Yenilikçi fikirlere açık çalışanları sürekli güncelleyecek hayatı koordine edecek meslekler monotonlaşmaz sadece daha çok insana daha fazlasına ulaşma telaşı olur durur. Bu işlerde çok azdır kendi içinde devir daim yapar zaten böyle bir fikre sahibim ama gerçekleşmesi hayal gibi
Bir önceki soruna baktım, mühendislik giriş için yeterli. Saydığım sertifikalar bireysel alınca pahalı. Ya kalite konusunda uzman başlayıp o işyerinde belgeleri tamamlamali veya şansın varsa yetiştirilmek üzere bir belgelendirme firmasına girmelisin.
Anladım evet önceden mühendislik düşünüyordum ondan devam edersem daha kolay olur diyorsunuz daha iyi anladım evet belgelendirme firması daha iyi olur sormakta sakınca yoksa üniversite bu iş için önemli mi nerede okuduğumuz
Kesinlikle üniversite diplomasi şart. Özellikle bilgi güvenliği gibi IT konularında. mühendislik bir adım önde. Nerede okudugun sadece cv de göze hoş gelir, önemli olan güzel bir bölüm olsun ve çıktığında donanımlı ol.
Bütün meslekler monotonluktan uzaktır, o mesleği sevmesini bilene. Sen neyi seviyosun? Sevdiğin şey hangi meslek grubunun içinde yer alıyor? Doğru soruları sormak...
Savunma yapmanı anlayışla karşılıyorum. Sonuçta analizin sorunu cevaplıyor. Bu güne kadar 15 in üstünde meslekle uğraşmış biri olarak cevabımdan çıkardığın kıssa bir yol gösterici olmalı diyorum..
galiba okul öncesi öğretmenligi asla monoton olmaz. Çocuklar hergün yeni bir şeyler yapıyor. Kendilerini yaralamaya o kadar istekliler ki bence bordo bereliler formasyon alıp oö öğretmeni olabilir! 😂
Monotonluk beni boğuyor ama bazen ufak tefek komik olaylar oluyor. O yüzden çokta monoton değil, her iş monoton değildir bence farklı kişiliklerle tanıştığım sürece.
Yani olabilir de olmayabilir de denemeden bilemeyiz sonuçta. Her meslek bir süre sonra sıkıcılaşabilir. Önemli olan o işi sevebilmek sevdin mi sıkıcı şeyler bile çekilir hale gelir.
sporcu olmak, eğlence sektöründe çalışmak ilk anda kulağa hoş geliyor ama monotonluk mesleklerle değil ne yaparsanız yapın rutinlerle ilgili, biraz da sizin ruh halinize bağlı.
Git Honda servisinde danışman ol Birisi karımın bacağına cam açıkken rüzgar geliyor der. Duran arabanın önünde kayıp düşer bana çarptı der. Paramla alırım lan seni der. Bir süre sonra monotomluğu levye ile kovalayıp atabilrsin
Düşüncenize saygı duyarım. Fakat bana göre şöyle ki; Sevilmeden yapılan bir iş ne kadar eğlenceli bir iş de olsa isteksiz ve gönülsüz yapıldığı için monoton olur...
En İyi Cevaplar