Türkçe öğretmenliği okuyup aynı zamanda açıköğretimden Sosyal Hizmetler okusam zorlanır mıyım?

23 yaşındayım. Bu sene Türkçe öğretmenliğini kazandım ama bırakmak zorunda kaldım. Okulda kaydım duruyor ama oraya dönmek istemiyorum. Şimdi ise Sosyal Hizmetler okumak istiyorum ama puanım yetmiyor, ancak açıköğretimden okuyabilirim. Kafam çok karışık.

Acaba başka bir yerde Türkçe öğretmenliği okuyup aynı zamanda açıköğretimden Sosyal Hizmetler okusam zorlanırım.

Bir de; harçlar yüksek ikinci üniversite için, ondan korkuyorum. Sadece Türkçe Öğretmenliği okusam, bu kadar sene kaybım olunca soğudum. Türkçe'den ders veriyorum, üniversite ve KPSS sorusu hazırlıyorum ama öğretmenlikten soğudum yani. Bir de; Osmanlı Türkçesi'ni hiç yapamıyorum.

O yüzden; bir de Türkçe değil de Sosyal Bİlgiler Öğretmenliği yazsam, aynı anda Sosyal Hizmetler okusam açıktan diyorum.

Son olarak da; asgari ücretle bir işe gireyim, hem çalışıp hem de Açıköğretim Sosyal Hizmetler okuyayım, mezun olduktan sonra da Sosyal Çalışmacı olayım diyorum.

Anlayacağınız; kafam beynim iyice çorba oldu. Bir yandan çok geç kalmış olmam, bir yandan bunlar... Ne yapacağımı şaşırdım. Canım çok sıkkın. Lütfen yardımcı olur musunuz? :(
Türkçe öğretmenliği okuyup aynı zamanda açıköğretimden Sosyal Hizmetler okusam zorlanır mıyım?