Son günlerde okuduğu kitaplar ve üstün yeteneğiyle medyada gündeme oturan Atakan hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
https://youtu.be/pvrbD-1Whmk
https://youtu.be/pvrbD-1Whmk
Filozof atakan ne yahu sçcksöfjd medya maymun edecek çocuğu. Deha falan değil, filozof hiç değil siz felsefe bilmiyorsunuz. Zorlama bir çocuk, özel bir yetenek göremiyorum. Çabası, okuması iyi bir şey, sevindirici ve takdir edilesi ama bundan başka bir şey yok.
Çok abartılı değilmi haberler
neden abartıldığını hâlâ anlayabilmiş değilim. burada anormal olan şey ne? kitap okuması mı? arkadaşlar, günümüzde 4-5 yaşındaki çocuklar akıllı telefonları ve tabletleri büyüklerinden daha iyi kullanıyorlar. 10-12 yaşlarındaki çocuklar bilgisayar oyunlarında büyüklerinden kat be kat daha iyi oynuyor, onları mağlup ediyor. kitap okumaya nazaran daha zor olan şeyleri rahatlıkla başarabiliyorlarken, bu çocuğun felsefe kitapları okumasına mı şaşırdınız?
Şaşıran ben değilim bunu belirteyim
öğrendikleri ile toplumsal sistemin her alanda tezat olduğunu gördükçe ki görmüştür nihilizm öğretılerınden ve dawkinsden baudelaire den bahsedebiliyorsa bence çok sürmez varoluşsal sancılarla toplumdan izole kalmaya çalışarak narsizme kayan belirtiler gösterebilir o yüzden keşke roman hikaye falan okusaymış felsefe okuyacağına çünkü o yaşta ağır gelir be
Cevap
6Cevap
Okuyan her insanın ulaşabileceği bir bilgi birikimine sahip sadece yaşıtlarının aksine farklı davranıyor gerçi sadece yaşıtları değil topluma göre diyelim:)) zeki olduğunu düşünmüyorum.
bu çocuğu çok seviyorum ama bu kadar abartmaları onun için iyi olmayacaktır taksim dayıya dönmesinden korkuyorum
Cok zeki masallah umarim akranlarin dan daha ileride olmasi onun sosyal hayatini etkilemez guzel bir cocukluk yasar
Kitaplardan uzaklaşan insanların şaşırıp durumu büyütmesini normal karşılıyorum bir çocuk kadar olamadıklarını reklam yapıyorlar
Simarik buyutulmus bir cocuk bundan bir halt olmaz
Gelecek 5 yıl içinde gerçek bir atılım yaparsa dahidir yoksa cilt cilt kitap okusa nafile
Bu yaşta gösterdiği öğrenme isteği takdire şayan
Iyi şeyler.
Adamın dibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?