Artık sevgi kalmadi ki meslekte askta sana hangi imkanlari en geniş ve kaliteli sekilde sunuyor buna bakılıyor bırak aski evlilik bile boyle kurulurken...
17 Yorumla- +1 yıl
beş parmağın beşi de bir değil ki😊
- +1 yıl
sen bilirsin ama bu dünyada seven insanlar var hala. Önemli olan onları görebilmekte.
- +1 yıl
İnşallah ben de görebilirim
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılBizim ülkemizde mesleği sevmekten ziyade iş bulduğu ve çalistigi icin mutlu olanlar cok genelde.
460 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılGezginler mutludur bence. Gezgin olmak isterdim.
10 Yorumla
Danscılar.
27 Yorumla- +1 yıl
Ona ne şüphe. Özellikle zumba♥️
- +1 yıl
ilerde zumba öğrenmeyi çok istiyorum acayip mutlu eden bir şey ya
- +1 yıl
bana kalsa ölene kadar zumba yaparım😂öyle bir sihir ki yapınca bütün kötü olayları unutuyor insan. Müziğin akışına bırakıyorsun kendini ve ritme göre dans ediyorsun. Evde yapmaya çalışıyorum inşallah gelişir😀
- +1 yıl
teşekürler♥️bu işin de üstesinden geliriz inşallah😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mesleğim kalite yönetimi, gayet memnun ve mutluyum
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılİşini severek yapan her insan mutlu gadası
30 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılSu an motor kullanarak para kazaniyorum.
Ve gercekten calistigimi hic dusunmuyorum.
Geziyorum surekli.
Gezerken rahat rahat hayallere dalip, dusuncelerimde suruklenebiliyorum.
Riski, tehlikesi, zorluklari , yagmurlu hava gibi bazen cekilmeyen yanlari oluyor ama genel olarak mutluyum.
Okudugum bolumler ile ilgili xalissaysim o zaman gercekten xalistigimi dusunurdum.
Boyle benzer isleri ancaj kendime ait is olursa kosturmayi dusunuyirum..
Bir de dans ederken kendimi iyi hissediyorum.
Bununla ilgili turizm de vs calisarak da para kazanip cok guzel de eglenip keyif alabilirim ama su an yaptigim is kadar da rahat olamam cunku cok cikar/haksizlik tiksinc durumlar da donuyor.
Ergen olsaydim cazip yonleri de olurdu fazlasi ile fakat su an manevi yonden de engeller var.
Ustelik gonlumuz de dolu 😇
Bir de esas istedigim ve dusundugum daha rahat olup daha fazla para kazanma yollari..
Bunun icin de kafam da dusunceler var ama biraz cesaret biraz girisim, hareket vs yogunluk veremiyorum..
Benim maddi anlamda hayallerimi kisa zamanda gerceklestircek bir konu bu TİCARET !!
Yine de memnunum su an motor kullanarak para kazanmaktan :)10 Yorumla
+1 yılGünde 12 saat çalışıyorum ve sorumluluklarım fazla aldığım maaş ayda toplam para asgari ücret mesai ücreti yok birşeyi Yok özgürlüğüm elimden alınmış sabah 7 yollara düşüp akşam 10 da evde olmaktan başka birşey hatırlamıyorum 3 senedir hayattan bezdim bu genç yaşımda ailem zor durumda olmasaydı şey yapsalar asla bu şartlarda calismazdim haksızlığa tahammulum kalmadı Türkiye'de yaşanmaz alım gücü sıfır
20 YorumlaSevdiği mesleği yapmak isteyen sayısı oldukça düşük. Çünkü kendi alanında iş bulamadığı için farklı alanlara farklı ücretlere mecbur kalmaktadır. Aile kurmuş kişilerde bu daha vahim durumdadır. Etrafımızda birçok örnek söz konusu, ülkenin hali ortada anlayacağız ;VAHİM..🤫
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMizacına uygun mesleği yapanlar...
Ben bir çok mesleği seviyorum ama bir çoğu bana uymuyor mesela... 😊20 Yorumla Yazılımcıyım. Mesleğimden gayet mutluyum. Kazanç seviyesi olarak da yazılımla uğraşan insanların geliri genelde oldukça yüksek. Mesleğimi genç arkadaşlara öneririm.
111 Yorumla- +1 yıl
Ybs okumak mantikli midir sizce?
- +1 yıl
Elbette. Ancak iki noktaya dikkat etmelisiniz. Birincisi; eğer hedef yazılımsa öncelik her zaman bilgisayar ve yazılım mühendislerindedir. O yüzden YBS okuyacaksanız yazılım gelişimi büyük ölçüde sizin kişisel gelişiminize bağlıdır. İkinci önemli nokta ise okuduğunuz üniversitenin markası. Örnek vermek gerekirse Boğaziçi'nde yönetim bilişim sistemleri okumakla, yok nişantaşı yok bilmemne gibi çakma semt üniversitelerinde, ya da içinde akademisyen bile olmayan küçük illerdeki devlet üniversitelerinde bu bölümü okumak intihardır. Yüksek ihtimalle işsiz kalmak ya da piyasada asgari ücret dolaylarinda 3-5 kuruş maaşa sürünmek istemiyorsanız bunlara çok dikjat edin.
- +1 yıl
Balıkesir büyük bir şehir. Aynı zamanda Marmara bölgesinde. Bursa, Kocaeli, İstanbul, İzmir gibi endüstri ve bilişimin güçlü olduğu birçok büyükşehrinde ortasında. Üniversitesi de eski, bilindik bir kent üniversitesi. Marka açısından bir problem yaratmaz. Ancak içindeki akademisyenleri ve mezunlarının ortalama yabancı dil seviyelerini bir kontrol edin derim.
- +1 yıl
Nasil kontrol edeceğim ki😄 ya size bir sey sormak istiyorum tavsiyenize ihtiyacım var bayagi bir bilgilisiniz😊 ben saglik okuyordum bıraktım. Şu an ucak hostesliği düşünüyorum kazanci falanda cok iyi 2 yilda mezun olup ise başlayabiyorum yuksek maasta. Ama kararsizim 4 yil ybs mi okusam ama matematiğim biraz zayif, yoksa seyehat işletmeciliği ve turizm rehberliği okuyup hem turist rehberi hem hostes olma sansim oluyir 4 yil okuyunca ama yaşım 20 zaman kaybetmek istemiyorum sizcee tavsiyeniz nedirr?🙏
- +1 yıl
Yazılım konusu sizin elinizde. Özellikle yapay sinir ağları (neural networks) ile makina öğrenmesi üzerine eğilmenizi tavsiye ederim. Bu konuda ilk etapta pure Javascript ve Phyton gibi dilleri öğrenmek size büyük katkı sağlar. Daha sonra Node. js, Angular. js vs gibi Javascript kökenli dil ve frameworkler ile mikroservis mantığıyla çalışan çok katmanlı ve multi-language tasarıma sahip mobil projeler geliştirerek, hadoop elasticsearch vs gibi big data teknolojilerini uygulayarak, Redis gibi caching, MongoDb gibi nosql veritabanı kullanım yöntemleriyle ya da Docker-Kubernetes gibi ölçeklendirme teknolojilerini projelerinize uygulayarak cv nizi süsleyebilirsiniz. Bu teknolojileri kullanarak ve iyi seviyede yazılım teknikleriyle harmanlayarak gelecekte giremeyeceğiniz bir yazılım firması yok.
- +1 yıl
Allah razı olsun yeni şeyler öğrenmiş oldum😂
- +1 yıl
Ankarada YBS hangi üniversitede okunur sizce? Baskent mi yoksa YBU mu? Bana en yakini Baskent. Yabanci dilim de iyidir.
- +1 yıl
Peki tesekkurler :)
+1 yılÖğrencisin sanırım ve bırakmak gibi bir niyetinde yok belliki ama meslek de değil ki o keşke meslek olsaymış :D
24 Yorumla- +1 yıl
sadece işine severek yapanlar için söylemiştim onu😀
- +1 yıl
Tamam yani ben okey anlaştık
- +1 yıl
tamam o zaman işini severek yapan adam. Şimdiden iyi sahurlar ve iyi geceler🖐
- +1 yıl
Teşekkürler sizede
Soruyu sorup cevabı açıklamada vereni de ilk kez görüyorum 😃
11 Yorumla- +1 yıl
ucu açık bir soruydu
Hayatta yapamam ben çok hiperaktifim derdim 6 7 aydır muhasebeciyim canım çok sıkılıyor
12 Yorumla- +1 yıl
en kötü meslek😐😐
+1 yılSevdiğiniz mizacınıza uygun sizi geliştiren ve kimseye boyun eğmeden yaşayabilmenizi sağlayan meslek en ideal meslektir. Böyle kaç tane meslek var derseniz sayılıdır...
20 YorumlaSevdiği mesleği yapıp insanlara yararının dokunduğunu görmenin verdiği hazzı yaşamasamda yaşamayı ümit ederek o günleri bekliyorum. Hissedilen en güzel duygulardan.
20 Yorumlaİyi para kazanan mesleğini seviyor vizyonsuz bir ülkeyiz o yüzden fark yaratamıyoruz
Gelir esitsizliginde dünyanın 2. Ülkesi olduğumuz icin arada ki maaş farkları da cok ucuk10 YorumlaKüçüklüğünden beridir hayal edip ve çok istediği, sonunda o işi yaptığı ve bu işinden maddi ve manevi beklentilerini karşılayabildiği meslek. Mesela hakimlik, doktorluk, mühendislik gibi.
10 Yorumla
+1 yılmeslek yapmayanlar babadan zenginler mutlu bu ülkede maalesef
40 YorumlaMeslek gruplarına göre ayırmak ne kadar doğru bilmem ama işi olduğuna minnet duyan bir ülke haline geldik.
20 Yorumla
+1 yılDüzgün bir iş bulursak zaten mutlu oluruz hangi meslek olduğu önemli değil...
30 Yorumla20 sene dekoratörlük yaptım meslek açısından mutluydum hep son bir senedir cafe işletiyorum pek mutlu olduğum söylenemez zarar edyorum
10 YorumlaYurdu ve Dünyayı gezip televizyon ya da gazetede bir köşesi olanlar hem gez gör anlat para kazan bunun birde gurme modeli var.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. İş arkadaşlarının da mutlu olduğu hangi iş olursa olsun, insanı mutlu hissettirir. Kimse tek başına , gerçek anlamda mutlu kalamaz.
10 Yorumla
+1 yılPatronlar mutlu her gün geliyon çekiliyon odana kahveler çaylar geliyor kameradan milleti izliyon keyfine dicek yok
10 Yorumla
+1 yılşu an bir mesleğim yok fakat hemşirelik düşünüyorum ve herkes zaten yapdığı meslegı severek yapmalı memnun olmalı.
10 YorumlaFizyoterapist olduğum için çok mutluyum. Hastalarının iyileştiğini görmek ve onlardan dualar almak çok hoşuma gidiyo.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılHayalindeki meslek tabi. Birini memnun eden bir meslek herkesi memnun edemez..
20 Yorumla Müzisyenler, sanatla ilgili meseklere sahip olanlar daha mutlu gelmiştir bana hep
20 Yorumla
+1 yılsevdiğim mesleği yapmıyorum ancak yaşadığım şehirden, iş ortamımdan, kazandığım paradan, arkadaşlarım ve evimden mutluyum. o yüzden meslekten bağımsız olarak bunu bana kazandıran işimi seviyorum
14 Yorumla- +1 yıl
@fmnst_9 mühendisim
- +1 yıl
@fmnst_9 fazla bilgi vermek istemiyorum açıkta :)
+1 yılHayalindeki mesleği yapanlar. Özellikle pilotlar. Hiç sanmıyorum off yine mi uçuş filan dediklerini
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin mesleği yaparsan mutlusundur türkiyede bu imkansız 3. Değil artık 10. Sınıf bir ülkeyiz alım gücüne bakarsanız hak verirsiniz
10 YorumlaSevdiğimi mesleği yaptığımdan dolayı ben mutluyum. mutlu olmam için her gün 600 tane sebebim var. :)
10 YorumlaSevdiği ve isteyerek girdiği sırf para kazanmak amacıyla değil de gerçekten istediği mesleği yapanlar mutlu
10 Yorumlasevdiğin meslek olsun yeter çaycida olsan seviyosan mutluysan tamam
10 Yorumla
+1 yılsevdiği mesleği yapanı bırak çalışmak isteyen bile yok bu ülke şartları bu hızla kötüye gittikçe insanın yaşayası bile kalmıyor
14 Yorumla- +1 yıl
İmzamı atarım buna green card bile başvurdum 7 sinde açıklanacak Amerika'da ilk etapda sürünmeyi tercih bile ederim yeter ki çıksın çıksa bile vize masrafları ve ayrı olaraktan 15 bin dolar para gostermem gerekiyor nereden bulacam onuda bilmiyorum ya
- +1 yıl
@TürkiyeAzerbaycandır boşver greencard masallarını giden geri kaçarak dönüyor internette yorumları oku
- +1 yıl
Sen bence youtubedeki green card çıkıp gitmiş yaşayan insanların ağızlarından dinle ve gör 😁
- +1 yıl
@TürkiyeAzerbaycandır müsait bir zamanda bakacam
Herkes edebiyat yapmış biri de bir meslek söylese sasacam
10 YorumlaMakina kullanmak her hangi bir makina sesini seviyorum makinaların
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 338 cevap paylaştı. Hayvan bitki işi yapanlar mutludur
İnsanla uğraşmiyorlar ❤❤🌷😂😂🌺🌺🌺10 Yorumla
+1 yılSevdigi bolumu okuyup o bolumun mesleğini yapanlar😁♥️
10 Yorumla
+1 yılİnsan aşık olduğu şeyden para kazanınca tadına doyamıyor; Solistlik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence mimarlar ve tasarımla uğraşanlar.. ya da müzisyenler.. ya da yeni şeyler keşfeden bilim insanları..
20 Yorumla
+1 yılİnsanların kendine göre zevkleri ve uğraşları bunlara bakarak meslek seçimi yapılmalı. Hangi mesleği yapanlar mutlu diye bir soru bence saçma. Sevdiğin iş ne kadar zahmetli olursa olsun mutlu olabilirsin. Bir de Türkiye standartları açısından düşünmek gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabasinin holdinginde patronluk taslayanlar mutlu aga hayata 5-0 onde başladılar
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaba parası yiyenler mutlu. Mutsuz olanını görmedim en iyi meslek valla.
30 Yorumla
+1 yılşu an yaptığım gibi hem para kazanıyorum hemde çok seviyorum işimi ❤
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılHemşirelik mesleğini yapanlar mutluymuş. İşini severek yapanlardan biliyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasa dışı meslekleri tercih ederim ama bu mesleklerin içinde değilim bir gün zoe duruma düşersem öyle yaparim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu an fotoğrafçılık ve kısa klipler çekiyorum Daha önce film setlerinde idim
Evet çuk güzel olurdu malesef okadar şanlı olamadım
10 Yorumla
+1 yılHerkes istediği mesleği yapsa mutlu olur bazıları isteksiz yapar mutsuz olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana yetecek kadar para kazanayim meslek önemli değil yeterki is bulayım cok fazla mutlu olurum
20 Yorumla
+1 yılValla herkes usanır ben direk iş adamı diyim yaz dizilerde oynayann cisnten konu kapansın
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılSuanda hem fabrika işçisiyim hem özel güvenlikte çalışıyorum hemde okuyorum ve acayip mutluyum tabi yersen
10 Yorumla Moda fotoğrafçıları özellikle pirelli takviminin çekimini yapan fotoğrafçılar
10 YorumlaBu devirde ekonomide ve işsizlikte ne iş olsa yaparım durumudur
10 Yorumla
+1 yılKafama ne eserse onu yapıyorum o yüzden rahatım bazen patron bazen çalışan
10 Yorumla
+1 yılSorsan herkes mutsuz tek tük çıkar mutlu olan. Tam mutluluk sağlicak bir meslek yok bence.
10 YorumlaKendini özgür ve mutlu hissettiği işleri yapanlar mutludur bence
00 YorumlaSevdiğimi geçtim mesleğimi bile bilmiyorum aşk hayatımda öyle çok karmaşık
10 Yorumlaİşini severek yapanlar her daim mutlu ve huzurludur
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin ve tatmin olduğun meslek grubunda mutlusundur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdigin meslegi yapiyorsan calismak zorunda kalmazsin🤗👍tasarim
10 Yorumlaİşine saygısı olmayanın kendine saygısı olmaz çevresine hiç olmaz. Emekçiler candır. ✌👑
20 YorumlaKatılıyorum. Sevdiğim bölümde olduğum için çok mutluyum.
10 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne