En yakın arkadaşımın doğum günü. Kendisi tam bir başak burcu kadını. Acaba ona ne tür hediyeler alabilirim. Öneriniz nedir? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Başak burcuyum ve eğer yapmadıysan güzel bir öneri de bulunmak istiyorum.
Bir fotoğraf albümü alıp içine resimlerinizi çıkarıp koysan ve ona hediye etsen eminim çok sevinir. ya da ihtiyacı olan bir şey almalısın.
Daha önceden gezdiğimiz şehirleri ve yaptıklarımızı kocaman bir albüm yapmıştım ve çok beğenmişti bu yıl farklı bir şey yapmak istiyorum :)
Hmm anladım peki şöyle yap o zaman:-) ikinizin resminin olduğu bir çerçeve yap evde ya da al resminizi koy bu da onu çok mutlu eder:-) şeyde yapabilirsin üzerinde resminizin baskılı olduğu bir bardak mesela:-)
Cevap
3Cevap
Camasir suyu, cam sil, bulasik deterjani, cif, mikrofiber bez bunlari toplayip paket yaptirsan hos hediye olabilir. Hatta asik olur.
3 gün sonra benimde doğum günüm ve bende başak kadınıyım. Jsjdjdjdkkdkdkdlldldl. Ben hediye istemiyorum ya, o gelsin yeter❤️
Yaa mutlu yıllar <3
Çok teşekkürler 🌼
Ben bir başağm en güzel hediye misfir çocuğunun etrafa çikolatalı ellerini surmemesi olabilirdi veya etrafı dağıtmamasi
çamaşır suyuu tuz ruhu temizlik ürünü filan
Temiz kokular Parfum seti
Başaklar aşırı titizler annemden biliyorum bi düzenleyici alabilirsin temizlik hastası oluyorlar çünkü
süpürge:D
Çamaşır suyu
Atlet don çorap al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?