SİZE BOYUMU SORMUYORUM
NEDEN BU KADAR KÖTÜSÜNÜZ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçmalama kızım kısa boy her zaman iyidir. Ne intiharı benim boyum 165 ama bazen diyorum keşke 150 olsaydım falan diye. Bence kısa boylu kızlar daha sevimli ve zaten erkekler daha çok seviyor. Kursa gelirsek Bence kullanabilirsin Ama emin değilim. Sadece bunu söylemek için geldim
1.40 iyi değil ama 1.50 olsam neyse
Bence kullanabilirsin.150 olanlar kullanıyor sonuçta,10 cm pek etkilemez bence.
bilmiyorum ya rezil olmaktan korkuyorum
Yolu rahat bir şekilde görüp direksiyonu düzgün bir şekilde kontrol edebildiğin noktada pedallarada tam basabiliyorsan neden olmasın. Ama sana önerim uno tarzı ya da fiesta tarzı bir hatchback araba kullanmandan yana olacaktır.
sürücü kurslarını araştırıyorum ama hangi model araba kullandıklarını bilmiyorum
Daha önce deneyimin oldu mu? Koltuğa oturuş ve direksiyona ideal uzaklık sürüsü çok etkileyen bir faktör. Genelde kadınlar direksiyona yakın oturduklarından yan aynaları kullanmaz ve kaza yaparlar. Önlemini iyi al. Ayrıca heyecan içinde araba sürmeden 1 tekila shot rahatlatır.
hayır olmadı bizimde araba yok transit var eski model o da
babam çok sinirli ve pek iyi şofor değil o yüzden transit olmaz
Bir yakının varsa tanıdığın arabasına oturup bakabilirsin yetişebiliyorsan neden olmasın?
Cevap
17Cevap
Merhaba ben de sizin gibi aynı dertten muzdaripim benim boyumda ayakkabıyla 145 20 yaşındayım koltuğu en öne çekince ve ayarlayınca kullanabilirsin boş insanların dediklerini takmaya da gerek yok ağzı olan konuşur bana da ayağın pedala yetmez diye diye dalga geçtiler şu an ehliyetim var sizde umudunuzu kaybetmeyin hem boyunuz yetmese bile sırtınıza yastık koyabilirsiniz
Bu arada hesabım bu
Kullana bilirsn. Arabada Mazda 2 olsa daha iyi olur benim bi arakaşım var rahat kullanıyo
Bende 1.55 im minik arabalar suruyorum ve koltugu one cekiyorum
1.55 o kadarda kısa değil emin ol bide sürücü kurslarındaki araba modellerini bilmiyorum
Bizde ki hyundai i20 idi
hım anladım ay çok heyecanlıyım umarım kabul ederler beni
Koltuğu öne çekersin kullanırsın ya sorun olmaz
Ayaklarin pedala yakınsa olur
bilmiyorum nasıl bir arabada öğretiyorlar
Bilgin otomobil
kullanabilirsin tabii ki
teşekkürler keşke herkes sizin gibi düşünse
1.40 mı?
evet olamaz mı?
evet minyonum 1.40 mı? yapınca sende alay ediyorsun sandım kusura bakma
bilmiyorum ya pedallere yetse yan aynalarını gorebilecek miyim veya o dikiz aynasını hani bu arkayı gosteren ayna var ya
çok teşekkür ederim sizin gibi iyi insanları görünce birazda olsa mutlu oluyorum 😊
daha neler diyenleri var insanoğlu dünyaya gelmiş en kötü şey
teşekkür ederim 😊
iyiyim saolun 😊
Minder koy altına
Kızım alay etmedim minder koy altına
neden üstüne alındın?
Herkese hitap edince yazma gereği duydum
(alay edenler) dedim
İsim vermeyince herkese ihtimal doğdu
herkese doğmadı beyedendi tekrar okuyun (alay edenler) diyorum yani alay edenlere lafım
Tamam beni boşver sen hangi arabayla alacaksın ehliyeti
bilmiyorum arabanın modelini
Koltuğu öne al yükseklik ayarı varsa onuda ayarla ya da minder şart sırtına yasladigin ayarı iyice öne doğru ayarla yayılma yani dik otur
of kesin gülecekler bana ya şimdiden strese girdim :(
Ya niye gülsünler çocukmu bu insanlar ya payloncoya mı guluyolar
Ama insanlar yvsk haklısın yaparlar
Sanki kendileri çok mükemmel
hiç sorma be arkadaşım ne insanlarla karşılaştım öğretmenlerin bile güldüğü zamanlar oldu bu insanların yüzüne kaç kere intihar girişiminde bulundum
Bak intihar çözüm değil sen ehliyetine odaklan dene en azından başarırsan geçersin başaramazsan başka şey düşünürüz bu aptal insanlar için kendini üzme
Canını sıkan olursa içinde tutma bana yazabilirsin ya da güvendiğin arkadaşın varsa ona yaz yani çözüm üret sorun üretme
bak burda bile ağızlarına geleni söylüyorlar ben burda boyum kısa mı diye sormuyorum araba kullanabilir miyim diyorum millet soruya değil boya dikkat ediyorlar şu yorumlar bile moralimi bozdu bıktım artık ölsem keşke
Onların karaktersizliği
Sen insanlara takılma
Hem kısa olmak kötü değildir ki
Esas uzun olmak problemdir
Boyun 1 40 olması problem değil takılma sen buna
İnsanlar gevşek
hayır kocaman bir problem 1.50 yine iyi ama 1.40 sıkıntı
Bu site de yem olursun psikolojin iyice bozulur
Benimde başımdan bir olay geçti 4 yıl önce zor günler yaşadım bu site yüzünden bu konuyu açmak istemiyorum burda konuşmak istersen arkadaşın olabilirim paylaşmak istediğin bişey olursa bana söylersin hem çözüm buluruz hem stres atarız yani iyi geliriz birbirimize ama bu illa ben olmam bulursan kafana göre biri ona anlat burda bu konuyu açma milletin ağzına laf verme benden söylemesi
burdan tanıştığım bir arkadaşım var ona anlatıyorum derdimi sorun sadece bu site değil çevremde tanıdığım tanımadığım herkes 19 yaşındayım diyince bakışları bile yetiyor insanın psilolojisini bozmaya
İnsanlara takılma sen anlaştık mı kimse senden daha değerli değil
pekala teşekkür ederim görüşlerin için 😊🙏🤗
Rica ederim hiç önemi yok hayattan keyif almaya bak :) olmayan şeylere sorun etme :)
teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için 🤗
Tekrar rica ederim :)
ehliyetimi alırsam buraya yazacağım 🌸🥰
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyorum :)
Gidebilirsin evet
Verirler mi bilemem.
Boyun kısa ama
boyumun kısa olup olmadığını soruyorum ben soruyu iyi oku
*sormuyorum
Galiba hayır
gidersin
1.40 ne ya :D
komik olan ne sizin yüzünüze intihar edicem eğer intihar edersem sebebi sizsiniz!!!
o sensin ben benim seni üzmeyen seni kırmayan bir şey beni kırabilir beni üzebilir neler yaşadığımı bilmiyorsun umarım beni anlamışsındır sizin gibi insanlar yüzüne psikolojim bozuldu sizin gibiler yüzüne dışarı çıkamıyorum kendimden nefret ediyorum sizin gibiler yüzünden intihar eğiliminde bulundum
ben manyak değilim burda manyak olan varsa da o sensin
ben insanların dış görünüşle dalga geçmem fiziki özelliği ile yargılamam yadırgamam
Kullanamazsın
Kullanırsın
Bebek arabasi kullanabilirsin 6 tekere kadar
beyin nakli olsada beyin nakli yapsak sana zavallı
Kullanırsın
Bence çok tatlisin
teşekkür ederim alay edilmeye o kadar alışmışım ki yüzümü gülümsettiniz 😊
Alay eden mahlukun insanlıkla ilgisi yok. Takma o sperm israflarinj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar