Ben anlayamıyorum neden müfredattan evolüsyonizm (evrim teorisi) çıkartılıyor da diğer sonunda -izm takısı olanlar çıkartılamıyor?

Abolisyonizm, bulyonizm, dedüksiyonizm, ebiyonizm, falsifikasyonizm, histriyonizm, ideasyonizm, jenerasyonizm, kapitülasyonizm, liberasyonizm, matürasyonizm, negasyonizm, obliterasyonizm, perfeksiyonizm, reaksiyonizm, saltasyonizm, transaksiyonizm, utilizasyonizm, ünifikasyonizm, verifikasyonizm, adaptasyonizm, deflasyonizm, edükasyonizm, fraksiyonizm, illüzyonizm, justifikasyonizm, koalisyonizm, likidasyonizm, mastürbasyonizm, obskürasyonizm, persepsiyonizm, redüksiyonizm, segregasyonizm, transfigürasyonizm, akselerasyonizm, dejenerasyonizm, ekspresyonizm, füzyonizm, izolasyonizm, kojitasyonizm, lokalizasyonizm, mutasyonizm, obstrüksiyonizm, pozisyonizm, reentegrasyonizm, sirkülasyonizm, transformasyonizm, annihilasyonizm, deklarasyonizm, empresyonizm, kolaborasyonizm, oküpasyonizm, prefigürasyonizm, reflasyonizm, sitüasyonizm, transgresyonizm, aplikasyonizm, delegasyonizm, enflasyonizm, koleksiyonizm, operasyonizm, prevarikasyonizm, regresyonizm, siyonizm, transkültürasyonizm, asimilasyonizm, demarkasyonizm, enjeksiyonizm, komparasyonizm, proaksiyonizm, rehabilitasyonizm, solisitasyonizm, transliterasyonizm, aspirasyonizm, depresyonizm, enkorporasyonizm, komplikasyonizm, probasyonizm, rejeksiyonizm, spekülasyonizm, transmutasyonizm, determinasyonizm, enstitüsyonizm, kompozisyonizm, prodüksiyonizm, reküperasyonizm, stagnasyonizm, transpresyonizm, devalüasyonizm, entegrasyonizm, kompresyonizm, progresyonizm, renovasyonizm, strüktürasyonizm, transvalüasyonizm, difüzyonizm ve daha aklıma gelmeyen katrilyonlarca sonu -izm ile biten akımların müfredattan çıkarılmasını istiyoruz. Herkes duysun! Belki de bu sonu -izm ile biten akımlar yeryüzüne yayıldığı için Allah dualarımı kabul etmiyor. Ben iş başvurusu yapamıyorum. Ben yıllardır evde kaldım. Evolüsyonizm'i çıkardıkları gibi diğer -izm'leri de çıkarsalar sizce güzel olmaz mı? Keşke evolüsyonizm'e yaptıkları gibi diğer -izm'lere de aynısını yapsalar... Kelimelerin son 6 harfine dikkat edin. Genelde akımlar son 6 harfle biter. Lütfen Allah rızası için küfür etmeyin, hakaret etmeyin. Bıktım, usandım falan yazmayın çünkü bu soru sayfası değil, şikayet sayfası. Sadece benim dediklerime uyun. Kibarca, nazikçe konuşun. Vaktinde yorum yazın, erteleyince benim psikolojim bozuluyor. Sinir krizleri geçiriyorum, doktora gidiyorum. Bu -izm'ler var oldukça ben asla çalışamayacağım. -izm'lerin hepsi puttur. Ebu Hanzala hoca haklı. Allah katında tek hak din İslam'dır. -izm'leri şeytan uydurmuştur. Pis şeytan. Bu -izm'lerden kurtulmanın yolu yok mu? Ne olur bana cevap verin, dayanamıyorum artık! Evolüsyonizm kalktı yıllar önce müfredattan, diğer -izm'ler kalkar dedik hiçbiri kalkmadı maalesef. Evolüsyonizm bir sapıklıktır. Haşa insanların maymunlardan türediği sanılan sapkın bir görüştür. Biz Hz. Adem ve Havva'dan geldik. Biz maymun değiliz. Biz insanız. Umarım bu soruyu adam gibi yanıtlayan mangal yürekli bir insan çıkar. Neyse bu konu burada kapanmıştır. Hadi size iyi günler. Şimdi perde kapatılsın... Hoşça kalın.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben anlayamıyorum neden müfredattan evolüsyonizm (evrim teorisi) çıkartılıyor da diğer sonunda -izm takısı olanlar çıkartılamıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Niye hiç yorum yok ki ben anlamış değilim. İnsan buraya bir yorum atar.
Ben anlayamıyorum neden müfredattan evolüsyonizm (evrim teorisi) çıkartılıyor da diğer sonunda -izm takısı olanlar çıkartılamıyor?
Cevapla