DGS nasıl bir sınav? Zor mu kolay mı?
Zor
Kolay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adalet MYO yazıcam tercihlerime Hukuk için 2 yıl DGS çalısıcam. Sözelciyim zaten tek sıkıntı mat ama şu an bile 20 net çıkarabiliyorum mattan sizce 2 yıl bir çalısmayla İstanbul Hukuk kazanabilirmiyim kaç net yapmalıyım
Çalisana kolay felsefe yapipta lafla mezun olana zor
Bölüm hocalarım mümkünatı yok geçemezsiniz deyip korkuttu bizi hep. Ama meslekdaşlarım hiçte zor olmadığını söylediler.
Kolay görünüyor fakat sıralamanın iyi olması gereken bir sınav
Cevap
11Cevap
2 yıllık bölüme girip dgs riskine girmektense ve kazansan bile sonrasındaki sorumlulukları taşımaktansa bir sene sık dişini çalış 4 yıllık istediğin bölüme git. Ben öyle yapacağım.
şu var ben 2 yıllık okudum ve dgs'yle mühendisliği kazandım ama okula uğradığım yok :(
lys'ye göre daha kolay lakin okulların kontenjanları dolu olduğu için az öğrenci kabul ediyorlar.
Kontenjan az başvuran öğrenci fazla olduğundan dolayı genel olarak çok zor bir sınav bir çok öğrencinin elenmesi gereken bir sınav gerçekten kafa istiyor
Ne yaptın kardeşim bende senin gibi yapmayı düşünüyorum başarabildnmi
kolay kolay merak etme sadece bol bol kitap oku yeter gerisi hikaye
ben dgs yi geçen sene kazandım. sınava girmeden önce çok zor diyorlardı ama bence o kadar da zor değil sadece zaman sıkıntısı oluyor
Kaç ay çalıştın
2 ay
Bu yıl dga ye gircem millet gibi 65 mat yapamıyorum önerin ne ve nereyi kazandın
çomü - okul öncesi öğrt. grçiş yaptım. bol bol süreli deneme çöz bence ben öyle yapmıştım. sen hangi bölüme geçiş yapmak istiyosun
İşletme
Aha şimdi yaka paça götürüp sınava soksunlar yine kazanırım ne var DGS de
Çalışırsan herşey kolay knk
Görüp görebileceğin en kolay mat soruları
çalışana kolay..
Kolay
Lys den kolay
dgs ne?
sen ona girmiyon o sana giriyo
Zamanla yaris
Zor valla😟
Sayısal 439. oldum..