Eğitim & Kariyer Dgs mi kolay üniversite sınavı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Söylermisiniz arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl Sizçe Dgs mi kolay üniversite sınavı mı? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ahmtt123 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Sınav olarak dgs daha kolay sadece Matematik ve Türkçe var. Fakat yerleşmek için çok iyi net yapman gerekiyor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tasarıya gitsem sıfırım Yorumla ahmtt123 +1 yıl Çabalarsan olur ama çok çabalaman gerek Yorumla Soran +1 yıl Yapacam başka çare yok Yorumla ahmtt123 +1 yıl İnşallah Yorumla
ccaglak Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yks daha kolay çünkü onda birçok ders var. Yani puan toplamak için çok daha mantıklı. Dgs'de ise sadece matematik ve türkçe var. Ve alımı az. Riske atmış olursun açıkçası. 0 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 440 cevap paylaştı. Üni sınavı 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Dgs zor diyorlat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet zor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sınav olarak dgs daha kolay sadece Matematik ve Türkçe var. Fakat yerleşmek için çok iyi net yapman gerekiyor.
Tasarıya gitsem sıfırım
Çabalarsan olur ama çok çabalaman gerek
Yapacam başka çare yok
İnşallah
Yks daha kolay çünkü onda birçok ders var. Yani puan toplamak için çok daha mantıklı. Dgs'de ise sadece matematik ve türkçe var. Ve alımı az. Riske atmış olursun açıkçası.
Üni sınavı
Dgs zor diyorlat
Evet zor
Üniversite sınavı