Bazı sanatçılar ve ünlüler çocuklarını okula göndermek yerine özel ders almasını sağlıyorlar. Sizce bu ne kadar doğru? Yararları ve zararları ne olabilir?
çocukların sosyalleşmesi adına örgün eğitim gereklidir. farklı kültürler bir araya gelerek paylaşımlar sonucu zenginleşir. bizim Türk kültürünün zengin olmasının temelinde bu vardır. ayrıca, toplum kurallarını öğrenmenin bunu yaşayarak tecrübe etmenin, paylaşmayı öğrenmenin yegane yolu da örgün eğitimden geçmektedir.
cocugu ne tek basına anne-baba ne tek basına cevre nede tek basına ogretmen yetıstırebılır, hepsının koordınasyonu sart.. hepsının hakım oldugu konular ve anlar baska.. hayat sadece egıtımden ıbaret degıldır.. acalım! cocuk muazzam matematık bılıyordur ama tuvalet kulturu ıgrenctır!!
Örtün eğitimin artık yeterli olduğunu düşünmüyorum örtün eğitimle yetişen milyonlarca insanımız var ama eğitimli olup olmadıkları tartışılır benim elimden gelse çocuklarıma özel eğitim vermek isterim açıkçası 😊
Asosyal olmaları işten bile değil. Dahası kibire kapılabilirler. Bir diğer husussa insanlardan uzak kaldıkça ilerde bir gün hayatla yüzleşmeye başladığında hayat zor gelebilir. Psikolojik rahatsızlıklar yaşayıp intihar edebilir
Dost sandıklarımın arkamdan nasıl bıçakladığını Yemek yememen gerektiğimi Derslerine çalışmazsam bir dikim olamayacağımı Karşı cinse açıldığım anda sapık biri olduğumu Param olmaz ise aç kalacağımı İnsanların yalan söylemenin sınırlarını ne kadar genişletebilceğini Arkadaşsız, sevgilisiz, sosyallik olmadan ders çalışarak anca düzgün yaşayabileceğimi öğretti bana örgün eğitim.
sonuçta yine okuyolar Ne farki var ki ozaman herkes açık öğretime kaydettirsin dimi ama 😁😂😂 ama her yerde geçerli oluyor mu ki açık öğretim diplomaları d3nklik açısından
En İyi Cevaplar