Herkes çekmiştir diyeceğim ama hiç çekmeyen insanlar olduğunu gördüm. Bazıları da hiç vermezken bazıları veriyor peki ya sen, kopya çeken taraf mısın, veren taraf mısın?Kopya
Öğrencilik hayatın boyunca kopya veren mi yoksa kopya çeken miydin?
Veren 😂 bir kere sınıfla yani kızlarla kavga etmiştim matematikte yanımdaki benden bakıp sınıfa veriyordu ben veremezdim genelde yanıma oturdu çocuğun biri dedim bak kızlara verirsen sana da göstermem kağıdımı neyse doldurdum bunu kızlarla kavga etti sadece kendi baktı ama çocuk bayaa kötüydü matematikte sınıfta bbebirnim yüksekti birde bunun ortalarda hoca şey demişti hayırdır sen nasıl yaptın diye hocam çok çalıştım kitabı ezberledim falan ne günlerdi yaaa şimdi daha iyi anlıyorum hocalar her şeyin farkındaymış da sadece görmezden geliyorlarmış 😂😂😂
Onlar benle uğraştı ben napim tersim pistir bu arada inadımda kötüdür son sene olduğu için veriyordum yoksa vermezdim 😂 bir kerede tüm sınıf kağıdımı komple geçirmişti bir soru bayaa karışıktı çözümü hoca okudu hepsi aynı bir o soru yok bana diyor niye bu çok mu karışık geldi veremedin mi sonra sınavı iptal etti sınava kimse gelmedi yine eski sınav notunu kabul etti 😂
şu an öğretmenim o zamanda derslerim iyi diye kızlar kıskançlıktan kavga etmişti hatta biri bir sınavda hem kopya çekmişti hemde hocanın kağıdımı almasına sebep olmuştu sinirden ağlamıştım 😂
Hiç kopya çekmedim hiçbir şey bilmesem bile sanki biliyormuş edasıyla girerdim sınava, beni görenler bildiğimi sanıp benden kopya çekerlerdi bn kalırdım onlarda benle beraber sınavdan kalırlardı salaklar.. .
Matematikte verdiğim kopyalar aklıma geldi. Ama kopya çekmezdim la yapamıyorsam yapamıyorumdur diyip bırakırdım. Matematik Öğretmeni olduk bu kafayla 😂 Geçen stajdayım öğrenciler kopya çekmeye çalışıyorlardı dedim çeksinler be ne olacak bizde bu yollardan geçtik tabi bu görüşüm öğretmen olana kadar dı 😂
Ünide çok kopya çektim. Her sınavdan sonra da görevliye gidip nasıl kopya çektiğimi anlattım. Bu yuzden her sınav öncesi sadece beni kontrol ediyorlardı ama hicbir zaman yakalanmadım. Çünkü her sınavda hiç görülmemiş kopya yöntemlerini kullanıyordum😏
Çok verdim. Hatta bir kere edebiyat sınavında. Ağıt'ın batı edebiyatındaki karşılığı nedir diye bir soru vardı. Dram. Sınavdayken çevremdeki herkese söyledim. Sonra gidip değiştirdim. Mersiye yaptım. Mal gibi 😅😁
Hıc cekmedım veren de olmak istemezdim ama lise de edebiyat ogretmeni yazılı da bana bırak arkadasın sana bakarak yapsın belkı boyle bırseyler ogrenır demıstı mecburen birlikte yapmıstık 😂😂
1 kere kopya çektim sıra arkadaşımın matematiği iyiydi onunla anlaştım güya kopya verecekti acemilik işte hoca farketti bir anda ıkimizinde kağıdını aldı sonuç ikimizede sıfır verdi vicdansız
Çok kopya verdim en çokta matematik dersinde benden iyi olan yoktur kopya verdiğim çocuk benden daha yüksek aldı nasıl oldu anlamdım çocuk da matematiği sıfır bir insan
Bilmiyorum ben 98 aldım o 100 aldı çok koydu ya valla bot için hiç üzülmem ama bu fazla gelişti valla hoca zaten kırdı notunu adını yazmamıştı sakat 🤦🏻♀️😁
Çok az kopya çektim genelde arkadaşlarımın kağıdını doldurup geri verirdim 😂 ya da benim kağıdıma bakarlardı. Benim çektiğim kopyalar da kendi hazırladığım kopyalar kimseden baktığım değildi
Kopya kağıdı hazırlayıp tam sınav başlarken gidip o kağıdı çöpe atıyordum yediremiyordum. Ama ingilizcede hep benden kopya çektiler keşke hiç göstermeseydim pişmanım sadece kullandılar
Ben önce tüm bildiklerimi yapıyorum. Sonra baktımki daha devam edemiyorum soruları kısa kısa elime yazıyorum ve tuvalete gidiyorum (bi defa gitme hakkımız var). Ordan soruların cvbına bakıyorum aklıma kazıyıp sınıfa giriyorum tekrar.
Ben sayısalcıyım mesela matematikte çalışmasam bile kolayca soruları çözerdim. Bu yuzden genellikle matematikte fizikte kopya verendim. Tarih edebiyyat gibi derslerde çalişmaya uşenirdim ve dolayisiyla kopya çekersim😁
Her sene kopya çektim bazen interneti açıp direk hepsini cevapladım bazen elime yazıp bazen sıraya 🤣 genelde dil anlatım tarzı derslerde çektim kopya verdiğim tek ders yabancı dillerdi ondada zaten az verdim daha çok çektim
Bizim lise de gruplaşma vardı bir grupta sorun olunca hemen diğer gruplardan alınırdı hatta biz el ile uğraşmazdık öğretmenler odasından sınav kağıdını kaçırırdık
Kaçırmakla bittmiyordu diğer şubelerede aynısı soruldugu için onlarla da paylaşıyorduk 😅 şube arası bile dayanışma vardı çok güzel çok riskli günlerdi ya
Ya rastgele bişi koy sonra yine buna dön sdfjsjf bir ara sürekli Xper listede paylaşım yapmadan görünce öldün falan sandım şimdi bir baktım feno olmuşsun :D
Allah razı olsun baktıgını bılmıyordum daha once kısısel tanısmadık senınle :D xper listede paylaşım derken onu anlamadım ama :D site beni böyle yapmış bende bilmiyodum teklif gelince kabul ettım :D
Eig 80 pardon eig listesinde görmüştüm adını sdjsjdj Ay çen feno mu oldun aman da aman adfjsjdjd en sıkıcı konu he eğitim Diğerleri gibi kolay soru bulunmuyor :D
kırk yaşında mı :d Daha gençliğimin en şatafatlı yaşındayım nasıl olur be :D bu kadın mı 40 yaşında gibi gösteriyor hıııh sana :D seninkini tüm genç kızlar kullanıyodur ama benimkisi özgün :D hahaha
Sonakshi Sinha 32 yaşında oyuncu sdfsjdjd Benimkisinden kullanan bir kişi göster allasen nerde hani asdjsjf Yaşında bakmasam profile 50 bile derim allama
Öncelikle senın fotoğrafı googlede arattım twitterda orda burda her yerde bu foto var elizabeth mi bir şeyler diyordu tanımam etmem :D İkinci olarak sonakshi sinha fena daha fenaları da var katrina falan onları da koyarım belki :D Üçüncüsü 50 yaşında gösteren detayları söylersen profil fotosu hariç söz veriyorum şu an düzelticem :D mesela biom falan sıkıntı ise söyle düzelticem cidden diyorum bana yapıcı fikirlerle gel :D
Profili değiştirsem beni tanıyamazdın en azından bak tanıdık geldi soruda falan görünce profilim diyorum :D
senin ppdeki karakteri izleyen geçmez evet ama aratınca googlede boy boy çıkıyor sonuçta :D
Bok gibi olan biyografimse gerçekten değiştiricem ama profil fotoğrafımı değiştirsem bile yine hintli bir kız koyucam bu kızı senle beraber belirleyelim o zaman :D 2020ye senin önerinle girelim. D İçinde kalmasın ben kızan bir insan değilim hatta ruhum çocuk gibi 50 yaşında hiç değilim :D
En İyi Cevaplar