Sizce ne iş yapsam çok para kazanırım, sermayem 20 lira.

Aslında mantıklı düşünüyorsun bence. Evde, home office işler yaparak kendini geliştirmen ve iyi ücretler kazanman, hatta zengin olman mümkün.

Senin için çok para kazanabileceğin, en popüler home office işleri paylaşayım hemen.
Eğer kalemine güveniyorsan freelance yazarlık yaparak, hayal gücünle para kazanabilirsin. Nasıl mı?
Mesela Wattpad, Sweek gibi uygulamalarda amatör olarak hikaye yazmaya başlayabilirsin. Eğer hikayelerin ilgi çeker de büyük bir okuyucu kitlesine ulaşırsa, o platformda genç yetenek arayan yayınevi temsilcileri seninle iletişime geçiyorlar ve kitabın basılıyor. Böylelikle para kazanmaya başlıyorsun.
Ya da makale yazarlığı yapabilirsin, bu işte de internet siteleri için freelance editörlük yapıp yazdığın kelime sayısı hesaplanarak ücret alıyorsun. Zamanla aldığın ücreti katlaman ve çok iyi paralar kazanman mümkün.
Büyük şirketler ya da sosyal medyada aktif olmaya karar veren kişiler sosyal medya destekçilerine ihtiyaç duyuyor. Sosyal medya yöneticisi olman için, herhangi bir eğitime ihtiyacın yok. Eğer sosyal medya popülaritene, yaratıcı fikirlerine, danışmanlık becerilerine güveniyorsan sosyal medya yöneticiliği işinde şansını deneyebilirsin.
Eğer Japonca, İtalyanca, Çince, İtalyanca, İspanyolca gibi, ülkemizde çok az kişinin bildiği dilleri biliyorsan ya da öğrenirsen; home office olarak çeviri işleri yapabilir ve çok güzel paralar kazanırsın.
Aklıma gelen başlıca işler bunlardı, kolay gelsin. :)
Çok laf yalansız çok para haramsız olmaz demişler. Adam gibi okulunu bitirseydin iyi olurdu. Sonra da kendi işini kurardın sonrasına bakardın
Milletvekilliği bunlardan biridir.
Kabuledenleretmeyenlerkabuledilmiştir kısmında az bir el kaldırıyorsunuz, cumhurbaşkanı/bakan gibi mevkiilerdekilerle fotoğraf çektirebilmek için biraz depar atıyorsunuz. Düğün dernek, açılış gibi yerlerde yemek içmek gibi fiziksel bir takım sorumluluklarınız var. Sayıca çoğunlukta ve iktidar bir partideyseniz diğer milletvekillerine söylenmesi efor sarf ettiren küfürler ediyorsunuz bitiyor.
Prezentabl olmanıza pek gerek yok anladığım kadarıyla. Badem bıyığınız varsa o aşamayı direkt atlıyorsunuz zaten. Temiz iş. Girerken yalnız bir 200,000 lira kadar sermayeniz olması lazım. Seçilirseniz kendisini 1 sene içinde amorti ediyor. Geri kalan 4 sene içinde de paşa paşa birikim yapabilirsiniz.
Oyunculuk eğitimi al ve bir Ajansa başvur ajans ilk başlarda seni figüran olarak çağırıp günde 13 14 saat çalıştırıp 50 tl verecek ama oyunculuk eğitimin olursa daha kaarlı olur deneyimlerin arttıkça ve yüzün güzelse reklamlar da oynayabilirsin iyi para var.
Cevap
29Cevap
Öncelikle Üniversiteyi bitir. Birşey başaracağına inanıyorsan eğer bu önce onunda duran başarman gereken şeyi başarman lazım.. Ve inan diploma eninde sonunda lazım olacaktır... Bununla beraber bir işe gir ihtiyaçlarını en düşük düzeyde tutup para kazan ünivden sonra Arayış içinde olmaya devam et yolunu bulacaksın eninde sonunda ama önce ilk yazdığım mevzuları gerçekleştir
Kanka valla benim sana verebileceğim en iyi tavsiye sorgulayıp araştırma yapman ne yapabilirim diye düşünmen yeni fikirler üretip dünya'ya sunman. Yazılım bilgileri öğrenip mobil oyunlar veya pc oyunları yapıp dünya'ya pazarlaman çok para götürürsün bu parayla da şirket açarsın bir oyun firmasıda senle anlaşırsa teklif gönderirse yaşadın
20 lirayla hiçbir şey yapamazsın okusan da asgari ücretle işe başlarsın o yüzden asgari ücretli bir işte 10 yıl çalış sonra kendi kafeni aç gıda işine gir yani en az 100 bin TL sermaye olması lazım kenarda hesabını sen yap işte
Doktor ol hayat kurtar, benle evlen benim hayatımıda kurtar.
Hayatının kurtulmasını istiyorsan bana takıl
Valla "cebimde son kalan 20tl'yi nasıl bitirdim" videosu çek, bir bak bakalım, belki tutar da youtuber olursun🤷♀️
20 liraya kupon yapabilirsin yarlınım maçlarına çalış ilk etapta 3 ya da 4 katla sonra oyle yavaş yavaş devam et:))
Benimde canıma tak etti gidip fabrika kurmam lazım.
önce gül sat. sonra sermayeni buyut oyuncak sat. sonra gel diğer tavsiyelerimi vereyim.
Babadan zengin değilsin o yüzden kendi emeginle zekanla bir yerlere gelmekten başka çaren yok.
Acun Ilıcalı nasıl zengin oldu sence? Adam muhabirdi Show Tv'de. Ve Şimdiyi Düşün.
Ya kafan güzel, ya kendinde değilsin bu soruyu sorduğuna göre. Çünkü yok öyle bir dünya... 😊
Youtubede aptal aptal video çek hemen olursun, örneği çok var
1 elma al parlat sat 2 elma al parlat sat 4 elma al parlat sat...
Benda bıktım yaa😪Saha satış elemanı ol. Onlar çok kazanır. Benim çalıştığım yer aylık 3.000 veriyodu. Yani para var bu işte
bir anda olamazsın o işi geç.
Ticaret e atıl tutarsa yavaştan zengin olursun
Bence once okulunu bitir sacmalamadan. Sonra da git emlakci ol.
Yarin soruyu sil hayatina devam et hayaller insani daha cok yikar.😀
Paran varsa alim satım yap para getirecek şeylerden başlayabilirsin
Bu ülkede şu zamanda yapılacak en karlı ve kısa zamanda multimilyoner edecek tek bir iş var o da din ticareti kanka
Tayyip amcanın yanına git o sana yardımcı olur
Çalıp çırparsan yolsuzluk yaparsan
さようなら。 Sadece amazonda satış yap bu kadar kolay.
Gizli müşteri ol. Market çalışanlarıni denetle
Burada takılan adamın parası olur mu hiç
Sen yakında bir piskoloğa gidersin
iç çamaşırı işinden çok para var
Jigolo ol😂 iyi para kazanırsın
Vala bilsem kendim uygulardım
yılbaşı bileti al
Fakir öleceksin çünkü canımsın
Eskobar ol
10 bin lira olsaydı düşünürdük
Neydi bölüm
Piyanga aldın mı 🙂