Cevabın nedir?
+1 yılya bre gayret genşler, kendini genş hissedenler. umarim kötü gelenler yılıp pes etmez ya üzücü durum. diliyorum emeklerinin meyvesini lüpteden kişiler olmuştur. olmamişsa da canıniza minnet üzüşmeyin.
53 Yorumla- +1 yıl
😃😂
- +1 yıl
pozitif moral önemli öhöem.
- +1 yıl
Tabi tabi.. 😄
En İyi Cevaplar
+1 yılHemşirelik okicaktım sonuclardan sonra eldiven bile olamam
255 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Üzülme ya evinin hanımı olursun 🙄🤣
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılsözelden 375 ALDIM 37K dayım ne yapcam özel eğitim istiyodum
12 Yorumla- +1 yıl
Hallettim kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılAllah razi olsun dostum...
+1 yılSınava girmedim. Sınava girenlere geçmiş olsun 😃
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
51Cevap
+1 yılTercih vermeyecek ve verecek arkadaşlar ;
Gelen bölümler umarım istediğiniz bölümlerdir eğer değilse bile seçeceğiniz bölüm ister yüksek ister düşük bölüm olsun hiç fark etmez neyi seçerseniz seçin kendinizi yükselte bileceğiniz mutlu hissedeceğiniz bir bölüm seçin lütfen bu sınav hayatınızın tek dönüm noktası değil sadece kendinizi bir üst seviyeye taşımak için bir araç...
Her şey sizde bitiyor İnan’ın buna 🙏 ve ben sizlerin gerçekten kendiniz için doğru karar verip yükseleceğinize en içten inanç ve duygularımla inanıyorum başaracaksınız...
Tercih yapmayıp mezuna kalanlar lütfen pes etmeyin
Her şey her zaman yolunda gitmeye bilir
Belki çok eksiğiniz vardır veya şimdi her şey kafanızda daha da netleşti ama geç kaldım diyorsanız lütfen böyle demeyin...
Hiç bir şey için asla ama asla geç değil...
Sonuçlar açıklandı istediği yere girenleri tebrik ediyorum fakat
Giremeyenler üzülüp durmayın üzüntü elbette olacak lakin hayatınızın hayallerinizin önüne geçmesin...
Şimdi olmadı diye bir daha ki sefere olmayacak değil ki
Kendinizi tanıyın be eksiklerinizin üzerine gidin hepinize çok inanıyorum...
Çevreden gelen olumsuz konuşmalarıda kafanızdan silip atın!
Bu sizin hayatınız...
Hayalleriniz için lütfen 1 kere daha denemekten vazgeçmeyin hepinize bol şans ve sevgilerimle ❤️10 YorumlaÇalışmadan girdiğim için bir yorum yapmayacağım.
Çalışan kazanıyor zaten.11110 Yorumla- +1 yıl
Ben çok çalıştım ben geçemedim
- +1 yıl
Hayırlısı olsunnn
- +1 yıl
Evet memnun değilim @camelliaa
- +1 yıl
Geçemedim
- +1 yıl
@ferhatffg Çalışmadan geçtim barajı, neresi normal?
Çalışan nasıl geçemiyor anlayamıyorum. - +1 yıl
@camelliaa kaydırma yapmışım resmen ben mahvetmişim herşeyi
- +1 yıl
Hepsini birden kodlamadım kaydırmamak için yaptığımı kodlanmıştım iki soruyu aklıma karıştırmıştı onu bırakmıştım sonra yapıyım diye 2 soruyu kaydrmışım bir tanesini işaretlemeyi unutmuşum cevap anahtarlarıma baktım da gördüm
- +1 yıl
Stresten hepsini mahvetmişim 1 yılımı boşa harcadım
- +1 yıl
Ben ilk defa girmiştim hata yapmışım işte ağlıyorum şuanda ya neyse çare yok napacan
- +1 yıl
@ferhatffg Ailemiz de anlayış gösterse o zaman kafa rahat olacak ama anlayışsız insanlar olunca kafa o kadar rahat olmuyor maalesef.
- +1 yıl
Annem sürekli kazanamadım diye eleştirdi kafamın etini yedim
- +1 yıl
@ferhatffg Akraba falan hikaye, ailen önemli.
4 seneyi 1,5 saate sığdırmaya çalışıyoruz da anlamıyorlar. 😒 - +1 yıl
@ferhatffg benim de 4. Senem di 5. ye kalmayı düşünüyorum
- +1 yıl
@ferhatffg Vay be millet kaç senedir giriyor.
Halbuki ailem biliyor, annem sınav günü de şahit oldu öğrencilerle konuşmuş bazılarının 3. girişi falanmış ama sıra sana gelince farklı oluyor.
Benim hayatım sonuçta istemezsem hiç okumam.
Neyse herkesin hakkında hayırlısı olsun. - +1 yıl
Işte sorun da orda ben tıp okumak istiyorum hep kıyısından dönüyorum sıralamam 22k
- +1 yıl
Kaydırma yapmasaymışım ÖSYM 5 soruyu iptal etmesey miş 150 oluyor Muş kazanıyor muşum neyse böylesi hayırlı olcakmış
- +1 yıl
Ösym ye kızdım 5 soruyu iptal olmasa geçiyordum ya
- +1 yıl
Ama gidipte pişman olmak ger seferinde hukuk diş hekimliği felan geldi bir türlü 15k olamadim
- +1 yıl
@JeanneJacques Geldi ve hiçbirine gitmedin?
Yok arkadaş ya, valla ben bu öğrencileri anlayamıyorum. - +1 yıl
Anlamayacak bir şey yok ki binlerce insan var sırf gitmek için giden insan bir düşünür bu meslek bana göremi ben hayatım boyunca yapabilirmiyim sonra okul ya yarıda bırakıyorlar ya da bitirip yeniden sınava giriyorlar bn eğer çabam yeterli gelmemişse bu sene son kez kendimi adamaya hazırım çünkü biliyorum benim hayatımı sürdürmek istediğim meslek bu gidipte hiç ilgim olmayan şeyleri seçip belkide istemeyerekte olsa insanların hayatına yanlış dokunmak istemiyorum
- +1 yıl
@JeanneJacques Bunu bende diyorum beni zorla Laboratuvar Teknisyenliğine zorluyorlar da gitmek istemiyorum.
- +1 yıl
@ferhatffg Hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim yüzümüze gülsün
- +1 yıl
@Camelliaa Dik bir duruş sergile mahçup davranma senin kararlılığın karşında onlarda seni anlayacaktır ama aynı zamanda onları ikna etmeye çalış tabi duruşundan taviz vermeden
- +1 yıl
@JeanneJacques Ne yaparsan yap bazı insanlar anlamıyor.
Boşver. - +1 yıl
@ferhatffg Ben patladım mı fena patlıyorum, ortası biraz zor.
Karşımdaki kişinin tutumuna bağlı.
Neyse soru sahibine çok bildirim gitti. - +1 yıl
Bence bu benim kişiliğimin oturması ve kendimi iyi tanımam neler yapabileceğim ne kadar gücümün olduğunu öğrenmem için bir sınav , ibaretlere gelince beş vakit namazı kılmıyorum Niyetleniyorum ama bazen yarıda kalıyor
- +1 yıl
Sorun yok soru sahibinden yana ana baba günü oldu zaten soru 😄
Etkileşime devam 😄 - +1 yıl
Şansa denk geldim hangi birini okuyayım 😄
- +1 yıl
@ferhatffg Okur tabii, adamın sorusu yani. 😂
- +1 yıl
Şımartmayın beni 😄
- +1 yıl
@MünzeviBey Senin düşüncelerin nedir bu sınav ve sonraki süreç hakkında
- +1 yıl
@ferhatffg Boşuna Fenomen olmadık yani. 😏
- +1 yıl
@JeanneJasques Bir şey düşünmüyorum inşaat mühendisliğini okuyup bitirdim. Sınavla alakam yok :)
- +1 yıl
@MünzeviBey Anladım. O zaman meslek hayatında başarılar dilerim
- +1 yıl
@JeanneJacques Teşekkürler.
- +1 yıl
İş imkanı çok ama şu an çalışmıyorum dinleneyim biraz.
- +1 yıl
@ferhatffg Ne senesi Aralık ayından beridir.
- +1 yıl
@ferhatffg Maddi açıdan sıkıntım yok kardeşim.
- +1 yıl
@camelliaa fenomen nasıl olunur
- +1 yıl
@ferhatffg Hangi kategoride Fenomen olduğumu hâlâ fark edemedin mi?
Hakkımla oldum ben. - +1 yıl
@ferhatffg Hangi ketagorideki soruda konuşuyoruz şu an?
Yapmayın ya, Hey Allah'ım. - +1 yıl
Baktın mı la
- +1 yıl
@ferhatffg Camellilaa malına söylüyorum. Beyinsiz köpek kız! Hesabımı ne donduruyorsun! Salakkk
- +1 yıl
İki yüzlü şeytan
- +1 yıl
@ferhatffg ohhh
- +1 yıl
Kesss 7 görüş yorumu kaldırdıktan sonra hesap otomatikman askıya alınılıyor!
- +1 yıl
Gölgene lafım yok, o’da seni adam zannedip peşin’den geliyor..
- +1 yıl
Susunuz.
- +1 yıl
Hmm tamam kusura bakma. Ama başka bir seferde yaş nedeniyle şikayet etmiştiniz.
- +1 yıl
Aynen
+1 yılçok memnunum. şimdiye kadar aldığım en iyi sonuç. sadece gerçi 2 kez girdim. 2016 da ilk kez girmiştim. o zaman kolaydı sorular. şimdi daha zor ama istediğim yer hayli hayli geliyor. ben özelde olsa devlette olsa hukuk istiyordum ama olmadı yurtdışında okurum demiştim şimdi devlet hukuğa sondan belki girebilirim. özele barajım yetiyor ama hala yurtdışı düşünmeden edemiyorum. biliyorum ki belki denklik sorunu yaşayacağım bir okula gideceğim belki sorunlar yaşayacağım türkiyede çalışamayacağım herkes aptal ülkende okusaydın ya diyecek ama geri dönmeyi de düşünmüyorum ki
51 Yorumla- +1 yıl
Bende bunu zamanın da çok düşündüm ama şu denklik beni mahfetti
+1 yılBu olayın bu kadar basit olduğunu düşünen büyüklere mi yanayım? Lisede verdiğim emeklerin boşa çıktığına mı yanayım? Tekrar sınava girip yine başarısız olacağıma mı yanayım? Her şey de olduğu gibi eğitim sistemi de berbat. Bu ülkede yaşamak için tek bir nedenim bile yok, gerçekten o kadar canım sıkılıyor ki,4 yıllık okusam bile iş bulacağım kesin değil.
232 Yorumla- +1 yıl
Doğru valla
- +1 yıl
Aynen ya
+1 yılÇoğu arkadaşlar memnun değiller.
Tabi kolay değil.
Ümitlerini, hayallerini, geleceğini bir sınava bağlamak.
Rabbim gönüllerine göre versin inş.270 Yorumla
+1 yılGecemi gündüzüme kattım 1sene boyunca gezmedim eğlenmedim herkes gezip instaya story atarken ben hep hadi kızım diyip motive ettim kendimi. Okul 1. liğim vardı hakkımı yediler elimden aldılar 2. yaptılar. Uyumadan hap kullanarak 24 saat calistigimi biliyorum sonuç ne? mezun. Allah hepsinin cezasını versin bişey diyemiyorum
311 Yorumla- +1 yıl
@xledo mf sen
- +1 yıl
Bu şekilde çalışıpta yapamaman mümkün değil. Ya anlattığın kadar çalışmamışsındır ya da ilk 1k'ya girmeyi hedefleyip 10k falan yaptın ondan yakınıyorsun. Yapanlara soruları mı veriyorlar kardeşim neyi kastettiğinizi de anlamıyorum. Ben aynı senin dediğin gibi çalıştım birebir. Ve sonuç en boktan tıp ama tıp sonuçta çalışan yapıyor boş yapmayınız
- +1 yıl
Yalan söyleyecek değilim inanmak zorunda değilsin hadi eyw
- +1 yıl
30 senedir çıkan soruların hepsi internette, konular belli, 4 sene lise süreci ve ardında da eğer istersen daha sonra da girmek için sınırsız vaktin var. Buna rağmen bu tempoyla çalışıp yapamıyorsan büyük geçmiş olsun sorun seninle alakalıdır. Burda boş yere Allah şunun bunun cezasını versin diye artistlik yapma napsınlar adamlar sınavsız mı alsınlar okullara? Aynı sınava biz de giriyoruz demek ki çok değil doğru çalışman lazımdı.
- +1 yıl
Doğru çalışmanın nasıl olduğunu senden öğrenecek değilim Allah'a şükür beynim var düşünebiliyorum. İnsanlar hayatlarında sadece bu sınav için uğraş harcamazlar ben çok çalıştım Allah biliyor senin laflarına karnım tok aile sıkıntılarım oldu psikolojikmen çökmek ne demek yaşamamışsın bu yorumu yazdığına göre. Senin hayatın sadece sınav olmuş anladığım kadarıyla. Empati yoksunu insanlar her zaman bana itici gelmiştir. Ve sende onlardan birisin tıp kazanmışsın ama hayat tecrübesi kazanamamışsın. Gerçi bunu kazanamayan biri de prof. olsa ne yazar. Bu ülkenin sadece harıl harıl çalışarak tıp kazanan öğrencilerinin yanında empati yeteneğine sahip, ben böyle yazıyorum ama özünü bilmiyorum diyebilen insanlara ihtiyacı var. Senin gibiler boş.
- +1 yıl
Bu konu hakkinda konusabilirmiyiz
- +1 yıl
olur fark etmez benim için
Ben 3. deneyişimde istediğim bir bölüme gittim. Kendinizi üzmenize değmez. Yıllar sonra bu notlar aklınıza bile gelmeyecek. Hayaliniz için 1 yıl daha denemeniz gerekiyorsa yapın, 1 sene bu hayaliniz için bir kayıp değil aksine kazancınızdır. Sonuçta istemediğiniz bir bölümü okuyup istemediğiniz bir mesleği de yapabilirsiniz. Umarım gelecekte mutlu olursunuz.
20 Yorumla
+1 yılEvet çok memnunum belle beni ana sınıfı öğretmenliği
913 Yorumla- +1 yıl
Uuu benim bölümm
Hayırlı olsunn :) - +1 yıl
@Fosforlunlem teşekkür ederim hangi universetedesin
- +1 yıl
Boğaziçindeyin sennn hangi üniversiteyi düşünüyorsunn :)
- +1 yıl
@Fosforlunlem 18 Mart üniversitesi ve çok heyecanlıyım bu bölüm benim hayalim
- +1 yıl
Her ne kadar sonuç berbat gelse dee sizin adınıza sevindim kızçeler
- +1 yıl
Hayırlısı olsun bakalım
- +1 yıl
Senin adına çok sevindimm hayalin olan bir bölüöde okumak çok iyi :)
Hayırlı olsun :) - +1 yıl
@cans25 hayır çocuk gelişimi okumana berek yok
Yani ben düz lise çıkışlıyım , ama bizim sınıfta çocuk gelişimi okuyan kişiler de vardı, onlar daha avantajlı bence çünkü zamanında staj yapmışlar , ayhnı dersleri görmüşler az çok vs
Ama hiçbir fark yok aramızda çünkü ünideki ders daha teorik ve geniş :) - +1 yıl
Anasınıfı öğretmenliği hmm senden olur çocuklara iyi bakarsin sen be
- +1 yıl
Ben akademisyenlik düşünüyorum
Ama diper türlü de hiç sıkıcı değil, fitne düşğnmeyen masum minnoşlarla uğraşmaktan başka ne yapacaksın ki
+1 yılUmarım sonuçlar istediğiniz gibi olur.. Ama tercih yaparken, sevdiğinizden ziyade yükselebileceğiniz ve iş imkanlarını göz önünde bulundurun.. Kpss, atama vb. Asıl hikaye bundan sonra başlıyor..
54 Yorumla- +1 yıl
Ben böyle yapmayı düşünüyorum👍🏼
- +1 yıl
Başarılar 🙏🍀
- +1 yıl
Yol uzun desene
- +1 yıl
Yapcak bir şey yok başka imkan bırakmadılar
+1 yılÇalışmadan girdiğim için çok iyi bir puan beklemiyordum zaten. 😊
22 Yorumla- +1 yıl
Bu kötü sonuç aldığın anlamına geliyor. Sağlık olsun.
- +1 yıl
Tesekkür ederim 😊
+1 yılBu sonuçlar benim icime hic sinmedi sinav tekrar edilsin
76 Yorumla- +1 yıl
@ferhatffg yok sinav tekrarir
- +1 yıl
Sınav tekrar sayılsın
+1 yılYks ney la😁😃😗 ben ÖSS oys gitmiştim baya güzeldi her sene sınav adımi değişir tyt yks
Sınav sistemi zaten bozuk üniversiteler bölümlerde kontenjan doldurmak için puan düşer ama mezun olunca işsiz 😁10 Yorumla
+1 yılYa ya ne demezsin o kadar memnunum ki nereyi yazsam diye düşünüyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Bici Bici yiyene kadar çalışsaydınız hanımefendi. :)
- +1 yıl
Hayırdır yemegimde gözün mu var 🤣
- +1 yıl
Estağfirullah ne haddime.
- +1 yıl
Sorun değil açıktan okuyacam için herşey geliyor
- +1 yıl
Umarım her şey gönlünce olur.
- Eğitim & Kariyer konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılSınava girmem gerektiği için girdim. Dil ve sayısal beni bir hayli zorladı. Çalışan yapıyor zaten ama umarım herkes güzel bölümlere gider. 🙏
30 Yorumla
+1 yılŞu ana kadar memnun olana rastlamadım sabahtan beri kimle konuşsam kazansa bile hoşnut değil , hoş bu ülkede buna şaşırmamak lazım...
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılhiç memnun değilim. bu sene 2. kez girdim. bu sene geçen seneye göre çok daha fazla net yapmış olmama rağmen sıralamam geçen senekinden daha düşük. istediğim hiçbir yer hatta bölüm bile tutmuyor.
10 Yorumla
+1 yılbeyler 100 almışım sınavdan iyi mi 100 PUAN YAZiYOR
YERLESTiRME SiRASiNA DA ÇOK YÜKSEK SAYiLAR GiRMiŞLER OKUYAMADIM BiLE O DERECE iYi GELDi. NERELER TUTAR.12 Yorumla- +1 yıl
100 herkese temel olarak verilen puan hiçbir şey yapmadan boş çıkmış olamazsın az dalla
- +1 yıl
@oylesinebircanlı hayırlı olsun
+1 yılBir çok gencin hakkı yenmiş bana kalırsa yanlış sayım çok fazla.
622 Yorumla- +1 yıl
Benimde hakkımı yediler
- +1 yıl
@bengisahin007 neden
- +1 yıl
@zehraesim kaydırma olabilir mi
- +1 yıl
Çalışmayanlar geçiyor çalışanlar geçemiyor çok saçma bir sistem var ya eğitim sistemi berbat @escape123
- +1 yıl
@escape1234
- +1 yıl
Bende öyle yapmıştım gerçi
- +1 yıl
@zehraesim bir yanlış varsa itiraz edin
- +1 yıl
Aonis ne ya
- +1 yıl
@bengisahin007 üzülmeyin ya
- +1 yıl
Kaydırma yapmışım resmen ben mahvetmişim ya kendimi 🥺😳🙁
- +1 yıl
Yoo yaptıgımda hep işaretlemiştim kaydırma yapmıyım diye
- +1 yıl
Bende en son dikkatle bakmıştım kaydırma yaptım mı acaba diye gözümün ucundan geçmiş görmemişim
- +1 yıl
Doğru yaptıgım 5 soruyu da iptal etmişler teşekkürler ösym
+1 yılYarın açıklanmayacak mıydı? Herkes için hayırlısı olsun
41 Yorumla196 yla barajı gecmisim ama sözel puanida 241 yaziyo bu ne oluyo tam olarak anlayabilmis degilim acikcasi
26 Yorumla- +1 yıl
Eşit ağırlık sayısal sözel ayrı hesaplanıyor demek ki 2. Oturumun sözel kısmını daha iyi yapmışsın anlaşılmayacak bir şey yok
- +1 yıl
Sıralama ve puana göre tercih yapacaksın faydası o
İki bölüm arasında kaldım. Çeyiz mi hazırlasam kefen mi?
30 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılmemnunum girmedim dolayısıyla puan falan vermediler, girsem de puansız kalsam üzülürdüm. o kadar emek verdik.
10 Yorumla
+1 yılSınava girmedim üniversite okudum, zaten üniversite okumak artık lüks değil okuduktan sonra insanlar işsizlik çekiyor
10 Yorumla
+1 yılGastronomi istiyordum bu puanlarla kepçe bile olamam.
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılYakınlarımdan sınava girenler oldu. Baya memnunlar. İlk 8 bin falan 🧿
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç begenmedim
Acilen eğitim sisteminin değişmesi lazım
Onu da artık ben kıytırık bir üniversite bitirdikten sonra yaparlar
Siz öğrencileri harcamaya devam edin!
Sabah 5 den beri uyuyamıyorum gözüme uyku girmedi21 Yorumla- +1 yıl
Eğitim allak bullak oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşağıda bir sürü sonuç puanı yazıyor biz bunların hangisine göre hareket edicez allah için ya zkcockzjxj
31 Yorumla- +1 yıl
Allak bullak olmuş
Meslek yüksek Okullu şakın okumayın arkadaşlar ben şu an o durumu yaşıyorum. Önlisans mezunuyum kendimi meslekte yararlı hissetmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılSeneye artık inşallah bekledigim gibi olmadı ama olsun yapacak bir şey yok umudumu kaybetmeyecegim
10 YorumlaTyt yerleştirme puanım 220
Ayt sözel yerleştirme puanım 254 tabiki sözel bölümlerin en kötüsü 265 den başladığı için bana açıköğretimden yolları göründü01 Yorumla
+1 yılBen okuduğum bölümü bıraktım seneye gireceğim alt tarafı bir sınav mutlu olmak var hayat devam ediyor işte tek sıkıntı para onada diyecek lafım yok babamın cebine bakıyorum buda hoşuma gitmiyor
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılÖylesine girmiştim sayısaldan 69 bin çekmişim. Bir işime yaramadı ama memnunum 😂
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKAYIT YAPTIRMAYACAKSANIZ O BOLUMU YAZMAYIN KUL HAKKI YIYORSUNUZ
20 Yorumla
+1 yılSınav yenilensin diyen arkadaşlara sesleniyorum siz kötü yaptınız veya barajı geçemediniz diye puanı iyi olan insanlar bir daha sınava girmek zorunda değil.
20 Yorumla
+1 yılÇalışmadan girdim zaten beklentim yoktu üniversite okuduğum için ama yinede gayet iyi geldi
20 Yorumlaendüstri ürünleri tasarımını isteyerek yazdım ve dün okuduğum yerlerde bazıları olumsuz yazılar yazmış peki sizin düşnceleriniz neler
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 373 cevap paylaştı. Sözelde 2700. oldum ama kariyer yapabileceğim bir meslek yok. Böyle sistem olmaz olsun.
20 YorumlaÇalışmadan girdim 161 puan aldım okulda ekledi 200 oldu bakalım bir yere yerlesebilecek miyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl254 sözel puanım var edebiyat öğretmenliği istiyorum hangi şehirler gelir
111 Yorumla- +1 yıl
hüç biri gelmez
Cevap sahibi+1 yıl@seeteskdda9292 nerden biliyon be
- +1 yıl
edebiyat öğretmenliği taban puanları 310 dan başlıyor ordam biliyorum canım
Cevap sahibi+1 yıl@seeteskdda9292 bizim şehirde 260 puandan basliyo cınım kendi şehrine göre konuşma
- +1 yıl
öylemi canım ozaman bende gelebilirim sizin şehire 😂
Cevap sahibi+1 yıl@seeteskdda9292 deli misin ya
- +1 yıl
yoo bende sözelden girmiştim o civarda geldi benim puanda ondan diyorum
Cevap sahibi+1 yıl@seeteskdda9292 siralaman kaç
- +1 yıl
530 bin canım
- +1 yıl
Her an yerleşme şansın olur
Cevap sahibi+1 yıl@escape1234 inşallah olur
+1 yılHerkes berbat diyo lan güzel geçen yok mu mu aranızda
00 Yorumla
+1 yıl385 almışsım sayısal dan sizce ne okuyayım
13 Yorumla- +1 yıl
Okuma boşver evinin kadını çocuklarının anası ol 😃
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Bilmem öyle içimden geldi dedim 😄
+1 yıl:) öyle böyle çalışmama rağmen güzel geldi tercih yapıp seneye tekrar gireceğim herkesin hakkında hayırlısı olsun :)
10 Yorumla
+1 yılsadece 1 ay çalışarak 272 eşit agırlık puanı aldım, memnunum çünkü 2. ünv olcak :)
20 Yorumla
+1 yılHayır değilim barajı geçemedim mezuna kaldım gerçi ilk defa girmiştim
21 Yorumla- +1 yıl
Sınav yenilensin ya memnun değilim 100 TL boşa gitti lan
+1 yılSistem mağdurlarıyız anasını satayım
60 Yorumla
+1 yılBen yks ye falan girmedim ama sürekli bildirim alıyorum
00 YorumlaÇok kötü tıbbı görüntüleme istiyodum anca acil çağrı olurum
12 YorumlaDeğilim ama idare etcez
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok kötü 143 puan aldım ama hiç çalışmadım ayrıca dışarıdan okuyordum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBasari puanı ile 150 yi geçer miyim
+1 yılGarsonluk beni bekler
31 Yorumla- +1 yıl
Nerdee
+1 yılHemşirelik okicam inşallah tercihlerimi yaptım 😊😊
00 Yorumla
+1 yılAskerlik yolu göründü. : (
20 Yorumla
+1 yılKpss sonucunu bekliyorum
20 Yorumla
+1 yılÇok kötü memnun asla degilimm
21 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı
+1 yıltam puan bekliyordum neredeyse ama alamadım.
20 Yorumla
+1 yılSınav tekrar sayılsın Acilen...
20 Yorumla
+1 yıl3 sene girmiştim sınava okul bitti iş yok 😀
21 Yorumla- +1 yıl
😁😁😄😃
Genç kardeşlerim için hayırlı olsun
20 Yorumla
+1 yılHiç memnun değilim allah belanızı versin teşekkür
40 Yorumla
+1 yılEvet tytden geliyor istediğim bazı yerler
10 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > YKS sonuçları açıklandı. Aldığınız sonuçlardan memnun musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler