Gencler ben tekrardan üni sınavına hazırlanıyorum. Tyt ayt bir kac tane kaynak aldım ama çözemiyorum. baya körelmisim. Youtubeda video izlerken uzun zamandir doping hafıza diye bir reklam görüyorum Kullananlar varmış baya fayda görmüşler memnunlar anladigim kadarıyla. Ben de kullanmak istiyorum ama surada 1 sene için uygulamaya o kadar para veremiyorum da. Keyfiyeten değil, maddi açıdan ben kaldıramam o kadarını. Alıp kullanan, ben artık mezunum aga isime yaramaz diyen varsa benimle özel olarak iletisime gecebilir mi lütfen?
ben meslek lisesi mezunuyum dersasneyede gittim resmen enayilik dersane ilk sene girdim istediğim bölüm gelmedi şimdi doping hafıza ile çalışıyorum çok memnunum eğer soruların varsa hepsini cevaplayabilirim tyt tüm dersler ayt eşit ağırlık paketini aldım şu an bile ona çalışıyordum mola verip buraya geldim
bu arada alı kullanan mezunum işe yaramaz diyen olamaz çünkü aldığın tarihten itibaren aldığın senenin haziran ayında yks sınavı olduğu gün üyeliğin sonlanıyor normalde iki sistemden giriyorsun bir telefon bir bilgisayar ben 1800 e aldım yarı fiyatına paylaşabilirim sen telefondan bende bilgisayardan girerim başka sormak istediğin birşey varsa buradan ya da özelden sorabilirsin
Ya aldim bikactane kaynak ama aradan 5 sene gecmis cogu konuyu unuttum. Mat ve fizik zaten kolay dersler degil uzun bir zaman sonra tekrar geriye donmek sadece konu anlatimlariyla olmuyo pek
Yani bilmiyorum youtubeda kisa kisa kesitleri vardi benim hosuma gitti baya da bir ilgimi çekti. O yüzden burada paylasmak istedim. Belki dedigim gibi mezun olup artik benim isime yaramaz, al kullan diyen olur diye
benimde baya ilgimi çekti ama aynı sebepten ötürü alamadım ne var sanki şöyle güzel şeyleri ücretsiz sunsalar ölecekler mi? youtubeda bedavaya verseler eminim ki herkes oturup izler, tavsiye eder, paylaşırdı. yani şurada abuk subuk her videonun arasına video sokacaklarına ücretsiz kanallarında paylaşsalar bide ''kendi konu anlatımlarının arasına'' reklam koysalar izlenmeden 6-7 kat fazla para kazanırlardı
En İyi Cevaplar