Şimdiye kadar kullandığın en yaratıcı kopya çekme yöntemi neydi?
Cevabın nedir?
+1 yılNormalde sınıfın calıskan cocuguydum kopyaya hic yanasmazdım ama gel bendeki cesarete bak : Ders tarih bu arada lise 1 deyiz, benim okulda olmadıgım bir gün hoca sınıfa kızmıs yazılıyı habersiz yapacam demis. Kimse de bana bir sey söylemiyor tabi, okula bir geldim sürpriz yazılı var. Hoca sınıfı 2'ye böldü yarısını 1. derste, diger yarısını diger derste yaptı. Ben 2. derste oldum yazılıyı. Sınav baslayana kadar arkadasın defterini aldım fotokopi cektirdim calısıyorum ne ezberleyebilirsem. Ben fotokopileri de aldım girdim sınıfa orta sıra en öndeyim. Hoca basladı hepimizin cantasını toplamaya aldı aldı tahtanın önüne dizdi, sıraları kontrol ediyor falan buldugu kopyaları da camdan asagı atıyor, benim koskoca fotokopilerimi görmedi (görmüs aslında) sorulara bakıyorum hepsi ezberledigim yerden cıktı ama cümleyi toparlayıp yazamıyorum. Dedim fotokopiye azıcık baksam devamı gelir diye düsündüm. Azıcık baktım hatırladım. Hoca gördü beniiiii baktı gülüyor :D diger yandan da baskalarının kopyalarını alıp asagı fırlatıyor. Sonra sınav kagıdımı verdim gittim hocadan özür dilerim böyle böyle oldu dedim. Ben calısıp geleyim öyle sınav yapar mısınız falan? Hoca yok dedi. Eyvah sıfır verecek diye korkuyorum ben tabi. adam gülüyor, zamanında bizde yapmıstık olur dedi :D ama hocam digerlerininki dedim. Onlar dedi alıskanlık haline getirmis, ben seni biliyorum dedi. Birdaha olmasın dedi. Verdigim kagıt 50 den yukarı degildi ama 100 aldım :)
82 Yorumla- +1 yıl
Haksızlık hakkımızı isteriz 😂😂
- +1 yıl
@YandırdınGalbimi Calısın sizin de olsun :D
En İyi Cevaplar
- İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılKopyayı hazırlama aşamasında bilgiler aklıma giriyordu. Hazırladığım küçük kağıtları çoğu zaman kullanmama gerek kalmıyordu. Tabi lisede açık açık kopya çektim. Ne kadar gizli kopya o kadar belirgin oluyor çünkü. Kocaman kağıdı sınav kağıdının altına koyunca kimse çakmıyordu niyeyse. Tabi kağıtları iyi muhafaza etmekte ve yazıları sarı gibi açık renkle yazmakta yarar var. Kopya hazırlamak da ders çalışmak kadar verimlidir bence. Sonuçta okul hayatı bu.
30 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılMazideki kopya çektiğim o günleri anımsadım birden.
Ne emekler harcayıp ne şeytanlıklar yaptım.
En yaratıcısı şuydu:
Fenike Alfabesini ansiklopedi setinden öğrenmiştim. Araya birkaç harfi de farklı şekilde eklemiştim.
Sınavın olacağı gün, yapılacak sınıfta yerim belli olduğundan sol çaprazımdaki kolonun bana bakan yüzü ile masamın sağ tarafına çıkabilecek konuların soru ve kısa cevaplarını o alfabe ile yazmıştım.
Sınav esnasında hoca yanıma gelip masama baktı ve anlamadığı için bana sordu. Ben de "yabancı bir yazı hocam okuyamıyorum " diye cevapladım.
Sonra ne mi oldu?
Elbette sınavı geçtim hem de 100 ile.10 Yorumla
+1 yılSıranın altındaki kopya yöntemlerinden çok kez iyi notlar almamı sağlayan kopyalar çekmiştim. Telefonu bir kaç kez kullanabilmiş olmamsa bu yöndeki becerimi sanırım anlatmaya yeter. Diğerleri içeri telefon dahi alamazken, ben o telefonu hem içeri alıp hem de kopya çekme aracı olarak kullanıyordum. Ayrıca bunu çok kez ulusal sınavlarda yaptım, bırakalım yereli ve sınıfsal sınavları.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
64Cevap
sözelim harikayken sayıslım berbattı ve annem dediki yapamassan her şey yasak 7. sınıftık deneme sınavındaydık ve benim bir arkadaşım vardı. sayısalı mükemmeldi ama sözele bok çukueuydu, neyse işte bi sınavda yanyana oturduk ve dedimki ona sözelim güzel ama paragraf yapamıyorum sen sayısala ve türkçedeki ilk 15 soruya bak bende türkçedeki kalan 5 soruya ve diğer 10 soruluk derslere bakıyim sonra sayısalda ise o bana matematikten ve febdeb 10ar soru verecekti. yani toplam 35 soru garantilyoduk kalan 20 soru bireyseldi. o da tamam dedi, benim bi uç kutusu vardı kapak kısmına harika kopya yazılıyodu neyse işte ikimizde küçük ve güzel yazdığımızdan o kapağa ben 35 soru sığdırdım oda oturmayerinden elleriyle abcd diye söylüyodu. biz sözeli bitirdik baktık onun çözdüğü 2 soru hariç her şey ve benim ingilizcedeki 1 boşum hariç mükemmeldi. ha buarada 1. ders her şeyi bitirdik çünkü 2. ders busegül hocA denen bi kadın giriyodu ve hemen anlıyodu o yüzden hemen hallettil ilk ders sonraki derste de her şeyi kontrol ettik falan. sonra mola bitti sayısal oturum başladı, busegül gitti kiö geldi hatırlamıyorum ama oda bi tık dikkatliydi o yüzden dedikki elle ver oda verdi helal olsun verdiği o 20 sorunun 20side doğru çıktı valla. sonra kalan 20 soruyu bireysel çözdük feni gene 5 soru yaptım kalanı salladım 3ü tuttu 18 doğru çıktı ama matada gene eh ilye yani 2 oru çözebildim... ama gende ilk sınavdaki nete göre iyiydi 2 doğruydu mat bcbfhvlwegılug neyse işte hoca aferin beren dedi çalışmışsı falan dedi sonra ortak açık uçlulardada manyak gibi yapmaya başladık modi alfabesi öğrenip ve 7 ve 8i 98 ortalmyla bitirdik neredeyse. sonra lgsde kelebek sistemi vardı biz gene çektik jbrebevrbqeb ben 480 lerde oda 486 gibi bir not aldı sonra tabikide mükemmel bir fen lisesi aynı sınıftayız hatta şu an f3u3fıugg ve 11. sınıfız geçen gene bi deneme olduk ve dahada taktikler geliştirmeye başladık bu sefer ve gene başardık. matematikten 6. sınıfda 20 alıp azdaha kalan ben çok şaşırırdı beni görse neyse ya arkadaşlar kopya kötü bir şey yapmayın,,,,,,,,,,
01 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 340 cevap paylaştı. Yaratıcı değil ama kendimce yöntemlerin vardı klasiklerdi isim yazmayıp kağıt değişikliği yapıyorduk ben genelde perde oluyordu bazen onu kullanıyordum kalürifer peteği kolon felan kullanıyordum uç kutusuna formül felan yazıyordum herkes yapmıştır bunları abartıp arkamı dönüp hocaya yaklanmışlığım var kızım ayıp değil mi demişti o senden çekeceğine sen ondan çekiyorsun demişti fizikçi bende isterseniz alın kağıdımı diyince neyse devam et demişti 😄 arkadaşlarımla şıklarda da işte işaret dili felan yapıyorduk bişiler
10 YorumlaHer türlü kopyeyi çektim sadece benim kullandığım taktik ise sıranın altına karton raptiyelemekti bunun bir üst leveli sıranın altına karton yerine tahta parcasını vidalamaktı...
Elinde kare 20 cm e 20 cm şeklinde kesilmiş bir karton olduğunu düşün, akşamdan yazdığın kopyeleri onun üstüne bantlıyorsun. sonra o kartonun sıranın alt kısmına raptiye ile tutturuyorsun. İstediğin zaman çevirip okurken istediğin zaman sıranın altına doğru itip saklıyorsun hoca şüpheleneip sıranın gözüne de baksa bişey göremiyor10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 7b cevap paylaştı. Üniversite 1. sınıftayız. İngilizce vizesi oluyoruz. Tekli oturuyoruz işte. Sınav kağıtları A ve B diye ayrılmış. Arkamda da kız arkadaş oturuyor. Baktım ki benim grubumun soruları zor arkadaşınki basit. O da benimkini basit buldu. Değiştirelim dedik. İkimizde de tamam dedik. Sonrasında hoca arkasını döndüğünde acemiyiz ya heyecanla kağıtları birbirimize hızlıca vermeye çalıştık dolayısıyla ses çıktı. Kağıtları vermeden hoca sesi duydu. Ne yaptınız dedi. Kağıtları mı değiştirdiniz dedi. Hoca bizim değiştirmemize gerke kalmadan kendisi değiştirdi :) Sonra baktım kız arkadaş yapamıyor. Tekrar kağıtlarımızı alalım dedik. Hocaya söylüyruz değiştirmedik siz değiştirdiniz diye:) Sonra neyse ki kağıtları tekrar aldık. Ondan sonra kopya çekmeye korkar oldum :)
00 Yorumla
+1 yılGenellikle kağıtlara yazar ve katlayıp sütyenime koyardım 😊 Kolay kolay kimse sanırım bir öğrenciyi kopya aramak için taciz edemez 😃 Biraz ayakkabıma da sokardım bazen. Oturduğum sıranın yanındaki boş yere yazardım yerde kimse görmez ben görürdüm. Bunlar bir kaçı.
10 Yorumla
+1 yılBen çekmedim ama lise 2de yanımda 1. sınıflardan bir kız vardı. Eli ayağı titriyor ilk sınavlardı. Ders de coğrafya. Ben çözdüm çözebildiğim kadar baktım bu hala şokta. Çakırmadan kağıtları değiştirdim mal mal bakıyo bana. Önüne bak dedim. Çözdüm verdim kağıdını.
20 Yorumla
+1 yılOrtaokulda bir kere teşebbüs etmiştim; ön yargılı olduğum bir dersti o zamanlar. Kopyaları teneffüste yazarken ezberledim ve çöpe attım. Yaratıcılık var ama birikim yok; buna inanamam, üzgünüm. İlle örnek vereceksem bir arkadaşım sınıf camının dışarısındaki duvara yazmıştı, mantıklıydı.
10 YorumlaOkul donemimde hiç kopya çekmedim. :D
Ben genelde kopya hazırlayıp satardim. El işim iyidir. Faber castel şeffaf kalem alırdım minik minik yazardım 5TL'den satardım orta okulda. Kalem o zaman 1 TL idi 4 TL kâr ederdim o parayla da 2 hafta gecinirdim. 😂😂 Kopya çekin arkadaşlar11 Yorumla
+1 yılBacak bacak ustune atardim. Iki bacagimin arasina koyardim kopyayi. Kagidin uzun ama az genis olmasina dikkat ederdim. Biri yanima gelince bacak bacak ustune atar, gidincede bacagimi kaldirirdim. 5 yil boyunca kullanilmis, onaylanmis tescillenmis bir sistem. 0 hata.
10 Yorumla
+1 yılHahah bende taktikler bitmiyordu. Klasikler haricinde eteğin iç kısmına yapıştırıyorduk, sınav kağıdı dağıtılırken kopya kağıdını kağıdın altına koyup bakıyorduk, mp3 lere kopyaları kaydediyoduk, oradan tek tek dinleyip yapıyoduk, sınavdan önce fizikçinin dosyasını karıştırıp sınav kağıdı bulduk bir kaç kere, sonra sınıfa gelen yeni ve nefret ettiğim kız şikayet edince disipline gittik falan. Sonra daha koymadı dosyaya sınav kağıdını.
20 Yorumlabiz 3 kisi onceden anlastik lgs provasi yapcaklardi 90 soru coktan secmeli solumdaki arkadasa cantami verdim onune koydu ortayada koyduk bi tane canta ondeki arkadaslara onceden soyledik sinav da dik oturunki hoca gormesin diye sinavda arkadasin her tarafi kapali oldugu icin rahatca yapay zekaya sorulari cekip gonderiyordu aldigi cevaplari ayagimin yanina 5 kez vurduysa 5. soru oluyor sonra ustune 4 kez vuruyor 5. soru D oluyor aldigim cevabi yaziyorum sonrada 3. arkadasda bizim sagimizdaki sirada oturuyordu alttan sol elimle 5 gosteriyordum sag elimlede 4 gosteriyordum yani 5. soru d demek o arkadasda ayni sekil yapip diger yanlardaki kisilere gosteriyordu boyle boyle cogu kisiye 50-60 soru verdik
00 Yorumla
+1 yılYaratıcı kopya yöntemi nedir bilmiyorum. Üniversite de duvarlar boydan boya kopya yazılıydı hangi dersin vizesi finali varsa duvarları kontrol edip ona göre otururduk. Ya da duvarın yere yakın kısmına kopya yazardık. O da olmazsa hesap makinesi kullanılıcak ders olduğunda onun içine dışına yazardık, telefondan çekerdik. En son çare kopya kağıtları oluyordu gerçi en iyisi kağıtlardı not yönünden.
00 YorumlaBenimkiler yaratici degildi benim icin hiz ve cesaret onemli siranin alti elverisli olmali diger tarafa kitaplari koyarim ki elim asagidayken gorunmesin cok guzel cekerim bir de sinav kagidinin altina koyarim kopyayi ve sinav biter her sinavda cekmem ama bir kere yakalanmisligim var
00 Yorumla
+1 yılValla bizde taktik falan yok hiç planlamazdim şöyle yapayim falan. en arka sıraya 3 kişi otururduk yan yana.3lu sıranın önündede iki tane kişi otururdu ki zaten o 5 kişi bizim gruptan arkadaşlar. hoca karşımızda masada oturduğu halde şu soru neydi falan çektik. Ve bu deneme sınavında olmuştu herkesin kitapçığı farklı artık şöyle başlayan sorunun cevabı ne diye soruyorduk😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılŞort etek vardı önden etek arkadan şort ön kısmının eteğine kağıt yapıştırırdım ters çevirirdim bakardım yazardım. Birde duvar kenarında oturuyorsam duvara kazırdım kimsenin çakmıycağı şekilde. En basit olarakta oturduğum sıranın zeminine yazardım yere yani ayakkabıyla basardım kimse çakmadan ayağımı kaldırır bakardım geri basardım. Hepside çok işime yaramıştı 😅
00 Yorumla
+1 yılOkul hayatim boyunca hic kopya çekmedim panik atak olduğum için kendimi anında ele verebilirim unv bir defa çekmek istedim elime yazdim elimi açamadım bakamadım hoca mi cagirdim hocam elimde kopya var gelin silin dedim panikle o derslede aa verip geçirdi beni sagolsun😂
02 Yorumla- +1 yıl
jdksjdksks ben de hiç beceremezdim kızarırım sıcak basar falan anlarlar zaten😂😂
- +1 yıl
Bende de öyle oluyor 😂
Aga efkarlandım profesyonel olduğum bir dal bu konu her türlü taktiği uyguladım en güzeli en kolay yolu ve güvenli olan öğretmen masasının önündeki sıraya geçerim sol ön köşe zaten mimliyiz arkaya otursak hoca kaldırıyor sol önde sıranın sol tarafında oturup yarım defter sayfası arkalı önlü kopya kağıdı hazırlar onu masanın altına direk tavanına koyardım Tahta sıra altı demir o birleşim yerine girerdi kağıt hoca uzaklaşınca çıkarbak soldan sinsice geldiği zaman koy yerine arasada bulamaz 😉
00 YorumlaValla basit şeyler ama bir gün lisede tarih sınavı vardı hocada baya zor sormuştu yanımdaki kız bacaklarına yazmıştı baxak dediğim yerde etek altı gibi napıyın dedim bakacaksan bak dedi geçelim sınavdan dedi o başka yaratıcı ne olabilir su şişesi içine yazmıstım
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılResim klasörüm vardı herkes bilir kapaklı beyaz renk büyük ya da küçük boy olur benim de o gün sınavım var herkes düşünüyor nasıl kopya çeksek diye benim de aklıma klasör geldi yazdım üstüne çıkabilecek şeyleri yazdıklarım da soruların cevabı çıkmıştı hepsi değil tabi yine de işe yaradı :D :D
00 Yorumla
+1 yılKopyayı hazırlama aşamasında bilgiler aklıma giriyordu. Hazırladığım küçük kağıtları çoğu zaman kullanmama gerek kalmıyordu. Tabi lisede açık açık kopya çektim. Ne kadar gizli kopya o kadar belirgin oluyor çünkü. Kocaman kağıdı sınav kağıdının altına koyunca kimse çakmıyordu niyeyse. Tabi kağıtları iyi muhafaza etmekte ve yazıları sarı gibi açık renkle yazmakta yarar var. Kopya hazırlamak da ders çalışmak kadar verimlidir bence. Sonuçta okul hayatı bu.
10 Yorumla
+1 yılBütün bir A4 kağıda kopya düzenli ve güzel şekilde yazılır arkalı önlü. Bu kağıt fotokopi makinesinde cep kitabından daha ufak olacak şekilde küçültülür ama yazılar hala okunabilir. Gerisi size kalmış.
00 Yorumla
+1 yılBiz genelde kopyayi türkce yazip yan duvara asardik, tabii özel günlere denk gelirse, misal cumhutiyet bayrami haftasi, 23 Nisan haftasi vs.
Ögretmen türkce bilmedigi icin anlamiyordu genelde 😂12 Yorumla- +1 yıl
Unutmusum eklemeyi, istiklal marsi diye asardik kopya kagidini koca bir kagida yazip 😂
- +1 yıl
Niye hangi ülke
Arkadaşın klasörü vardı. Ona yazardım ben. ikimiz bakar dururduk. Sonra kağıda yazıp oturdugum sıraya koydum. Bacaklarımi açınca görüyordum kapatınca da kimse görmüyordu
10 Yorumla
+1 yıl9. sınıfta bunun için Korece alfabe öğrendim ve geri kalan seneler boyunca Korece ile kopya çektim. 1 defa bile yakalanmadım.
25 Yorumla- +1 yıl
Kore faniyiz skskks
- +1 yıl
Değilim kfhwkfhw
- +1 yıl
Tüh be. Güzel dizileri var ama sjsjs
- +1 yıl
Bir kaç gruplarını biliyorum EXO falan var dinlerim ama kore fanları baya kanser fjwbriwbns
- +1 yıl
aynen, aslında kopya çekmedim hiç beceremem de çünkü hoca görse anlar bir sıcaklarım kızarırım falan jdkdjdkd ama bir iki defa bilmediğim ve aklımda kalmayan kelimeleri bu yolu kullanarak yazmıştım masaya hocalar da bilir dillerle ilgileniyorum akıllarına gelmezdi zaten güvenirlerdi de bana yakalanmadım çok şükür 🤣
+1 yılHiç kopya çekemezdim. Bir dersin yazılısından geçmem lazımdı kopya kağıdını yanımda oturan arkadaşımın bana daha yakın olan koluna yapıştırmıştım. Öğretmen geçerken göremiyordu. Öyle işte
00 Yorumla
+1 yılBiz telefonla birbirimizi arardık kulaklık tskıp konuşurduk lise zamanı. Saçlarıöla falan kapatırdım kulaklık kablosunu. bir de kalem kutunun içine yazardım. Ne şeytanmışım be😂😁
08 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁😁
- +1 yıl
Ama hiç yakalanmadım😁
- +1 yıl
2 ceza üst üste biri telefon cezası diğeri kopya ne cesaret be 😂
- +1 yıl
Ben kendimi bildim bileli deliyim zaten😁.
+1 yılSene 2003, mobil internet daha yeni var. Gprs baglantisi bile super bisey kabil ediliyor. O kosullarda, internetten arama, bluetoothla arkadasa baglanma fallan. 1 yil sonra telefonlar yasaklandi sinavlarda.
00 YorumlaKalemligimin içi beyazdı oraya yazardım sınıf 1. si olduğum için hiç şüphe de çekmezdim. Din kültürü sınavında asla çekmeyecek kadar da hakkaniyetliydim😄😄
00 Yorumla
+1 yılOgrenci kimliginin arkasina adres etiketi yapistirirdik. Uni. de sinavda masa ustunde durmasi gerek bilirsiniz. onu kontrol etmek hicbir hocanin aklina gelmezdi.
00 Yorumla
+1 yılWc nin kapisina yazmak klozet kapaginin altina kopya saklamak yirtik kotun altina kagit saklamak masaya yazmak bilege baglanan bandanaya saklamak yalanciktan kola sardigim sargiya saklamak vesaire
00 YorumlaVallahi bir kere çektim, onda da yakalandım. Hocam görüyorsunuz ne kadar acemiyim, kızmayın dedim, sözlüye çıkarsan aramızda kalır dediydi psikoloji hocam.
00 Yorumla
+1 yılçekmeye ihtiyacım yoktu dicem ama hobi gibi bişeydi:) sözel derslerde minik kağıtlara yazıp cebime saklıyordum☺️
10 Yorumla
+1 yılGörünmez kalem... sıraya kopyayı yazdım sonra kalemin ışığıyla da ne yazdığına baktım baya da çekmiştim
10 YorumlaLisedeyken duvarda bir harita vardı ona yazmıştım minik minik. Tam dibimdeydi ve 100 almıştım :)
20 Yorumla
+1 yıl😂 bir kere bir cekmiyim dedim olmadi , 😂bakiyomu ne zaman gelcek velan gibi sorular yuzunden 😂 sanki buyuk suc isliyormusum gibi hisedim o gūn
01 Yorumla- +1 yıl
Cekiyim *
+1 yılSırma su şişesinin dışında ki ambalajın aynısından tasarlayıp içindekiler kısmına kopyaları yazıp yazdırıp şişenin etrafına sararak sınava girmem.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı. en öne oturup hocanın masasının bana bakan tarafına kopya yazardım, en önde olduğum için şüphelenilmezdim
00 YorumlaKendime büyük silgi alırdım. Silginin kağıdı varya onu açar, iç kısmına küçücük notlar yazardım. En ön sırada bile olsam anlaşılmazdı
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım sınavda kağıdın fotoğrafını çekip WhatsApp grubuna attı bizde ona cevapları internetten bakıp yollamıştık 😂😂
00 Yorumla
+1 yılLiselerde istiklal marşı falan olur tahtanın üzerinde onun üzerine kopya kağıdı yapıştırmıştık en önde oturuyordum rahat çekmiştim o zaman
00 Yorumla11. Sınıfta alçımin pamuklu kısmının altına yazmıştım arada kasiniyor bahanesi ile bakıyordum. Onun dışında hiç çekmedim.
00 YorumlaShort giyip, baldıra yapıştırdığım kağıt bant üzerine işlediklerimden nemalanmak😂
10 Yorumla
+1 yıleskıden 07 kalemler vardı.. mınıcık yazıp onun ıcıne yapıstırmıslıgım var:)
10 YorumlaBiliyorsam yaptım bilmiyorsam yapmadim uğraşmadım kopyayla
10 Yorumla
+1 yılKurşun kalemlerin çıkan pisliklerinin üstüne yazıyordum hep :)))
10 YorumlaKolum kırıldı taklidi yaparak alçının içine döşediğim %80 küçültülmüş kopya kağıtları..
00 YorumlaUnideyken telefon kilit ekranina çekip koymustum bakıp bakıp yazmıştım ama çok heycanlı o kopya çekme eylemi
10 Yorumla
+1 yılBen hic kopya cekmedigim icin bilmiyorum ve derslerim iyidi hep takdir alirdim
00 Yorumlacam kenarına oturup duvara yazardım hey gibi günler :D
00 Yorumlaayak bileğime yazardım dövme ya da halhal gibi gözükürdü
00 Yorumla
+1 yılDerste dinlediklerim yeterdi ne çalışırdım ne de kopya hazırlardım
01 Yorumla- +1 yıl
genelde ben de böyleydim derslerim ne düşüktü ne de yüksek kendi yağımda kavrulurdum yani 😁
Pek yaratıcı değildi benimkisi.
Hayatımda bir kez kopya çektim. Onda da yakalandım zaten.😅 000 Yorumla
+1 yılKalem kutunun içine sığacak kadar kağıda yazardım dşlzhebfjen
00 YorumlaKopya çekmeyi beceremezdım. En fazla arkadasa sormusumdur.
00 YorumlaSisenin kagit kismina kagidi sıkıstirmak en iyisi aoç nin su sisesi tam kopya cekmelik
00 Yorumla
+1 yılMatematik sınavına fonksiyonlu hesap makinesi ile girerdim hep
00 Yorumlahayatımda sadece bir defa orta 2de kopya çektim onda da hem kağıda bakmadım, hem de yakalandım.. :D
00 Yorumla
+1 yılKoluma farklı bir alfabeyle kopya yazıyordum. Enfes
00 Yorumla
+1 yılTelefondan , küçük kağıtlardan , su şişesinden ve sıralara falan yazarak çekerdim.😅
00 Yorumlatelefondan çektim pekte yaratıcı sayılmaz ha dshbdb
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026