Okul başarısı, hayat başarısını garantilemiyor. Her ne kadar ülkece okul eğitimine önem versek de, bence hayat tecrübesi ve sokaklarda kendini geliştirmek daha önemli. Siz ne düşünüyorsunuz? Hayatı okulda mı öğrendiniz, sokakta mı?
Okulda insan bir şey öğrenmiyor ki hayata dair. Okulda öğrenilenlerin neredeyse hepsi okul kapısından çıktığın an ileride hiçbir işine yaramayacak gereksiz ve kalabalık bilgiler. Hayatı ancak zorluk çeken, aç kalan, akşama evine ekmek götürmeyi düşünen kişiler gerçekten öğrenebilir. Onun dışındakiler sadece yaşıyordur...
Başka okullarda kısmen hayatta lazım olan şeyleri öğretselerde türkiyede malesef öyle birşey yok ezberleyebilen en başarılısı oluyor sokakta öğrenilir hersey
ikisinde de okudumda çalıştımda. ilk işe ilk okulda babamın yanında başladım. sonra ilk 15 yaşımda bir kitapçıda çalıştım ünide çalıştım. şimdide çalışıyorum.
Okul okumak herzaman ve herzaman sokakda olmakdan daha iyidir. İflim irfan sahbi olmak güzeldir. Sokak ise okusanda okumasanda illaki öğretir. İllki geçersij o soklardan en güzeli okumuş olarak geçip gitmek
En İyi Cevaplar