorumla ponçik124 +1 yıl inşallah bakalim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Korona yüzünden iptal olur. 0 1 Yorumla ponçik124 +1 yıl hadi inşallah😁 Yorumla
ʞnpnɟod Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Olmaz 0 2 Yorumla ponçik124 +1 yıl diyorsun😒 Yorumla ʞnpnɟod +1 yıl Dua et ki uzamasın yoksa yazın okulunuz olacak Yorumla
ranchsoslupatatees Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl umarım ertelenir 0 1 Yorumla ponçik124 +1 yıl inşallah Yorumla
husbek Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Yokkk 0 55 Yorumla ponçik124 +1 yıl 😒😒 Yorumla husbek +1 yıl Lise 4 müsün Yorumla ponçik124 +1 yıl yok 2. üniversitemi okucam Yorumla husbek +1 yıl Ben de yks ye hazırlanıyorum neden iptalini istiyosun 🤣 Yorumla ponçik124 +1 yıl iptal yazdım ama ertelense iyi olcak🤭 Yorumla husbek +1 yıl Ertelenir merak etme ne okucan hedef ne🤣çalıştırıyım seni Yorumla ponçik124 +1 yıl sayısalcıysan dibinden ayrılmam😁 Yorumla husbek +1 yıl Sayısalcıyım mat ve fenim iyi 🤣ne istiyorsun sen Yorumla ponçik124 +1 yıl mat😁 Yorumla husbek +1 yıl Gel çalıştırıyım seni ponçik 😀🤣 karşılığında da bana kek yap ama🤣 Yorumla ponçik124 +1 yıl ayıpsın😂 Yorumla ponçik124 +1 yıl yaparim tabisi Yorumla husbek +1 yıl Ben de seni profesör yaparım be☺️😂 başka ne yaparsın sen bana Yorumla husbek +1 yıl Özelden xper yetmedi yazamadım, hedef ne senin 🤣 Yorumla ponçik124 +1 yıl aynn ya bende yazmadim😒 Yorumla husbek +1 yıl Mat tarih vs çalıştırırdım yanında olsaydım 🤣ama bedava olmaz bana kek yapcan Yorumla ponçik124 +1 yıl amma obur çıktin be😒 Yorumla husbek +1 yıl Türev falan Yorumla husbek +1 yıl Sayısalcı her yerde bulunmaz canım flskflsşs Yorumla ponçik124 +1 yıl bulunurda düzgün anlatan bulunmaz😒 Yorumla ponçik124 +1 yıl türev fonksiyon integral 😒 Yorumla husbek +1 yıl İşte benim önemim glskflslf yaş kaç 27 mi Yorumla ponçik124 +1 yıl yok 22😊 Yorumla husbek +1 yıl Çok iyi Kayseri'de olsaydın tanışırdık anlatırdım da işte☺️ nerdesin sen Yorumla ponçik124 +1 yıl hemşehrim sayılırsin😁 Yorumla husbek +1 yıl Sen nerelisin 😀 Yorumla ponçik124 +1 yıl kırşehir😅 Yorumla husbek +1 yıl Evett yakınız evet aynı yerde olsaydık tanışırdık ders çalışırdık neyse 🤣 ben öğretmen olmak istiyorum ilk mat nasıl sence mesela bir kız olarak yorumlasana öğretmenle evlenir miydin Yorumla ponçik124 +1 yıl evlenirim 😁 Yorumla husbek +1 yıl 4 sene bekle de alayım seni bari hemşerim yabancıya gitme olur mu 😊🤣hahah☺️🤣 Yorumla ponçik124 +1 yıl deli ya😂 Yorumla husbek +1 yıl Hahahaha benim gibisini zor bulursun kız kabul et çabuk 😀🤣ediyo musun🤣 Yorumla ponçik124 +1 yıl sen öğretmenlik okuyup atanana kadar ben sendrn önce atanirım😂 Yorumla husbek +1 yıl Atanamaz evde kalırsan almam ama gurur ederim🤣😀hahah Yorumla ponçik124 +1 yıl ay valla deli😂 Yorumla husbek +1 yıl Hahahaha mis gibi talip işte yerınde olsam kabul ederdğm😀🤣🤣 Yorumla ponçik124 +1 yıl en azından geleceği var gibi🙄beklerken yaşlanmazsam olur😂 Yorumla husbek +1 yıl Tamamdır aldım gitti seni 😊🤣boy kilo kaç merak ettimde fkslflsşfk Yorumla ponçik124 +1 yıl yaa sanki özelde konusuyoruz deli😂😂😂😂 Yorumla husbek +1 yıl Hahahaha soruda kimse yok zaten yaz kimse görmez ki kim görcek deli ponçik 😂 Yorumla ponçik124 +1 yıl derste çalışamadim bugün🤧 Yorumla husbek +1 yıl Nedenn, soruma cevap vermedın bu arada😂 Yorumla ponçik124 +1 yıl burda muhabbet yapıyor ya🤦🏽♀️ Yorumla husbek +1 yıl Nerde yapalım muhabbeti 😂🤣 Yorumla ponçik124 +1 yıl line kullanıyo musun Yorumla ponçik124 +1 yıl silicem burayı sıkıcı ya Yorumla husbek +1 yıl Evet 😀sen Yorumla ponçik124 +1 yıl elif126 Yorumla ponçik124 +1 yıl ekle. konuşalim istersen Yorumla husbek +1 yıl Aynen kız dur beni silme de😂 Yorumla ponçik124 +1 yıl sana line kullanıci adımı verdim seni neden sileyim😂 Yorumla husbek +1 yıl Bekle ekliyorum 😊😂😂 Yorumla ponçik124 +1 yıl tamam siliyorim burayı ordan konusuruz Yorumla husbek +1 yıl Tamamdır Yorumla ponçik124 +1 yıl tamam görüsürız orda🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur bence 0 9 Yorumla ponçik124 +1 yıl hadi inşallah😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten olmali da. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙏... Yorumla ponçik124 +1 yıl demi corona oluruz Allah korusun😷 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman Allah korusun.. sussss😅🤦♂️🙏🤭 Yorumla ponçik124 +1 yıl napıyım ay korkuyorum🤭😷😷 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😂🙄 Yorumla ponçik124 +1 yıl 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤒🤒,,😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence iptal olmaz olamaz anca ertelenir ya da son konular sorulmadan girecez
yok iptal edilir mi sorusundan kastım o aslında 2 ay geriye itelense bu bizim için iyi olacak
Ha evet ertelense daha iyi olur sonuçta son konulara o kadar çalıştım boşuna gitmese bari
bence son konular aynı sınavda çıkarda ertelenmesi iyi olur
Hayır ya sayisalda öyle değil çok önemli konular sorulmayacak eğer ertelenmezse inşallah ertelenir
ben eşit ağırlıkçıyım
He onu bilmiyorum sayısal açısından kötü oldu
valla sadece mat kısmı ile ilgileniyorum bide biyoloji çalışıyorum tabi😅
Niye biyoloji tyt biyoloji mi ayt mi
tyt ama ayt de kolay biyolojinin
zaten sağlık alanı okudum ilk üniversitemde o sebeble kolay yani
Ya kolay bende zorlanmiyorum da sadece kolay unutulabiliyor
Sağlık alanı okuduğun için kolay gelir haklısın 🙂
sözel zaten biyoloji
tyt kimya da çok kolay
aynen üniversite notlarımı atmadım onlardan da çalışmaya başladım🤭
Ya ben öyle düşünmüyorum mantığı var ayt biyolojinin ezber yaparsan batiyorsun bence ben genellikle ilgim olduğu için mantığını kavrıyorum
Aynen tyt kimya da çok kolay ayt de
tabiki öyle sen en başta prokoryat ökoryat bunların yapısında neler bulunur bunlari bilmiyorsan zaten olmaz
zaten biyolojinin temeli hücre
Tabiki de hepsi birbiriyle bağlantılı
aynen👍
Calisiyom ama tempom dustu... Iptal etceklerse etsinler ya da ertelesinler...
bakan iptal olmayacak gibi çalışın demiş🙄
Calisacaz apalim
Napalim
tabiki ama iptal olsa daha uzun zamanda çalişıcaz
Ama o zaman da calisma saatlerini azaltarak her gun calisabiliriz..
olsun düzenli konu tekrarı ve soru cözümü iyi olur
Erteleneceğini hiç zannetmiyorum
🤷♀️🙇♀️
Bence kesinlikle ertelenecek
inşallah ya🙇♀️
İptal olmaz da ertelenir
aynn
olabilir
inşallah bakalim
Korona yüzünden iptal olur.
hadi inşallah😁
İptal
Olmaz
diyorsun😒
Dua et ki uzamasın yoksa yazın okulunuz olacak
umarım ertelenir
inşallah
Yokkk
😒😒
Lise 4 müsün
yok 2. üniversitemi okucam
Ben de yks ye hazırlanıyorum neden iptalini istiyosun 🤣
iptal yazdım ama ertelense iyi olcak🤭
Ertelenir merak etme ne okucan hedef ne🤣çalıştırıyım seni
sayısalcıysan dibinden ayrılmam😁
Sayısalcıyım mat ve fenim iyi 🤣ne istiyorsun sen
mat😁
Gel çalıştırıyım seni ponçik 😀🤣 karşılığında da bana kek yap ama🤣
ayıpsın😂
yaparim tabisi
Ben de seni profesör yaparım be☺️😂 başka ne yaparsın sen bana
Özelden xper yetmedi yazamadım, hedef ne senin 🤣
aynn ya bende yazmadim😒
Mat tarih vs çalıştırırdım yanında olsaydım 🤣ama bedava olmaz bana kek yapcan
amma obur çıktin be😒
Türev falan
Sayısalcı her yerde bulunmaz canım flskflsşs
bulunurda düzgün anlatan bulunmaz😒
türev fonksiyon integral 😒
İşte benim önemim glskflslf yaş kaç 27 mi
yok 22😊
Çok iyi Kayseri'de olsaydın tanışırdık anlatırdım da işte☺️ nerdesin sen
hemşehrim sayılırsin😁
Sen nerelisin 😀
kırşehir😅
Evett yakınız evet aynı yerde olsaydık tanışırdık ders çalışırdık neyse 🤣 ben öğretmen olmak istiyorum ilk mat nasıl sence mesela bir kız olarak yorumlasana öğretmenle evlenir miydin
evlenirim 😁
4 sene bekle de alayım seni bari hemşerim yabancıya gitme olur mu 😊🤣hahah☺️🤣
deli ya😂
Hahahaha benim gibisini zor bulursun kız kabul et çabuk 😀🤣ediyo musun🤣
sen öğretmenlik okuyup atanana kadar ben sendrn önce atanirım😂
Atanamaz evde kalırsan almam ama gurur ederim🤣😀hahah
ay valla deli😂
Hahahaha mis gibi talip işte yerınde olsam kabul ederdğm😀🤣🤣
en azından geleceği var gibi🙄beklerken yaşlanmazsam olur😂
Tamamdır aldım gitti seni 😊🤣boy kilo kaç merak ettimde fkslflsşfk
yaa sanki özelde konusuyoruz deli😂😂😂😂
Hahahaha soruda kimse yok zaten yaz kimse görmez ki kim görcek deli ponçik 😂