Lisans mı yoksa alan bilgisine mi giriyorlar?
Önlisans öğrencileri girse yine atanabilir mi?
BİLGİSİ OLANLARI BEKLİYORUM
Teşekkür ederim
Önlisans öğrencileri girse yine atanabilir mi?
BİLGİSİ OLANLARI BEKLİYORUM
Teşekkür ederim
Lisede eğer bölümün yoksa atanma ihtimalin zor benim abim 89 puan aldı ve atanamadı
Çok ilginç gerçekten alansızdım ben
Tercih ettiği bölümün puanı mı yüksekti acaba?
Lise ve önlisans düzeyi kpss var aynı tarihlerde oluyor ona takılıcan sen
Cevap
4Cevap
KPSS Ortaoöğretim'e giriyorlar.
Başvururken tam ad ne yazıyor? Kpss ortaöğretimi göremedim ben? Ösymden yapılmıyor mu başvuru?
Bu yıl yapılacak mı onu da bilemiyorum ki
Keşke yapılsa
Başka bilginiz varsa aktarın lütfen ihtiyacım var çünkü
Bu çok iyi bir de karmaşık olacak ama şöyle bir sorum var
Ben önlisans 1. Sınıfım ortaöğretim daha kolay olur sanırım ona girebiliyor muyum? Yoksa illa önlisans sınavına mı girmem gerekiyor?
Çok iyi teşekkür ederim çok yardımcı oldun
Haklısınız ben zaten 2018dekini kaçırdım hoca sonradan söyledi o da benim denk gelmemle yani
Hiç bilgilendirme yapmıyorlar belki de o sene girseydim şu an bir şeyler yapabilirdim
Açıklanamamış değil mi ya ben bakıp bakıp duruyorum🤦♀️
Atanma konusunda bilginiz var mı? Memleketimizde kalabiliyor muyuz? Ben biraz anakuzusuyum ayrılamam
Düşük bir şey olsun şehrimde olsun🙂
Hangi puan ve sonrası avantajlı olur?
Bir de bunu araştırayım öyleyse çok teşekkür ederim sabahın bu erken saatinde bilgi edindimek çok iyi oldu
Tamamdır bir de onu araştırayım teşekkür ederim
Ora oğretim KPSS olur.
Kpss ortaöğretim olarak geçer yani sistemde? Onu da bilmiyorum ki
Ortaöğretim kpss
Ortaogretim kpss
Meslek liseliler içinmiş ama daha çok vazgeçtim ondan önlisansa karar verdim o da benim bölümümün en düşük kpss alımı 84 onu da alamam
Ne yapıcam bilemiyorum
Ama bildiğim kadar 2yilik üniversite mezunu olmadan onlisans kpss giremiyorsun. Evet ortaogretim kpss de puanlar yüksek. Ama bakıldığı zaman ortaogretim soruları daha basit düzenli çalışma olurdu verimli 84 puanı asabilirsiniz
Öyle olunca önlisansa girmem lazım işte şimdi girersem sınava seneye yine kpss geçerli oluyor
Ama dediğim gibi puan çok yüksek ve ben o kadar alamam biliyırum matematiğim düşük düzeyde ve ilerletemiyorum
Matematiğiniz kötüyse açığı diğer derslerle kapatabilirmisiniz? Turkce tarih coğrafya anayasa daha fazla net bırakma bu derslerden. Birde hangi bölümü şu an okuyorsunuz üni de
Tıbbi sekreterlik
Sanmıyorum hiç umutlu değilim
Hesapladım 77 oluyor en fazla matematiksiz
Üslü sayılar, mutlak değer, köklü sayılar, rasyonel sayılar bu konular basit aslında biraz bu konular üzerinde çalışırsanız 10 net yapabilirsiniz. Tavsiyem bu konular üzerinde yoğunlaşın tabi diğer dersleri aksatmadan matematikten 5 veya üstü net yaparsanız 84 alabilirsiniz
Olabilir aslında matematiğimi geliştirmem şart ama ben ısrarla yapamıyorum niyetlendim bir kaç kere ama bir yerden sonra hem sıkıyor hemde zorluyor
Normal zor geldiği için sıkılırsınız ama istedikten sonra yapılmayacak birsey yok matematikten korkmayin o sizden korksun ☺️ama diğer dersleri de aksatmayin yoksa matematiği yapayım derken diğer dersleri unutursunuz
Sanırım tytye tekrar hazırlanıcam ve başka alımı daha çok olan bir bölüme gidicem
Nasıl olur sizce?
Olur tabi yaşınız kaç peki? Valla aslında alımı çok olan bölüm hemşirelikdi artık oda fazla alım olmuyor
Evet o da düşüşte
19 yaşındayım
Biraz erken atılmak istiyorum boş boş durmak istemiyorum açıktayım çünkü şu an yani evde geçiyor zamanımın çoğu boş yere gibi geliyor bu bölümde ataması da düşük hemde açıktan şimdi daha çok alım olan bir bölüme gitmek istiyorum bilgisayar programlama hoş geliyor kulağıma
Sizce?
Kulağa hoş gelmesi malesef ki pek Önemi olmuyor ama iyi bir araştırma yapmanız hangi bölüm kpss den kaç puanla kapatıyor geçmiş yıllardan alımlar ne kadar oluyor o bölümden bunları yaparsaniz daha iyi olur bence
En çok alımlardan biri bu bölümmüş zaten araştırdım ve şimdi baktım atama puanına o da 87 en düşük
Sanırım ben özel bir yerde çalışsam iyi olacak
Moral bozmak yok elinizden geleni yapın zaten kismetse olur değilse olmaz
Haklısınız teşekkür ederim
Rica ederim
Uni oku uni
Önlisans kpss ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar