kötü yorumunu kendine sakla.
Türkçe'yi paragrafı çözemiyorum ne yapmalıyım öneriniz var mı?
kötü yorumunu kendine sakla.
En baba konu geçmiş olsun!!! Peki normaldede paragraf çözebiliyor musun? Yani çözemiyorsan sorun tamlamalarda değildir... ..! Çözebiliyorsan paragraf çözmeyi azalt ve tamlamalara tekrar bir göz at ardından bolca soru çöz... Bu dönemleri başarı ile atlatmış biri olarak sana tavsiyem budur..! ve bence beni ciddiye almalısın (bknz: İlk 4 bine girmek)
normalde çok iyi yapardım daha önceleri ama bu sene kötü
Peki adopte olabiliyor musun?😅 Benim hocam gerçekten çok iyiydi ve bize bu konu ile ilgili ilk söylediği şey neydi biliyor musun? 'Ben bu konuyu öyle bir anlatıcam ki... anlatmaya gerek kalmayacak (o zaman popülerdi) ama siz anlamıyacaksınız o yüzden bu konu ile ilgili bolca örnek çözücez ve ardından ben size başlayın dediğimde siz soru çözmeye başlayacaksınız' Bolca örnek gör ardından çok soru çöz bunlardan sonra paragrafa geçersin..! Tbi günlük paragraf testlerini unutma😅
Kendine her gün soru çöz ve boş kafayla bunu yap. Ben sayısalım mesela ama deneme sınavlarında matematik 60 soru bittikten sonra rahat 20-30 Türkçe sorusuna da bakıyorum. Çoğu doğru çıkıyor. Kendine güven ve çok aşırı düşünme. İlk mantıklı geleni işaretle.
Kitap okuyarak hızlı okuma ve anlama yeteneğini geliştirirsin. Haftada 2 kitap bitimen gerekiyor. Dil bilgisinde de her gün hangi konuda zorlanıyorsan 100 soru çöz konu anlatımlıdan kopya çekerek. Bir zaman sonra öğrenirsin hiç bakmadan çözersin
teşekkür ederim ❤️😊🙏
Hergün 30 paragraf sorusu çözmeye çalış standart.. alıştıkça doğru sayın artar
teşekkür ederim ❤️
Rica ederimm😊❤️
Cevap
8Cevap
Parafların sorulduğu soruya göre paragrafın sonu başı önemli oluyo bir kaç taktiği vardı onun da uzun yani bir araştır netten ya da türkçe öğretmenine bir sor
Kitap okuma alışkanlığı edinmek gerek angarali.
Paragraf zordur. Okuması uzun. Kafan kolay dağılır. Uzun Old uğu için çabuk sıkar.
Boll bol su iç djdnngnd şaka kitap oku paragraf çöz
Rüştü hoca paragraf ile taktikler veriyor adam on numara yıldız paragraf netlerin artar türkce için gizem ural izleyebilirsin ama rüştü hocayı izle
You tube yaz rüştü hoca paragraf taktikler yaz adam anlatıyor paragraf hiç okutmuyor 5 dk için 20tane soru cözersin bu kadar yüzde yüz konuşuyorum
teşekkürler 😊🙏
Rica ederim 😊
Aslında temelınde kitap okumanın faydaları diyelım yanı çözebilmek. Once soruyu oku sonra pqragrafı
kitap okumadigim için mi oluyor
İyi konu anlatan bir hoca bul anlatsın olır biter
Bol soru cözmen lazım dikkatini ver anlayarak cöz netlerin artar.
Kendine guven uzerine git. Yaparsin Allahin izniyle.
olmuyor Türkçede dikkatim yok
Dikkatini toplamaya calis. Olmuyor diye pes etme
sosyal bilimler ve edebiyat niye iyi bu kötü
Elimden geldigince yardimci olmaya calirisim isterseniz?
ben de hiç çözemedim matematikle eksiği kapadım
Ders almalısın iyi bilen birinden
Paragraf çözemıyorsan umut yokturr
Rüştü hocayı dinle
Kız sende mi rüştü hocayı dinliyorsun adam süper yanlız😂😂😂
çözmeyerek
Kitap oku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar