YKS2026 Yks sonuçlarınız nasıl? Memnun musunuz? batko Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Mühendislik düşünenler bana yazabilir Güncellemeler+1 yıl Güncel Yks sonuçlarınız nasıl? Memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları YKS Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Berrynice Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hemen yazın arkadaşa ne gibi bir yardim yapacak merak ettim 1 0 Yorumla
özge08 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Pek memnun değilim ama çok da kötü değil 0 5 Yorumla batko +1 yıl Tercih yapacak mısın Yorumla özge08 +1 yıl Yapıcam Yorumla batko +1 yıl Mesaj atsana bana Yorumla özge08 +1 yıl Neden Yorumla batko +1 yıl Fikir alışverişi Yorumla
selenatorsari Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Ne mühendisligi okuyorsun ki 0 1 Yorumla batko +1 yıl Mesaj atar mısın Yorumla
Gelduamol Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Berbat, memnun değilim... 0 7 Yorumla batko +1 yıl Kaç geldi Yorumla Gelduamol +1 yıl Sıralamam 1 mil. Kaç geldiğini söylememe hiç gerek yok bence nsnwn Yorumla batko +1 yıl Tercih yapacak mısın Yorumla Gelduamol +1 yıl Hayır Yorumla batko +1 yıl Mesaj atsna bana Yorumla Gelduamol +1 yıl Sebep? Yorumla batko +1 yıl Sohbet ederiz Yorumla
KupaKızı03 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Hayır tabiki 195k geldi 0 6 Yorumla batko +1 yıl Tercih yapacak mısın Yorumla KupaKızı03 +1 yıl Evet Yorumla KupaKızı03 +1 yıl Senin kaç geldi Yorumla batko +1 yıl Ben geçen sene girdim Yorumla KupaKızı03 +1 yıl Zamandan bağımsız sordum Yorumla batko +1 yıl Mesaj atar mısın bana Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Hayır hiç memnun değilim 0 4 Yorumla batko +1 yıl Kaç geldi Yorumla Aleyna12212 +1 yıl Söyleyememmm o kadar kötü Yorumla batko +1 yıl Özelden yaz istersen Yorumla Aleyna12212 +1 yıl Yoo gerek yok Yorumla
minnakımbenn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Hiç memnun değilim beklediğimden kötü geldi 😔 0 0 Yorumla
Birgezegen11 Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 92% +1 yıl Değilim :/// 0 3 Yorumla batko +1 yıl Tercih yapacak mısın Yorumla Birgezegen11 +1 yıl Evet Yorumla batko +1 yıl Mesaj atsna bana Yorumla
thappy07 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl Değilim. 0 2 Yorumla batko +1 yıl Tercih yapacak mısın Yorumla thappy07 +1 yıl Hayır. Yorumla
Dünyaboşdurmakoş Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Evet memnunum 1 8 Yorumla batko +1 yıl Ne yazmayı düşünüyorsun Yorumla Dünyaboşdurmakoş +1 yıl Denizcilik, veterinerlik, mimarlık bunlardan birini Yorumla tatlidelikanlii_ +1 yıl Senden çok iyi bir veteriner olur yalnız 😉👌🙃🙏 Yorumla Dünyaboşdurmakoş +1 yıl @tatlidelikanlii_ teşekkür ederim Yorumla tatlidelikanlii_ +1 yıl Rica ederim 🙃🙏 Yorumla batko +1 yıl @Dünyaboşdurmakoş bana mesaj atsna Yorumla Dünyaboşdurmakoş +1 yıl Neden Yorumla batko +1 yıl Fikir alışverişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hemen yazın arkadaşa ne gibi bir yardim yapacak merak ettim
Pek memnun değilim ama çok da kötü değil
Tercih yapacak mısın
Yapıcam
Mesaj atsana bana
Neden
Fikir alışverişi
Ne mühendisligi okuyorsun ki
Mesaj atar mısın