Kilometresi yüksek araba alınır mı
hasar kayıtlı araçlar İçin düşünceleriniz neler
hasar kayıtlı araçlar İçin düşünceleriniz neler
Alınmaz kardeşim. Kilometresi yüksek ve hasar kayıtlı bulunan araçların piyasa değeri düşer. Satacağın zaman istediğin ücrete satamazsın. Ve kilometresi yüksek araç çok kullanılmış demektir bu da daha yıpranmış anlamına gelir. Sağlam ve düzenli kontrolü yapılan bir araçsa çok sıkıntı oluşmaz tabi ama yine de tavsiye etmiyorum.
eğer motoru dayanıklı marka araç ise (VW, AUDİ, HONDA, TOYOTA, MERCEDES, BMW, SUBARU vb) km sini bertaraf edebilirdim herhalde hasar kayıt ve eksper raporuna bakıp. birde hasarı yürüründe mi, elektronik aksamda mı, motorda mı yoksa çıtır hasar mı?çok incelemen lazım
İkinci el arabaları satın alırken dikkat edilecekler çok önemli. Mümkün olduğunca düşük kilometreli araçlar almalısın Kilometresi yüksek olan araçları tercih etme. Hasar kayıtlı araçlarda sıkıntılı. Arabayı satacağın zaman fiyatını düşüren etkenler bunlar.
Cevap
47Cevap
Merhabalar..
Sorunuz güzel bir soru..
Günümüzde insanlar artık sahip oldukları araçlara sürekli binmelerinden dolayı bir kaç yaşında ki bir araçta bile yüksek kilometreler görmek kaçınılmaz bir hal alıyor..
Bununla birlikte de "Düşük kilometreli araçlar" aranır hale geldi..
Daha önceleri aldığım tüm araçlar da düşük kilometreli araçlar alır, bunu bulmak için de zorlanmayacağım gibi, ciddi bir fiyat farkı da olmazdı..
Şimdi ise tam tersi oldu..
Misal olarak; Hyundai Accent Admire marka/model aracı 40.000 TL ye de bulabilirsiniz, 80.000 TL ye de..
Kimileri tarafından kilometre önemsenmez. Kimi sürücü 50.000 km de de motoru eline verebilir, kimi 1,000,000 km yapar ve taş gibidir mantığıyla bakar..
Doğru olmasına doğru fakat bu yüksek kilometreyi göz ardı edilmesi manasına gelmemeli.
İlanlarda sıklıkla rastlanır "Uzun yolda km yapmıştır"..
Ne olursa olsun o tekerler o kilometre boyunca döndü mü? O koltuğa oturuldu mu? O motor çalıştı mı?
Şahsım itibariyle yüksek kilometreli araçları pek tercih etmeyeceğim gibi ağır hasar kayıtlı araçları da tercih etmem..
Kral alınır alınmasına ama iyice bakılmalı motoru dayanıksız markanın arabasını alırsan patlarsın. Ama dayanıklı olanı alırsan ustana iyice baktırman lazım. Tek motor değil şanzıman vs bunlarda dahil. Ayrıca hasar kayıdı neyden olmuş ona bak bizim bir cam değişmeye bide boyaya 20 bin kaydımız var mesela. Rakamı neyden oluştu ona dikkat et. Bide piyasada hain çok km leri düşürüyorlar biliyorsun onlara dikkat et aracın servis bakım muayenelerdkei kmleri incele ki başın ağrımasın arkadaşım linea aldı 142 binde geçen ay muayeneye 210 binde gitmiş mesela bunlar önemli şeyler dikkat edilmesi gereken şeyler aracı kullanan temiz kullandıysa keyfine bak al. 20 bindeki aracın motorunun içinden geçenlerimizde var örneğin. Sen araştırarak al başın ağrımaz bu zamana kadar araba değiştirdim baya 300 bindede aldım banada aklında kalanları sorabilirsin
Teşekkür ederim
Honda , Mazda gibi namuslu markaların arabalarıysa alınabilir.. Bir de kilometreyi uzun yolda mı şehiriçi dur-kalkta mı yaptığı önemlidir.
Sahibi olduğum Honda yı 2 yaşındayken pert kayıtlı olarak aldım. 14 senedir tek sahibi olarak kullanıyorum. Motorda tek sıkıntı yaşamadım. Ama tek kullanıcı olarak temiz ve bakımlı kullandığım için olabilir.
Araç expertizini kısa sürede şip şak yapan firmalara güvenmeyin derim.. Bence iyi bir expertiz kısa sürmez ve aracın yolda da iyi bir testini gerektirir.. Bu durumda yapılması gereken kaliteli expertiz hizmeti veren yetkin firmaları bulmak olacaktır.
Çoğunun motorları bitik oluyor. Yeterli performans sağlamıyor, sürekli sanayi yoluna götürür... Hele önden hasar kayıtlı araba almak hiç de mantıklı değil. Çoğu parça hasar görüyor ve değiştirirken çok masraf yapılıyor. Çekişten de düşüş bazen görülüyor.
Almam hasar kayıtlıyı çok kurcalarım. Düşük kilometreli bakımlı ve hasarı önemli noktalardan olmayan kozmetiği güzel ise fiyatını öldürmek şartıyla değerlendirebilirim. Ama kilometresi çok olana bakmam son sahibi olmak istemem.
Ekspertiz şart.
https://youtu. be/jD7jsDInhkg
Km yüksek araba motor olarak yorgun olur ve sizin için ileride ağır bakım ve maddisel güç demek.
Kilometresi yüksek temiz arabada var 100 bine gelmeden turşu olmuş arabada var. 👍 arabaya bakacan temiz mi değil mi motoru ne durumda içi döşemeleri falan fiyat dengesi iyiyse alacan. 👍 Renaultun 100 bindeki arabası mercedesin 300 bindeki arabasından kötü (nşa) 👍 şirket taksi çok el değiştirmiş araçlara yanaşma demeye gerek yoktur heralde 👍 hadi eyv
Uzak durmak en iyisi o tarz arabalardan. Bazılarında yetkili servis fiyatları şişirebiliyor ve acaba büyük bir kaza mı geçirdi diye düşünebilirsiniz. O yüzden serviste tamir olanları ayrıca değerlendirmek lazım.
Çok yüksekse alınmamalı hasarı da ufak tefekse alınabilir. Ekspertiz raporuna bakılmalı.. mümkünse alınacak aracı tanıdık bir ustaya göstermekte mantıklı olur.
Ben olsam almazdım. Ancak illaki alacaksam iyi bir tamirciye gösterir teste sokardim. Zira masrafı ağır olur ve insani oldukça uzer. Tabi tamirci onay verirse ciddi bir masrafı da yoksa alınabilir.
Dizel arabalarda 350 bin km yi geçince araba sıkıntı vermeye başlar
Bu Mercedes de deçerli mi
Servisinde yenilenmişse olabilir. ama risk alma derim.
araba değerli bir araba ise belki alınabilir onun dışında pek sanmiyom
377 000 km de gsi aldım bakımına önem verdiğim takdirde beni üzmez.
Hız kuralları dahilinde nizami şekilde kullanırım. Işin kısası gerekirse elbette alinir
hasar kayıtlı arac alınmaz piyasada yapıyorlar bunları zaten servisler yapmıyor olacak olsa servisler yapardı airbagleri acılmıs aarac cogu bunlar airbagleri orjinal gibi yapamıyrlar kaza anında cıkması gerekn yerden değil farklı yerlrden cıktıgı için korumaktan cok yaralanmalara hat aölümlere dahi sebeb olabilir almayın bencee
bakire biriyle birlikte olmakla
üzerine kimin inip kimin bindiği bellisisiz biriyle birlikte olmak kadar fark var anlarsan
Fiyatı 50-60 binse alınmaz çünkü bu araçlara fakirler biner ve paraları olmadığı için bakımlarını yaptıramazlar. 100 bin üstü al.
Ben almam şahsen. aldigim arabayi satarken zorlanmamaliyim
Ama hertürlü prim yapıyor 🤔
Yapiyor ama arabaya kolay alici bulmak var birde zorla var bizim milletimiz kilometreye cok takiliyor araba alirken
Aracın evveliyatı biliniyorsa alınır yoksa büyük bir risk.
İkinci elden ağzım çok yandı. Ama hepsi aynı değildir galiba
Kilometresi yüksek araba hız tutkunluğu hasar kayıtlı araba bence alma sorun çıkarabilir
Kaç yıllık araba alıcaksın bütçen ne eğer bütçen az ise araba 25 30 yıllıksa zaten km yüksek olacak bunu bilerek al
Hasar kayıtlı araç ve km yüksek araç demek ayni modelde km düşük ve hasar kayıtsız aracın satış fiyatından düşük olması demektir bana göre daha az parayla hayalindeki araca binmek demek
araca göre değişir misal yüksek km range rover asla yüzüne bakmam fakat yüksek km bir audi bir nebze alınır ama kmsi yüksek araç almaktansa daha düşük segment yeni bir araç tercih ederim
50bin km ve üstü olan araçlara kesinlikle bakmam. Ön tampon hariç herhangi bir yerinde işlem varsa ona da asla bakmam.
Geçmişinde düzgün ve bakımlı kullanılmışsa gayet alınır
Hasar kaydı olarak hiç belli olmaz şans meselesi biraz ama km problem olabilir
Alınmaz kayış kopartir motor ariza verir şanzıman bozulur
Türkiye yollarında PS Yüksek araça gerek yok. Malum yollarımız 🤔
Çok yüksek değilse alınır belki ama fazlaysa alınmaz
tabii ki alınır fakat ona göre de fiyat verirsin
Bu piyasada alınır aga yapacak bişey yok
Geçmişi biliniyorsa evet
alınmaz son sahibi olmak istiyorsan alabilirsin
Çok yüksek ise alma yine de sen bilirsin
Dizel değilse alınabilir.
Dizel olunca ne oluyor ki
75binden sonrası biraz risk
Güzel bakıldıysa neden olmasın
Aracına göre değişir.
Ne kilometresi yüksek ne de hasarlı araba al
Ben almam
Alinir
alinir
Alınmaz alma
Ne kadar yuksek?
Alınır
Alınmaz
Çok bişey değişmez
Alınır
Model ne
Mersedes 500
Alınmaz. Satarken elinde kalır.
Hayır almam asla
bakımli ise
Alınır
Arabaya göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Bazı şartlar dahilinde tabi ki alınabilir, kaldı ki her satılan aracın bir alıcısı olacaktır.
Kilometresi yüksek araçlar alınırken nelere dikkat edilmeli?
Özellikle çok kilometre yapılan araçlarda bu kilometrenin nerede yapıldığı, kırsal alanda mı, büyük şehirlerde mi, uzun yolda mı bu bile önemli bir detayken aracın bakımlı olup olmadığı gibi temel detaylar da önemli.
Aracın bakımları düzenli yapılmış mı, ağır bakımları yapılmış mı, iç ve dış kozmetik olarak kusurları var mı bu detaylara bakabilir ve az çok aracın kullanım şekli ve sahibinin özenini anlayabilirsiniz.
Eskiden aracın iç kondisyonu bize sahibinin araca karşı hassasiyeti konusunda oldukça fikir veriyordu ancak günümüzde direksiyon, konsol, düğmeler, koltuklar ve muhtelif yerlerin tamiri, boyanması söz konusuyken bazen yanıltıcı olabiliyor, bunu da unutmamak lazım.
Ve eğer öğrenebilirseniz, aracın kaç sahip değiştirdiğini öğrenmeye bakın. Tek bir sürücü ile 200 bin km yapmış bir araç mı, yoksa 7-8 sahip değiştirmiş 150 binde bir araç mı derseniz 200 bini tercih ederim.
Son olarak aracı ekspertize sokarak alıp almamaya konusunda son kararı verebilirsiniz.
380.000 km de orjinal bir transporter sattım herşeyi orjinal bakımlı motor mekanik sorunsuz çıktı %100 performans verdi ama kabin hariç bütün kapıları değişen çıktı tam test 580 tl aldılar conta testini yapamadık motor suyu pis dediler bosch antifiriz var oysaki :D bosch servis bakımlı turbodan ses geliyor dedi enjektör işetiyor dedi enjektörcü turbocuya gittik sorunsuz neyse 40 yıllık kaportacı değişen yok orjinal dedi ekspertizlere güven olmaz davalık mahkemelik olmamak için modeli düşük araçlara direk değişen pert diyorlar çokca tecrübem var iyi günler.
@Antenpilaki Evet bu yüzden ekspertizden önce kendi bilgilerimiz dahilinde ve/veya ustalarla aracı incelememiz gerekiyor, ama eksperinde faydası olacaktır tabi. Senin dediğine katılmakla birlikte bu sebep yüzünden artık bazı eksperler tespitten ziyade aracın fiyatını düşürmek için alıcıya koz verir nitelikte olmuş durumda.
İşini iyi tabanları tenzih ediyorum tabi, bir de pakete göre değişiyor alacağınız tespitin incelenmesi, detaylı incelenerek kesin sonuç alınması..
2 saat beklettiler her 15 dk da 580 lira para alıyorlar ama doğru karar veremediler çünki usta yok uzman yok anlayan yok bir işletme herhangi bir marka konusunda uzman ise expertiz yerine bu tür işletmelere yönelseler sıkıntı olmaz aslında.