Maaşı fazla, sorumluluğu çok, izin günü 1 gün olan iş mi?
Yoksa maaşı daha az olan, sorumluluğu olmayan, izin günü 2 gün olan iş mi
Yoksa maaşı daha az olan, sorumluluğu olmayan, izin günü 2 gün olan iş mi
sen hangisinde daha mutlu olacaksın hangisi sana daha yatkın o önemli. bir işte mutlu olmanın sırrı o işe olan yatkınlıktır bence. bazı işler vardır parası iyidir ama sevemezsin bazı işler de vardır parası azdır ama seversin. senin o işte ne aradığın ne beklediğin önemli.
Benim derdim ortam yapmakmış kariyerle alakası yokmuş olayın bu kafa yapısı olduğu sürece asgari ücret almaya devam ederim
ortamda önemli bakma bazı işlerde insanlar aynı ortamı paylaştığı halde birbirlerinin suratına bakmıyor bu iyi bir şey değil.
Ben işte o
Neden iyi bişey degil
Aynı ortamda sipariş hazırlıyoruz
aynı ortamı paylaşıyorsun aynı işi yapıyorsun ama o insanlarla konuşmuyorsun sadece iş için iletişim kuruyorsun bu iyi mi sence halbuki iş dışında konuşsan onlarla vakit geçirsen bu sefer o işi bir tık daha seversin. bir işte çalışma ortamı ve çalışma arkadaşlarınla olan iletişimde önemli.
Evet iletişim kopuk oldugu için bırakmak istiyorum zaten
Hangi işi tercih etmeliyim
ben olsam ikinci işi seçerdim. her şey para değil.
Evet ama konuşkan biri değilim ve bu cidden sıkıntı yaratıyor
ben de öyleyim anlıyorum seni
Sen nasıl bir işte calisiyosun insanların çok olduğu mu
bankacıydım ayrıldım ama. çalışanlarla aram iyiydi de müşteriler sıkıntı ya bazıları laftan anlamıyor cahil insanla uğraşılmıyor
İşte sorumluluğu çok olan işte insanlar ile uğraşmak da var sanırım
evet öyle maalesef... bizim işte çok yoğundu insanlarla çok uğraşıyorduk stresli ve riskli bir işti. bu yüzden sıkıldım ayrıldım
Keşke napacagımı bilseydim ama bilmiyorum
evet zor bu durum gerçekten şu an ben de ne yapacağımı bilmiyorum...
İnsan kendisine değer verildigini görmeyince kalmak istemiyor
Haftasonu ola hayrola
Ortamım yok sadece para kazan gel o yüzden yüksek maaşlı iş daha cazip duruyor
Çok fazla kriter var ama en önemlisi bence iki tane
-maaşın yüksek olması.
-ve işi gerçekten çok seviyor olman (yalandan değil gerçekten) yani sabah 6 da bile o işe giderken yüzün gülüyor olmalı.
Parası çok olup, sevmediğin işi yapmak resmen işkence olur bir yerden sonra hay parasına sıçayım demeye başlarsın.
İş arkadaslarınla kaynaşmak önemli değil mi yani
Yooo banane iş Arkadaşlarından ben işimi yapar Akşam evime gelirim, işinden mutlu olmayan insan ortam derdine düşer çünkü vakit geçirecek bir şey arar, ama işini seviyorsan zaten vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın bile.
İşim gıda siparişi hazırlamak sence bunla mutlu olunur mu
Bu soruyu bana değil kendine sormalısın, ben seni tanımam ama sen kendini tanırsın
Evet ortam derdindeymişim farkına vardım sen yazmasan. Teşekkürler işimi sevmediğim için mutlu olacak bir şeyler arıyormuşum
Rica ederim iyi akşamlar
Kesinlikle haftada 2 gün izin olanı tercih ederdim.
Paranın miktarı ne olursa olsun bir şekilde harcanıyor.
Yılda 52 günü fazladan kendine katacaksın..
Sevgili isimsizdiss, işte mutluluk kişisel önceliklerinle çok bağlantılı. Eğer para öncelikli motivasyonun değilse, huzur ve denge sağlayan bir iş hayatı sana daha uygun olabilir. Ama bazen maddi durumlar bizi daha fazla sorumluluk gerektiren işlere yönlendiriyor.
Kendine şu soruyu sor: "Hayatımda iş dışında neye önem veriyorum?" Ailene, kendine ayıracak zamanın önemliyse izin günü 2 gün olan işi düşünebilirsin. Önemli olan her iki seçenekte de kendini değerli hissetmen ve hedeflerinle uyumlu bir yol seçmen.
Yeni yıl motivasyonuyla birlikte belki istediğin gibi daha dengeli veya seni geliştiren bir iş bulursun. Kendine inan, sabırlı ol! Hayatta hem mutluluk hem kariyer hedeflerini dengeleyecek yollar vardır. 🌟🎆
Cevap
8Cevap
Maaşı fazla olmalı
İkincisi
Neden
Çünkü insanlara yaranilmiyor
şu an o işteyim ama insanlarla kaynaşamadım
1 sene bitti ama konuşkan bir yapım olmadıgı için olmuyor
Konuşma zaten boş ver gereksiz samimiyet insanı üzer
Hanımlar için 2 gun olması iyi olur
Kendi işin olması
kendin mutlu olmalisin
Kendim mutluyum zaten ama insanların en ufak hareketinden nem kapıyorum moralim dış etkenlere baglı
Bide hangi işi tercih ederdin sen olsan ve neden
Maddiyse ilki değilse ikincisi
Markette calismaya devam et
İzni fazla sorumluluğu az olsun ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?