Sizin tavsiye ettiğiniz lise hangisi? siz hangi liseyi okunuduz tavsiye edermisiniz?
Meslek liseleri :)
Düz (anadolu) liseleri :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Meslek mi Anadolu mu dersen tabi ki Anadolu derim en azından bir alt yapın olur üniversiteyi rahat rahat kazanırsın. Fakat meslek mi düz mü dersen meslek derim. Düz lisenin de meslek lisesinin de genel olarak ortamı kötü olur ona hiç takılma. Fakat en azından meslek lisesinden mezun olduğunda üniversiteyi kazanamasan bile vasıfsız eleman gibi gezmeyeceksin, elinde bir mesleğin olacak.
artık düz liselerde Anadolu oldu biliyorsun demi abla :D hep Anadolu olarak geçiyor tüm düz liseler
bende sağlığa mı gitsem diyordum başta sonradan hedef değiştirip anadoluya gittim şimdi zor geliyor keşke sağlığa gitseydim diyorum ama huyumu da biliyorum maymun iştahlıyım. Sağlığa da gitsem anadoluya özenirdim
endüstri nasıl sence?
hedefine bağlı ya kızlar için uygun değil ama
o dğru tani valla 4 yıllık olmaz ise sınavsız geçiş yapcam hiç zaman kaybetmeye tahammülüm yok neden olsa 4 senedir mat görmüyorum ve MF-4 yazıyor :D
8. sınıf mısın
11.sınıf 8 nerden çıktı şimdi :/
yani 4 senedir mat görmüoyurum birde sayısalcıymışım nasıl yapcaksam :D
bende bu karar aşamasında diyorum :D
sen 8.sınıfmısın?
9 :D
:D töbe töbe :D git ip atla :D
alalaa :D
merhaba ben sağlık lisesine gidiyorm 10. Sınıfım ve 4 tane meslek dersimiz 11. Sınıfda dahada çoğalacak matamatik fizik kimya hiçbirini göremiyiceksn ve üni sınav da da en yüksek kredili dersler bunlar ben şimdi güzel bir anadolu lisesine naklimi aldırıcam yani yine sağlıkda okuyıcaksan çok çalışıcaksan elinden fazlasını yapıcaksn staj baya zor ve bayada yoruyor bide eve geliosn ygs ye çalışmaya çalışıcaksn imkanın varsa anadoluya git üni dede puanın yeterse zaten sağlık bakımından istediğin herşey olabşrsn
meslek lisesine gıttım 4 yıl askerlık yapmıs gıbı hıssedıyorum kendımı sınıflarda 30 erkek 2 kız iyiki üniversite var
üni. nasıl kazandın? :D 4 yıl boyunca adam akıllı kültür dersi görmüyonki :D
yüksek okuldan sonra nasıl 4 yıllığı kazandın?
o sınav zor değilmi bende girmeyi düşünüyorumda nasıl kazancam bir tüyo versene abi :D
dostum ne zoru ya
80 türkçe 80 matematik var
türkçe noktalama anlatım bozukluğu cümle sıralama
matematikte 1. dereceden denklemler bıde muhakeme soruları var kolay yanı sadece kontejyanı az
ben türkçeden 80 soruda 67 net matematikte 80 soruda 40 tane yapabildim sure yetmedı 35 net
9 eylülü kazandım
süpermiş ben şimdiden başlyımmı DGS ye 11.sınıfım :D garanti olsun :D
meslek liseliyim sınavsız geçiş yapcam ama ben mat yapamıyorum :D bölümüm elelktrik-elektornik :/
İnsan çalıştıktan sonra hepsi iyidir. Kanıtı benim, meslek lisesi çıkışlıyım :D
insanlar diyor meslekten çıkanlar birşey bilmiyor düzle aynı diyorlar :D
meslek liseli olduğun halde müh. okudun nasıl yaptın?
nasıl kazandın üni. ? stajdan ders nasıl yaptın? :D
1 senede kazandın yani :D
Cevap
10Cevap
eğer ben çalışırım kafamı yorarım sınavı kazanırım diyorsa anadoluya ama yok ben sıkıya gelemem kendimi yoramam diyen biri mesleğe gitsin
sen olsaydı ne yapardın?
neden?
Meslek lisesi okudum tavsiye ederim 18 yaşında devlet memuru oldum
nasıl oldu o anlatırmısın?
Lise bitti atandım
tabi torpil varsa dünya rahat şimdi yok felan deme çünkü tecrübeli insanlar varken 18 yaşındaki birisine mı kaldılar yani dayın varsa dünya rahat... :D
@bozkurt1923 kpss ile atandim torpile ihtiyacım yok Allah akıl fikir vermiş çok şükür. Kendi pis düşüncelerinizi bana empoze etmeyin.
Ben şu an qnadoluda okuyom arkadaşım yok 1 dönem derslerim idare ederdi ama 2 dönem iyice kötü oldu sizce meslekte gidmelimiyim ve servis çok pahalı ama ben bu meslek öğrenmek istiyorum
şu an meslekteyim başından beri pişmanım ve hala pişmanım değişen bir şey yok🥲 kesinlikle anadolu derim
sağlık meslek liseleri
endüstri nasıl?
seçeceğin alana göre değişir, ama düz liseden daha iyi olduğunu düşünüyorum
elektornik ve haberleşme?
iyi bence bilen birisinden de yardım alabilirsin ya, iş alanı çok geniş sektörler var onlardan birini tercih et derim
elektrik-elektornik iyi düşünüyorum buda varda 2 sinide seçebilirim :)
kafa basıyorsa düz , basmıyorsa meslek
mesleğimde bir avantajı olur mu :D
11.sınıf meslek liseliyim elektrik-elektornik bölümüm :)
senin eğitimdeki durumuna göre değişir...
Anadolu canım zaten puanlı onlar
ney puanı?
ya ben zaten meslek lisesiyim sordum sadece insanlar meslek lisesini çok dışlıyor yetkinler bu duruma ne diyor açtım konuyu :D
Anadolu liseleri tabii ki
neden?
şimdi derslere yatkınsan yetenekliysen anadolu lisesi okuyup kendini daha iyi geliştirirsin hem daha zordur sıkıya gelmeyi öğrenirsin dostum
değilim :D
Düz (anadolu) liseleri :)
niye :D
Düz (anadolu) lisesi derken? İkisi farklı şeyler.
yani hep kültür dersleri görülen tüm liselerden bahsediyorum :D
kafa basıyosa düz yok basmıyosa meslek
Anado, u derim, ben çok sey kazandım orada
YGS den kaç aldın?
bence meslek lisesi
neden?
sınavız geçiş hakkı mı?
Meslek liseleri
neden?
Anadolu lisesleri gayet güzel o yüzde meslek
meslek lisesi
neden?
Calisirsan anadolu lisesinde cok iyi bir yere gelirsin calismayip meslege gitmissiniz millete onermeyin
Meslek liseleri
neden?
Meslek liseleri
neden?
meslek lisesi..
neden?
meslek lisesi
neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar