Arkadaşlar şimdi şöyleki benim nişanlımın aiesinin 4 sektörde faaliyet gösteren bir şirket grubu var.Truzm şirketine bağlı olarak çalışan trustik fakat küçük bir ilçede 5 yıldızlı bir otelleri parke taşı ve tuğla fabrikaları naranciye paketleme ve soğuk hava depoları tesisi var.Oralı değiller ama ticari olarak tanınıyorlar.İlçe yöneticileriyle görüşmeleri gerekiyor yani.Son kararnameyle ilçeye genç bekar bayan bir kaymakam atanmış.Hoşgeldiniz olarak telefon görüşmesi yapıldı bide odasına çiçek gönderildi şirketten ama nişanlım cuma günü ziyarete gidecek ve ne hediye alacağına karar veremedi.Yanlış anlaşılmayacak fakat değerli güzel bir hediye almak istiyor ne olabilir sizce ? ne uyguındur ?
Cevabın nedir?
+1 yılPorselen ya da cam kaliteli güzel bir biblo olabilir. Paşabahçede çok iyi şeyler var
010 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılAa evet çok teşekkür ederim demin basit olur gibi gelmişti ama limklerdekiler güzelmiş gerçekten onlardan söyliyimde onlardan bulabilirlerse alsınlar gerçekten sağol.
- +1 yıl
Rica ederim hiç basit değiller:) Yurtdışından gelen birçok devlet büyüğüne temsilciye dahi genelde ya Kütahya Porselenden ya da Paşabahçeden alırlar hediye:) Fiyatları baya yüksektir zaten. Kaymakamın bir maaşından fazla olan ürünler var:D Ama paşabahçe butiğe bakın normal mağazasına değil
- +1 yıl
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim inan sağol.Gerçekten nekadar güzel şeyler var.Hiç aklımada gelmemişti tamam kesin ordan aldrıracam.
- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim efenim, emrinize amadeyiz:D
- +1 yıl
Soran+1 yıl1.linki alıyorum gerçekten güzel :) Yorduk senide ama :)
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılohh miss gibi rüşvet koktu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalem olabilir. Malum bol bol imza atıyo.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltaze köy kaymağı hediye edebilirsin 1-2 kilo
02 Yorumla
Soran+1 yılSalakmısın arkadaşım sen tövbe ya.
Cevap sahibi+1 yılne alakası var.sor bakıyım google a ne çıkıyor gör öyle konuş.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne