Merhaba Arkadaşlar senelerdir hayalim olan Oyunculuğu birgün büyük bir adimla gercekleştirmek istiyorum. Fakat okul mokulu bitirdikten sonra.
Sizdende yardim almak beni cok mutlu eder.
Ilk önce tabiki oyunculuk eğitim şart , fakat eğitimi nerde almam da ayri bir soru cünkü Yurtdişinda yaşiyorum (/Avusturya) ve Türkiyede mi yurtdişinda mi eğitimi alsam diye düsünüyorum.
Veya Burda egitim alarak türkiyede oyunculuğu kabul ederler mi?
Oyunculukta ne gibi önlem almam gerekiyor?
Iyi bir dizi sektörle mi tanişmam lazim nasil bu oyunculuğa girebilirim?
Ve bu eğitim esnasinda nasil ögretiyorlar ağlama vs?
Yardim ederseniz cidden cok mutlu olurum.
Simdiden teşekkür
Sizdende yardim almak beni cok mutlu eder.
Ilk önce tabiki oyunculuk eğitim şart , fakat eğitimi nerde almam da ayri bir soru cünkü Yurtdişinda yaşiyorum (/Avusturya) ve Türkiyede mi yurtdişinda mi eğitimi alsam diye düsünüyorum.
Veya Burda egitim alarak türkiyede oyunculuğu kabul ederler mi?
Oyunculukta ne gibi önlem almam gerekiyor?
Iyi bir dizi sektörle mi tanişmam lazim nasil bu oyunculuğa girebilirim?
Ve bu eğitim esnasinda nasil ögretiyorlar ağlama vs?
Yardim ederseniz cidden cok mutlu olurum.
Simdiden teşekkür
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Değerli kardeşim,
Avusturya'da yaşadığını söylemişsin. Neden orada oyunculuk eğitimi veren okullardan birinde şansını denemiyorsun?
Öncelikle oradaki okullarla ilgili bir araştırma yap ve bir oyuncu adayında neler aradıklarını öğren. Ardından kendini buna hazırla.
Avusturya'da alacağın eğitim elbette Türkiye'de de geçerli olacaktır. Oyunculuk, her yerde geçerli bir meslektir.
Türkiye'ye gelir gelmez dizilerden birinde hemen bir rol bulabileceğini hayal etme. Çünkü çok sayıda rakibin var. O nedenle onlardan bir adım önde olman gerekir. Yabancı dil biliyor olman önemli.
Burada benzer sorulara verdiğim cevapları da oku lütfen.
Sana bol şans ve başarılar dilerim.
...
Öncellikle Merhaba, yorumuma yanit verdiğiniz icin cok teşekkür ediyorum ve evet haklisiniz hemen şip diye bir rol alinmiyor onun icin baya kendini geliştirmek gerekiyor. Benim hep merak ettiğim konu dizi / Film lerde oynuyan kişilerin ezberi yani cok zor oluyor mu konuştuklarini ezberlemeye. Ve evet burada bir Oyunculuk eğitimi almak bir şans da olabilir dediğiniz gibi. Tekrardan cok teşekkür ederim.