Hatırlayın bakalım. Karıştırın mazideki tozlu sayfaları ne çıkacak?😄😄
Çektiğiniz, gördüğünüz en efso kopya çekme yöntemleri nelerdi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O zamanlar 8. nci sınıftayız, hepimizde bir telaş. Bende lise sınavına hazırlanıyorum, neysem sınav günü geldi çattı. Çalıştıklarımın yetmediğini hissediyorum, ne yapsam o sınavı çalışsam diye günler gecelerce düşündüm hatta arkadaşlarla birlikte düşündük 😂 en sonunda, hepimiz değişik tarzlarda küpe alarak onlara küçük dinleme cihazı yerleştirdik. O zamanlar sıkı kontrol yoktu, birbirimize söyledikçe söyledik 😂 tam 490 puan almıştım, diğerlerini hatırlamıyorum 😁
ben hatırlıyorum da tipi hitlere benzeyen bir felsefe hocamız vardı hepimizi kırıp döküyordu sınavda. baktım lise uzayacak kurtarma yazılısından bir ay önce bir alfabe geliiştirdim. harflerin ve rakamların sembollerle gösterildiği bir sembol alfabesi. iyice ezberledim. sonrada bütün sırayı baştan aşağı kopyayla doldurdum. sınav başaldı hoca gelip gelip bakıyor ama birşey iddia edemiyor sınav boyunca defalarca geldi terleyip ıkınıp sıkınıp bişey diyemeden gitti öylece bitti sınav. okulu bitirdik diplomayı almaya gittiğimde okuldan çıkarken gördüm hocayı. çektim adamı kenara o günü hatırlattım adam uzaylı yazısı gibi bişey dedi koptum orda. :))
Hayatımda bir kere kopya çekmeye yeltendim, kopya kâğıdını sınav kâğıdının altına koyduydum, hoca yanıma geldiğinde hocam şu soruyu anlamadım diye kâğıdı hocaya verdiğimde acemi olduğum ortaya çıkmıştı.
Kendi alfabem vardi. Doldurdum her yeri.. gozetmenler rusca zannedip ses etmiyorlardi.. ama bilmiyorlardi ki o yazilari dunyada benden baska hic kimse okuyamaz..
Ben minik kare defter gibi hazirlar ic ice koyardim. Sonra da ortasindan dikerdim beyaz iplikle. Defter haline gelirdi. Sayfalari cevirip digerlerini gormem dagilmadan kolay olsun diye.
Sıranın üstüne kodlama usulü yazdıklarım. Benden başka kimsenin anlamadığı görseler bile bşy diyemedikleri ama benim her konuyu kendime göre açıkça kodladığım sistem.