Merhaba mezun tmyim ve kampüs ya da odtülüler dershanesine gitmeyi düşünüyorum
sizce hangisi ve neden?
sizce hangisi ve neden?
Odtululer e gidersen para birikimi yap köşeye çünkü ordan çıktığında özel de gereksiz bir bölüm okuyacaksin. Türkiyenin en gereksiz dersanesi oranın Allah belasını versin leş biyer. Hocalara soru sormak için yerlere yaticaksin umrunda olmayacak onların. He vazgectigin anda sana birsürü beddua edecekler hazır ol bunlara. Gideceksen aynur tezis tavsiye edebilirim
Kızılay meşturiyette ayma otelin yanında küçük dershane var butik hocası çok iyidir istersen orayla bir konus
İsmini biliyor musunuz acaba?
Dersanenin adı küçük dershanesi diye geçer ve adı gibi gerçekten de küçük bir dershanedir. Matematik hocası var Adı Reşat Kılıçkaya. Çok iyi bir matematik öğretmenidir. dershane şu an devam ediyor mu bilmiyorum ama gidip kontrol etmekle bir zarar etmezsin diye düşünüyorum. İçine sinerse orada hazırlanabilirsin üniversiteye. Matematiğin iyidir umarım en azından temelin falan varsa avantajlı olur senin için
Galiba kapatılmış 😞
Kapatılmamamış ama reşat hoca şehir dışında olduğu için konuşamadık fiyat konusunda bir tahmininiz var mi acaba?
Orduya fındık toplamaya gitmiştir yine. Fiyat konusunda emin değilim ama 6000 ile 10000 arası diye tahmin ediyorum. İkna edebilirsen indirim yaparlar
Teşekkür ederim
Ben yaklasık 2 sene önce hazırlanmak için oraya gitmiştim üzüldüm kapatılmasına rica ederim
Cevap
1Cevap
Ankaraya gitmedim hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar