Konuları anlamıyorum bu normal mi?

Hocalara filan diyorum derste anlıyorum ama soru çözmeye gelince yapamıyorum dersi derste öğreniyorum çok konu eksigim var bu yüzden bu sene sadece kendimi deneme amaçlı sınava giricem açıkçası pek bir umut yok ve nereleri bilmediğimi en azından biliyorum seneye kalırsa muhtemelen bu yaz mevsiminde o konulara yoğunlaşacam yaza kadar tüm tyt biticek ins 🙏 ayt seneye bırakıp ücretsiz tyt kursuna gidicem mecbur evde okuyup bir yerlere gelemeyecegimi anladım hocama durumu her anlattığımda ilk defa görüyorsun bu normaldir diyip beni ekiyor ne kadar normaldir desede moralim bozuluyor kime desem ayt çalış diyor daha tyt yapamıyorum ayt girersem patlak vereceğimi düşünüyorum ve kafam iyice karışacagini düşünüyorum hedefimde zaten 70 net tyt ayt de en az 30-40 net yapabilmek kısacası kesin seneye kalacam hem engelli kpss var benim için konuların birazı benziyor misal Türkçe ve matematik tyt de gördüklerimiz buda yarısı kadar ediyor ya orda da istediğim puan gelmezse diye içimde sıkıntı yapıyorum dersanede dersleri de iyi dinliyorum neden yapamıyorum ki 😔?
Bölümün sayısal ve AOL mezunuyum bu sene ilk defa çalışmaya başladım
Konuları anlamıyorum bu normal mi?